Sinar Raudah Bagi Hadiah Yang Comel

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia……

Harap semua blogger sihat hari ni dan ceria2 selalu ye. Cik tom nak update entry yang hadiah dari contest best entry dari blog amy kat SINI. Hadiah tue dah sampai kat rumah cik tom 2 hari lepas. Terima kasih ye amy. Erk hadiah tue memang dari London ker? Cantik sangat hadiah tue.

hadiah menarik dan cantik

So dikesempatan ni, cik tom nak review secara ringkas blog amy. Dari profile blog, amy start blogging sejak July 2009. Setakat semalam follower blog amy ialah 1044 follower. Amy nimemang diakui seorang blogger yang peramah. Rajin berblogwalking sambil baca entry dan komen. Trafik blog amy ni memang meletup2.

Secara keseluruhan pendapat cik tom blog amy user friendly. Ringan untuk load blog dengan kelajuan broadband. Blog amy ni juga simple dan kemas dengan hanya memasukkan widget yang perlu sahaja. Pengisian dan gaya olahan pada setiap entry amy juga menarik dan asli dari hasil karya amy sendiri. Itu yang terbaik πŸ™‚

Yang paling cik tom suka ialah header blog amy yang menunjukkan gambar pada hari perkahwinan diorang. So sweet. Pada yang belum kenal atau dah kenal, jom terjah blog amy dengan klik kat SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

26 thoughts on “Sinar Raudah Bagi Hadiah Yang Comel

  • December 23, 2010 at 4:01 am
    Permalink

    wahhh~ mmg omel pon.. tahniah cik tom~ ^_^

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:11 am
    Permalink

    bestnya dapat hadiah ciktommmM!

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:13 am
    Permalink

    wahh dapat hadiah..tahniah.. πŸ™‚

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:20 am
    Permalink

    tahniah yea cik tom sayang~

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:33 am
    Permalink

    betul tu ciktom.sis amy ni betul2 peramah. suka dengan sis amy πŸ™‚

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:46 am
    Permalink

    cute adiah cik tom dpt
    bestnyer cik tom

    Reply
  • December 23, 2010 at 4:50 am
    Permalink

    As'salam…

    Thanks dear susah2 buat review pasal amy anyway amy terharu dan hargai sangat.. thanks again cik tom…

    p/s : Kotak tisu tue amy beli di ssf dan mark n key ching tue amy beli souvenir masa gi london hari tue.. hope cik tom suke ye walaupun x seberapa…

    Reply
  • December 23, 2010 at 5:12 am
    Permalink

    tahniah dpt hadiah..nak la jugok..hehee

    Reply
  • December 23, 2010 at 5:12 am
    Permalink

    waaa cute nye hadiah tu.. tahinah dapat hadiah tu.. blog cik tom pon ape kurang nye kan!

    Reply
  • December 23, 2010 at 5:56 am
    Permalink

    Betul tu, amy seorang blogger yg peramah..

    Reply
  • December 23, 2010 at 5:57 am
    Permalink

    whoa..
    cantiknya. tahniah cik tom!

    Reply
  • December 23, 2010 at 6:33 am
    Permalink

    bestnya. nak curik hadiah cik tom!

    Reply
  • December 23, 2010 at 7:00 am
    Permalink

    owh comelnya hadiah..
    owh tiba2 rasa nak kawin pulak tgk header blog amy nih hehee

    Reply
  • December 23, 2010 at 7:00 am
    Permalink

    waaaa.. congrats.. banyak adiah tu, xde nak kongsi2 ke? hihi ;P

    sempat jugak buat review ea.. mantap la blog ni. tu yg makin tak sabar tunggu direview oleh cik tom ni πŸ˜‰

    Reply
  • December 23, 2010 at 7:05 am
    Permalink

    wowww…canteknye hadiaaah

    Reply
  • December 23, 2010 at 8:33 am
    Permalink

    bestnya dpt hadiah comel!

    Reply
  • December 23, 2010 at 9:30 am
    Permalink

    besh nye cik tom dpt hadiah…bertuah..hehe

    Reply
  • December 23, 2010 at 10:02 am
    Permalink

    nak hadiah ..

    Reply
  • December 23, 2010 at 11:52 am
    Permalink

    wah Amy..haha jiran kat Ipoh tu..

    Reply
  • December 23, 2010 at 1:15 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..
    comel je hadiah.. hehe

    Reply
  • December 24, 2010 at 1:09 am
    Permalink

    wah,,seronok dapat hadiah

    Reply
  • December 24, 2010 at 7:24 am
    Permalink

    mmg comey hadiah cik tom πŸ˜€
    rajin cik tom wat review πŸ˜€

    Reply
  • December 24, 2010 at 3:59 pm
    Permalink

    cik tom cantek… mmg simple. tp kalau side bar x dekat bawah lg nampak kemas.
    warna dengan trade mark mmg cantek
    πŸ™‚

    Reply
  • December 24, 2010 at 5:11 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. bestnya dapat hadiah πŸ™‚

    Reply
  • December 25, 2010 at 10:22 am
    Permalink

    Tahniah Tom..cutenya hadiah tu…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE