Sori ye kawan-kawan ;(

Assalamualaikum dan Salam Sayang….

Sori ye kawan-kawan blogger yang rajin blogwalking ke sini tapi dah lama cik tom tak blogwalking ke blog korang. Jangan terasa pulak cik tom sengaja tak singgah ye sebab boleh dikatakan memang dah lebih 4 bulan cik tom tak blogwalking ke blog2 lain kot.

Komen-komen pertanyaan pun banyak cik tom tak sempat reply… Harap jangan sedih atau simpan dalam hati ye. hukhuk.. Al-maklum komitmen kerja makin bertambah banyak sekarang ni. Komitmen untuk blog cik tom terpaksa tolak tepi.

Komen dari juan #myrujukan.com #wanwidget.com
Komen dari juan #myrujukan.com #wanwidget.com

Actually ramai je blogger lain yang busy kerja boleh je manage masa between job and blog. Tapi entah cik tom ni makin tua makin mudah stress. Kalau stress tak boleh nak fokus 2, 3 kerja dalam masa yang sama. 🙁

Jadi blog pun banyak terbiar. Kalau cik tom sempat online pun dahulukan masa untuk update entri blog je. Facebook lagi terbiar. Apa-apa hal penting sila terus email cik tom ye: [email protected] Jangan pm kat facebook sebab high probability tak balas.

Masa pergi #SBB2014 pun banyak kena tegur dengan otai2 blog pasal blog tak update. Diorang cakap sayang sebab blog ciktom.com high chances untuk pergi lebih jauh.

Sayang memang sayang tapi buat masa sekarang keutamaan cik tom bukan pada blog dan pada cik tom duit bukanlah segala-galanya. huhu… Tak tahu kalau masa akan datang lain pulak jadinya. hee..

Lain orang lain pandangannya kan?

Hari ni ada sikit masa free so cik tom akan usaha blogwalking ke blog rakan2 blogger. Terima kasih pada yang sudi singgah ke blog ni. Stay tuned.

Cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

83 thoughts on “Sori ye kawan-kawan ;(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE