Siapa kenal perempuan ni??

Cuba korang tengok gambar kat atas ni….
Ada tak siapa2 yang kenal girl ni???
Gambar ni ditangkap oleh tuan blog tujuh hari mencari cinta ketika minum malam di Subang Jaya…
Tuan blog ni telah membuat blog demi misi “tujuh hari mencari cinta”..
sweet sangat…

“Ketika lensa diacu ke dalam kedai makan, terkaget si pemegang kamera apabila kaca lensanya terpacu ke arah wajah ayu.
Sesungguhnya tiada niat buruk ternukil di hati ini untuk mengenali si dia. Andai tersalah langkah, tidak ada niat untuk mengeruhkan keadaan.
Sehinggalah nama dikecapi, usaha pencarian akan diteruskan. Sekiranya si dia membaca ini, terimalah usaha kami dalam pencarian mengenali diri anda.”
Nukilan dari tuan blog 🙂


cik tom harap anda berjaya menemui si dia yang dicari….
sesiapa yang mengenali perempuan dalam gambar tu…
tolong inform pada tuan blog tujuh hari mencari cinta ye…

Kalau sudah termaktub jodoh di Loh Mahfuz….
InsyaAllah akan ketemu jua…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

20 thoughts on “Siapa kenal perempuan ni??

  • August 18, 2010 at 12:36 pm
    Permalink

    wah..lomentiknyer…7 hari mencari cinta tuh….msti die sgt2 suke dis girl..cinta pndang pertama woh!!

    Reply
  • August 18, 2010 at 1:49 pm
    Permalink

    romantik kan…jeles plk ngan girl tu…hehe…

    Reply
  • August 18, 2010 at 2:35 pm
    Permalink

    wahhhh….bagus toi r dat boy…kalo ash jadi dat gurl terharu giler..huhhuhu….wahhhh hope die dpt berjumpe dgn gurl idaman die…=>

    Reply
  • August 18, 2010 at 4:36 pm
    Permalink

    salam..
    Saya dah komen pasal ni kat blog cybeelila dua hr lepas tntang org yg sama..
    Saya beranggapan dia patut siasat dahulu mungkin perempuan ini isteri org ke..tunang org ke atau kekasih org ke sblm publishkan mcm ni.

    Reply
  • August 18, 2010 at 5:00 pm
    Permalink

    heee…smpt x 7 hari?harap tuan belog tu naikkan lg tempoh..ye dak?heee

    Reply
  • August 18, 2010 at 5:30 pm
    Permalink

    chomell~ siapakah gerangan gadis ini??

    Reply
  • August 18, 2010 at 6:33 pm
    Permalink

    siapakah wanita tersebut..hahaha

    Reply
  • August 19, 2010 at 12:27 am
    Permalink

    uuiiiihh comel gurl tuhh

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:54 am
    Permalink

    ash: kalau dia nak terharu la kot…kalau dah ade bf??huhu..

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:55 am
    Permalink

    ozzy: oh ye ke??hurm..betul jugak ye..kalau isteri orang…mesti problem ye sebab semua main publish gambar dia…

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:56 am
    Permalink

    echah: dah terlebih 7 hari sebenarnya…echah up la sebulan..hehe…

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:57 am
    Permalink

    Qu aniza: comel kan…sebab tu tuan blog tu jatuh hati pandang pertama…:)

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:58 am
    Permalink

    aisumi: cik tom pun tak tahu…huhu

    Reply
  • August 19, 2010 at 1:59 am
    Permalink

    syafiQ: andakah anda kenal??huhu..

    Reply
  • August 19, 2010 at 6:05 am
    Permalink

    sweet giler kan…..???

    Reply
  • August 20, 2010 at 4:06 am
    Permalink

    yup…memang sweet :))

    Reply
  • August 20, 2010 at 8:19 am
    Permalink

    tu la jeles jugak…

    Reply
  • August 20, 2010 at 9:31 am
    Permalink

    oppsss yaa dat rite cik tom tom bak sweet….buat yer bini org lagi haru

    Reply
  • August 20, 2010 at 1:31 pm
    Permalink

    ash: kalau bini orang jawabnye naya la kena dengan laki dia..huk3..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE