Solihin Zubir Bekas Ahli Kongsi Gelap [Blog Review]


Kali ni jom berkenalan dengan si jejaka bekas ahli kongsi gelap yang begitu hot iaitu Solihin Zubir. Ops gurau je tau solihin. hehe.. Blogger yang berasal dari Kedah dan bekerja sebagai assistant manager. Azam tahun baru 2011 ialah mencari awek. So kepada sesiapa yang berminat boleh la apply ye. huhu..


gambar solihin zubir


Blog solihin baru je bertukar domain pada 29/12/2010. Tahniah ye solihin. Sekarang blog solihin masih dalam mood renovation dan proses memasukkan bloglist. Sesiapa yang nak join boleh la meninggalkan url blog korang pada komen entry Bloglist Solihin.

Solihin telah membuat satu entry mengenai prestasi blog sepanjang 2010. Memang hebat. Banyak entry yang mendapat trafik dari engine carian. Tahniah diucapkan. Ini senarai 5 entry yang paling top sepanjang 2011.


1. Cicak Tokek Sebesar Buaya Bernilai RM64Juta? -4,216
2. Filem Melayu Gaduh Dengan Cina Yang Diharamkan -3,006
3. Doa Akhir Tahun dan Awal Tahun Baru Hijrah -2,324
4. Hentikan Gangguan Seksual Terhadap Lelaki! -1,882
5. Statistik Kutipan Filem 2 Alam – Dr Rozmey Mengamuk -1,496

Nak tahu lebih lanjut mengenai trafik blog solihin sila lihat kat Trafik Blog Solihin. Secara keseluruhan, blog solihin berada di tahap prestasi yang baik dan selesa kerana banyak enjin carian yang masuk ke blog solihin. Pemilihan template yang simple dengan gabungan hijau tua dan muda menjadikan blog ini lebih menarik. Blog ini banyak juga berkongsi mengenai berita yang terkini.

blog solihin ahli kongsi gelap

Sedikit cadangan untuk penambahbaikan maybe solihin perlu limitkan senarai bloglist jika ingin menyenaraikannya di first page. Kerana engine carian tak berapa suka blog yang ada banyak link blog pada first page. Selain itu, melakukan setting untuk mesra SEO seperti “title swap”, keyword dan sebagainya. Semoga tahun 2011 akan memberi seribu sinar pada blog solihin. Jangan lepaskan peluang berkenalan lebih rapat dengan solihin klik SolihinZubir.com.


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

43 thoughts on “Solihin Zubir Bekas Ahli Kongsi Gelap [Blog Review]

  • January 2, 2011 at 9:07 pm
    Permalink

    amboi.mcm agen cri jodoh da cik tom ni

    Reply
  • January 2, 2011 at 10:20 pm
    Permalink

    nasib baik saya lelaki…cik tom lah tu…aaa….

    Reply
  • January 2, 2011 at 10:38 pm
    Permalink

    Eh2, cik tom offer untuk cover line je ke atau sebaliknya…? Ke cik tom yang dah submit borang awal2 lagi..wakakaka (jgn marah, gurau je)

    Reply
  • January 3, 2011 at 12:55 am
    Permalink

    tittle swap tu camana?

    Reply
  • January 3, 2011 at 1:49 am
    Permalink

    hehehehe…rajin ciktom nih!bagus2…ukhuwah sesama blogggerr sedunia…salute lah!

    Reply
  • January 3, 2011 at 1:56 am
    Permalink

    bagus cik tom…
    dapat lagi kawan baru!

    Reply
  • January 3, 2011 at 2:01 am
    Permalink

    cik tom
    ni lari dr tjk
    naper xleh buat color side bar
    tak berjaya
    dah folo tutorial xjumpa coding

    Reply
  • January 3, 2011 at 2:27 am
    Permalink

    wah..nak g kenal2 ngan Solihin ler ni..haha

    Reply
  • January 3, 2011 at 3:14 am
    Permalink

    yihaa~ mesti solihin tu syok gile sbb ade org promote dia….hahha..

    psst;/ bile ciktom nk promose sj ea…

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:09 am
    Permalink

    ini blog X-ketua kongsi gelap yg salu disinggah akak…hehee

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:15 am
    Permalink

    solihin nak cari jodoh ka???
    hahaha!! semoga jumpa lah d tahun baru ni 🙂

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:32 am
    Permalink

    ermm mmg menarik blog solihin ni.

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:50 am
    Permalink

    cik tom dah ubah profesion pulak ke.. dah macam agensi mencari jodoh pulak..ok la tue amy agensi pekerja asing cik tom agensi mencari jodoh he3..gurau je happy new year dear..

    Reply
  • January 3, 2011 at 6:31 am
    Permalink

    Wahh~ Cik Tom boleh jadi agen pencari jodoh macam ni 😛

    Reply
  • January 3, 2011 at 7:13 am
    Permalink

    ceq nak p daftar skrg jugak ! haha

    Reply
  • January 3, 2011 at 8:54 am
    Permalink

    cik tom pun sesuai pe..
    sorang lemah lembut,sorang
    kuat nyakat..
    hahahha

    Reply
  • January 3, 2011 at 9:46 am
    Permalink

    Memang bagus…Solihin rajin pulak tu

    Reply
  • January 3, 2011 at 5:58 pm
    Permalink

    cik tom.. cik tom kene tag!!!

    My Header Contest

    Reply
  • January 3, 2011 at 10:49 am
    Permalink

    cik tom cik tom..anda dpt award..sila ambil ye

    Reply
  • January 3, 2011 at 10:51 am
    Permalink

    wahh..meanriknye blog ni….hurm..nak try masuk. hehehe

    Reply
  • January 3, 2011 at 11:00 am
    Permalink

    rajin cik tom buat review..ahaha..=))

    Reply
  • January 3, 2011 at 1:39 pm
    Permalink

    bila la nk ad domain .com sndri ;P
    Cik Tom dh jadi agen cari jodoh
    hohohoh

    Reply
  • January 3, 2011 at 1:58 pm
    Permalink

    Salam Cik Tom…

    Maaflah sebab mengambil masa yg lama untuk menjenguk sini.. Wanzi nak maklumkan pic yg cik tom minta tu, wanzi dah send kat email cik tom… tq

    Reply
  • January 3, 2011 at 2:35 pm
    Permalink

    kem slm kat die ye cik tom. hahahaha

    p/s: thanks singgah and drop komen. sknag mase nk balas balik komen since line tenet ok la jugak ;))

    Reply
  • January 3, 2011 at 2:50 pm
    Permalink

    rajinnye ciktom, blog semakin menarik, berkale-kale gitu..hehe

    Reply
  • January 3, 2011 at 3:16 pm
    Permalink

    huhuhu..best nya kena review..huhu

    Reply
  • January 3, 2011 at 3:44 pm
    Permalink

    baru perasan solihin dah tukar domain gak.. haha.. dah lame tak online.. huhu.. mud dah tak de..

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:22 pm
    Permalink

    huhuhu… macho abis..
    best2

    Reply
  • January 3, 2011 at 4:24 pm
    Permalink

    cik tom p la ngorat solihin tuh~

    heheh..sesuai apa… ehem3

    Reply
  • January 3, 2011 at 5:24 pm
    Permalink

    ahahaha cik tom dyer mmg begitu..bajet kenal sgt kan?heh'
    sy da applyla cik tom tp awai2 ag kena reject ngahahaha ops kantoi plak keh3 😀

    Reply
  • January 3, 2011 at 6:05 pm
    Permalink

    terbaik dari kebun,jom terjah blog solihin..hehehee

    Reply
  • January 4, 2011 at 1:22 am
    Permalink

    sgt lama x menziarah blog cik tom..sorry..stat je cuti sem blog pun stat bercuti sbb xda kemudahan nk ekses intrnet..huhu..btw, blog ciktom semakin cntik..;))

    Reply
  • January 4, 2011 at 2:30 am
    Permalink

    wah,, 29/12.. besday saya,, hehe

    Reply
  • January 4, 2011 at 3:12 am
    Permalink

    wah dah macam agensi cari jodoh jer cik tom

    Reply
  • January 4, 2011 at 10:33 am
    Permalink

    wah..tajuk gempak siot…
    cik tom.. baguslah buat review blog camni.. Gayah lum kenali Solihin Zubir ni.. jap2 nk g ramas mesra dgn dia..huhu

    Reply
  • January 4, 2011 at 1:45 pm
    Permalink

    tervaek dari ladang 😀

    Reply
  • February 5, 2011 at 6:44 pm
    Permalink

    blog die ni mmg bes.. sejuk mata je tgk.. rasanya awex tu die dah dapat, tiz zaqyah.. hehe

    Reply
  • March 15, 2011 at 4:22 pm
    Permalink

    sja komen cini..slmt pagi ciktom^^happy2 sellu yaaa

    Reply
  • March 15, 2011 at 4:41 pm
    Permalink

    sja komen sini..heheee ciktom kat ne skg ni?masih enjoy ye?dgr cte ahad ni ciktom balik.tul ke?
    sy blk kg da selasa tu,heheee tc

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE