Siapa Geng Tomato Yang Ke 1000?

Siapa ye blogger yang telah join geng tomato aka follower yang ke 1000? Korang semua nak kenal x? Jom berkenalan buat tambah kenalan blogger baru. Cik tom pun baru je terjah berkenalan dengan blogger ni. Pemilik Blog Jimmy Jimmboo ialah ajeem. Blogger yang mengunakan warna garang, merah+hitam sebagai warna layout blog. Kombinasi warna yang menarik. Ajeem telah berblog selama 5 bulan.


Susun atur blog juga nampak kemas dengan susunan entry di sebelah kiri dan sidebar di sebelah kanan. Blog agak cepat loading dengan menggunakan kelajuan broadband cik tom. Tapi nape ajeem tak letak blog archieve or label entry ye?? Bagi cik tom penting jugak letak bagi memudahkan blogger yang nak lihat entry lama jimmy.

Mengenai entry pulak. Cik tom tengok entry ajeem ni pelbagai. Ada personal, resepi buat tart nenas, entry berita latest dll. Entry berita pulak agak menarik kerana disampaikan dengan olahan gaya tersendiri ajeem dan bersahaja.

Oleh sebab entry ajeem banyak jugak mengenai entry berita hot. Cik tom cadangan kalau ajeem rajin dan berminat boleh belajar tentang SEO untuk blog mesra enjin carian. Nak tahu lebih lanjut boleh google pasal SEO ni. Cik tom pun baru belajar pasal SEO ni.

Cik tom konfius nak panggil jimmy ke ajeem?? Kat header dan profile guna jimmy. Tapi dalam entry ajeem. huhu.. Kalau nak kenal lebih lanjut pasal blogger ni. Jom ramai2 berkenalan dengan klik SINI.

p/s: tenkiu pada semua yang selama ni sudi follow jadi geng tomato. erm siapa lagi yang cik tom terlepas pandang boleh bagitahu kat komen entry ni 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Siapa Geng Tomato Yang Ke 1000?

  • December 6, 2010 at 12:32 pm
    Permalink

    baru je pergi blog dia and follow tadi, betul-betul, olahan ayat dia best. 🙂 cik tom, tak nak cerita pasal SEO ke? 🙂

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:34 pm
    Permalink

    wahhhh,tahniah kat jimmy 😉

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:35 pm
    Permalink

    wah..
    tahniah cik tom! 🙂

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:36 pm
    Permalink

    wah! tahniah! dah ada follower 1000 moga lebih berjaya

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:44 pm
    Permalink

    tahniah yer cik tom…cecah lebih 1K..

    hepi2 blogging deh

    **selamat membaca komen yer..

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:46 pm
    Permalink

    salam cik tom…
    saya budak baru belajar juga nie.. dan tgh belajar dunia blogging…
    blog cik tom byk info2 yg blh membantu blogger baru spt saya..
    tq cik tom 🙂

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:58 pm
    Permalink

    waa..thniah ciktom..dah seribuuuu folllower kamu yep. hehe..

    psst…nsem abg jimmy!!haha..yezza!

    Reply
  • December 6, 2010 at 12:58 pm
    Permalink

    ahakz , !! kenape hoduh sgt mamat tu … malu malu malu laaaa ..

    tq tau cik tom .. penting ehh SEO tue ?? jimmy tak berape nk paham sgt la , nanti boleh cik tom ajarkan jimmy kann .. hehe

    cik tom pnggl je ape2 , jimmy boleh , ajeem boleh ..mane2 punn boleh :))

    nnti ajeem(ajeem pulak td jimmy) buat blog achieve tuh tau . tengs puji blog ajeem tau(tuan blog xpuji??)

    sudi sudi lah menyokong saya tau , folow la saya dalam industry blog ni . heehee .. ok la , melampau panjang pulak jimmy komen kt sini , cik tom dah boleh kopipes buat new entry dah . yood luck cik tom , smoga dpt folower ke 2000 pulak .jimmy bila la … 500 pun xde . haihh , nak tacing lak kt sini kann , over xcited la katakan . tq tq tq

    Reply
  • December 6, 2010 at 1:04 pm
    Permalink

    wah tahniah Tom..dah lebih 1000 follower….
    Blog Tom memang hebat..ellen selalu jadikan sebagai sumber inspirasi Ellen..Thanks for being such a good friend ya…

    Reply
  • December 6, 2010 at 1:14 pm
    Permalink

    err..pasal saya ciktom taknak buat review ke?hahaha 😛

    Reply
  • December 6, 2010 at 1:29 pm
    Permalink

    tahniah. wah, dah capai 1000 follower 🙂

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    sy followers ciktom yg ke berapa ratus eh agaknya? hehe..

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:11 pm
    Permalink

    thniah ciktom. byk tu 🙂

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:22 pm
    Permalink

    c tom yang best.heheh

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:25 pm
    Permalink

    hihihi..comelnye nama die..jimmy jimboo

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:43 pm
    Permalink

    Pergh ~ 1000 wok.. mantop gitu.. hehe.. bangga seyh.. hehe..

    Reply
  • December 6, 2010 at 2:51 pm
    Permalink

    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh….. 1000 cik tom? amni 400 pon tak cecah lagi… wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    Reply
  • December 6, 2010 at 3:24 pm
    Permalink

    saya pnya blog cik tom da vosit ke blom..?

    > comotiscoming.blogspot.com

    meh la visit2…
    kalo x kbratan ,
    follow la jgak..
    hee~

    Reply
  • December 6, 2010 at 4:07 pm
    Permalink

    tahniah cik Tom!
    ~_^

    Reply
  • December 6, 2010 at 5:11 pm
    Permalink

    mantap la blog cik tom skrg ni. dah lebih seribu tu… 😉

    Reply
  • December 6, 2010 at 6:57 pm
    Permalink

    cik tom semakin ramai fan,tahniah..;)
    kami akan terjah blog jimmy tu..jom..

    Reply
  • December 6, 2010 at 10:59 pm
    Permalink

    wahhhh…dasat la cik tom ni, mmg laju jer follower bertambah..hebat hebat 😛

    tahniah cik tom 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 12:21 am
    Permalink

    ciktom…
    saya ni no brp?

    Reply
  • December 7, 2010 at 9:04 am
    Permalink

    hehe main2 je ciktom..tapi kalo nk buat betul2 pun pe salahnye.. 😛

    Reply
  • December 7, 2010 at 10:09 am
    Permalink

    wah!tahniah!hihi..ifa pun nak gak wat n3 utk follower ifa yg ke-1k nie..hihi..xterbuat lagi..adeh..

    Reply
  • December 8, 2010 at 2:25 pm
    Permalink

    wah!
    tahniah cik tom
    ramai peminat nie
    hehe
    =)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE