Post navigation

Solihin Zubir Bekas Ahli Kongsi Gelap [Blog Review]

Posted on by


Kali ni jom berkenalan dengan si jejaka bekas ahli kongsi gelap yang begitu hot iaitu Solihin Zubir. Ops gurau je tau solihin. hehe.. Blogger yang berasal dari Kedah dan bekerja sebagai assistant manager. Azam tahun baru 2011 ialah mencari awek. So kepada sesiapa yang berminat boleh la apply ye. huhu..


gambar solihin zubir

Blog solihin baru je bertukar domain pada 29/12/2010. Tahniah ye solihin. Sekarang blog solihin masih dalam mood renovation dan proses memasukkan bloglist. Sesiapa yang nak join boleh la meninggalkan url blog korang pada komen entry Bloglist Solihin.

Solihin telah membuat satu entry mengenai prestasi blog sepanjang 2010. Memang hebat. Banyak entry yang mendapat trafik dari engine carian. Tahniah diucapkan. Ini senarai 5 entry yang paling top sepanjang 2011.



Nak tahu lebih lanjut mengenai trafik blog solihin sila lihat kat Trafik Blog Solihin. Secara keseluruhan, blog solihin berada di tahap prestasi yang baik dan selesa kerana banyak enjin carian yang masuk ke blog solihin. Pemilihan template yang simple dengan gabungan hijau tua dan muda menjadikan blog ini lebih menarik. Blog ini banyak juga berkongsi mengenai berita yang terkini.

blog solihin ahli kongsi gelap

Sedikit cadangan untuk penambahbaikan maybe solihin perlu limitkan senarai bloglist jika ingin menyenaraikannya di first page. Kerana engine carian tak berapa suka blog yang ada banyak link blog pada first page. Selain itu, melakukan setting untuk mesra SEO seperti “title swap”, keyword dan sebagainya. Semoga tahun 2011 akan memberi seribu sinar pada blog solihin. Jangan lepaskan peluang berkenalan lebih rapat dengan solihin klik SolihinZubir.com.


********************************************************
klik sini


This entry was posted in review blog by ciktom. Bookmark the permalink.

About ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber.

43 thoughts on “Solihin Zubir Bekas Ahli Kongsi Gelap [Blog Review]

  1. Eh2, cik tom offer untuk cover line je ke atau sebaliknya…? Ke cik tom yang dah submit borang awal2 lagi..wakakaka (jgn marah, gurau je)

  2. hehehehe…rajin ciktom nih!bagus2…ukhuwah sesama blogggerr sedunia…salute lah!

  3. cik tom
    ni lari dr tjk
    naper xleh buat color side bar
    tak berjaya
    dah folo tutorial xjumpa coding

  4. yihaa~ mesti solihin tu syok gile sbb ade org promote dia….hahha..

    psst;/ bile ciktom nk promose sj ea…

  5. cik tom dah ubah profesion pulak ke.. dah macam agensi mencari jodoh pulak..ok la tue amy agensi pekerja asing cik tom agensi mencari jodoh he3..gurau je happy new year dear..

  6. Salam Cik Tom…

    Maaflah sebab mengambil masa yg lama untuk menjenguk sini.. Wanzi nak maklumkan pic yg cik tom minta tu, wanzi dah send kat email cik tom… tq

  7. kem slm kat die ye cik tom. hahahaha

    p/s: thanks singgah and drop komen. sknag mase nk balas balik komen since line tenet ok la jugak ;))

  8. baru perasan solihin dah tukar domain gak.. haha.. dah lame tak online.. huhu.. mud dah tak de..

  9. ahahaha cik tom dyer mmg begitu..bajet kenal sgt kan?heh'
    sy da applyla cik tom tp awai2 ag kena reject ngahahaha ops kantoi plak keh3 :D

  10. sgt lama x menziarah blog cik tom..sorry..stat je cuti sem blog pun stat bercuti sbb xda kemudahan nk ekses intrnet..huhu..btw, blog ciktom semakin cntik..;))

  11. wah..tajuk gempak siot…
    cik tom.. baguslah buat review blog camni.. Gayah lum kenali Solihin Zubir ni.. jap2 nk g ramas mesra dgn dia..huhu

  12. sja komen sini..heheee ciktom kat ne skg ni?masih enjoy ye?dgr cte ahad ni ciktom balik.tul ke?
    sy blk kg da selasa tu,heheee tc