Software computer dan antivirus serta pencarian agen Antivirus Termurah. (Full Technical Support & Satisfaction guaranteed!)

Hampir setiap dari anda mempunyai komputer bukan? Pasti anda semua sering atau pernah mengalami masalah komputer hang dan terpaksa format kerana virus. Bila dah format, tukang format bagi software pirate (aka tak ori) pulak. Tension betul!

Langkah yang paling penting untuk lindungi computer ialah dengan mendapatkan perisian antivirus. Ini langkah pertama dan sangat-sangat perlu bila kita beli computer. Kerana dengan software antivirus ini, apa sahaja external usb (pendrive, hard disk, router dsb.) yang selalu korang cucuk di computer (tak kiralah nak transfer assignment atau drama korea ke) dapat detect virus yang ada dalam USB dan boleh bantu bersihkan virus tersebut. Nama lagi antivirus kan?

antivirus murah dan original

Ok, antivirus contohnya Kaspersky Internet Security, Bitdefender, Avast, Norton dan lain-lain yang nama dia Internet Security tu ada fungsi tambahan tau. Fungsi dia sebijik macam antivirus tapi software ni jugak boleh detect virus yang datang dari website-website yang kita layari. Kita tak tahu kan kalau website tu ada virus atau tak tanpa software ni. Jadi, bila ada virus computer terus detect dan tak ada lagi masalah kena format computer atau document assignment atau kerja kita terjangkit virus.

Katakan anda dah format computer, mesti nak guna Microsoft Office kan nak siapkan kerja-kerja korang dan nak upgrade ke windows yang lebih up to date lah katakan? Antivirus termurah juga ada software computer yang lain selain antivirus, ada Microsoft Office 2016, Office 2013, Office 2010, Windows 7, Windows 8 dan lain-lain lagi. Boleh cek dan tengok sendiri senarai di website Antivirus Termurah tau!

website antivirus murah

Pihak Antivirus Termurah juga sedang mencari agen untuk dropship atau belian borong, sambil-sambil tu bolehlah korang jana pendapatan sampingan. Ada 20 kekosongan sahaja, setakat ni dah ada lima orang agen, sebab harga agen ni special lebih murah daripada harga runcit. Cepat hubungi Admin untuk dapatkan harga agen!

antivirus murah daan original malaysia

Website :http://www.antivirustermurah.com

Email :[email protected]

Contact No: +601126268292 (Maryam)

Fb page :https://www.facebook.com/AntiVirusTermurah/

SSM registered company : KT0388893-X

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Software computer dan antivirus serta pencarian agen Antivirus Termurah. (Full Technical Support & Satisfaction guaranteed!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE