Stalkers, Silent Readers dan Semua | Jutaan Terima Kasih

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..


Kepada semua yang sudi singgah di blog cik tom ni. Jutaan terima kasih pada korang termasuklah silent readers mahupun stalkers. Terima kasih kerana sentiasa sudi singgah blog cik tom. Semoga kunjungan korang mendapat seribu manfaat.

Trafik blog cik tom ni takdelah hebat seperti blogger lain tapi buat masa ni cukuplah dengan unique visitor yang maintain setiap hari dalam average 400 UV. Walaupun cik tom jarang blogwalking dan buat keyword yang hot meletup kerana status “cik tom sekarang tengah berkursus. Pada yang nak tahu apa beza unique visitor (UV) dan view visitor boleh baca entry “Beza antara unique visitor dan view visitor“.


trafik blog cik tom bulan januari 2011

Terima kasih juga pada kawan-kawan blogger cik tom yang rajin buat entry promote link tutorial cik tom seperti miss sab, kak noor, bloglarian, fareed, penjejak mimpi, zuekiller, miz pinky, shag (maaf kalau ada yang terlepas pandang ye).

p/s: quick update sebelum tidur. autopublish.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

59 thoughts on “Stalkers, Silent Readers dan Semua | Jutaan Terima Kasih

  • January 13, 2011 at 1:52 am
    Permalink

    mmg best dah kalau dpt traffic cam cik tom ni…bila la yea…huhuhu

    My recent post "SyamilaMohdDotCom catat pengunjung terbaik… ;-)"

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:14 am
    Permalink

    same2 cik tom.ekeke…cik tom nanti dah abeh kursus mai jengok blog ML na~jaga kesihatan tau.mmuahhxx

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:18 am
    Permalink

    wow! tahniah cik tom. 400 uv banyak tu.

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:32 am
    Permalink

    Bilalah nak jadi cam cik tom ni yer..he3

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:35 am
    Permalink

    Eh saya juga slalu promote tutorial cik tom kat kengkawan

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:45 am
    Permalink

    Salam.

    sy mmg suke skodeng blog cik tom ni cumenye jarang bagi komen. tak salah pomot blog cik tom yang banyak isinye nih… hehehehehe

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:46 am
    Permalink

    perghh hebat tu..tak bw pun trafik semacam gak..hehe,

    kaktom,,saya pun nak ucap terima kasih jugak kat kaktom sbb sudi berkawan dgn saya dari follower saya tah berapa tah dulu sampai skang..alhamdulillah semalam dah capai 500follower.. ;D

    Reply
  • January 13, 2011 at 1:15 am
    Permalink

    Saya pula selalu promot cik tom tomey.. haha.. ni yg marah ni terlepas pandang promot yg baik punya.. haha..

    Reply
  • January 13, 2011 at 2:48 am
    Permalink

    banyak tuh UV…!mantap lah ciktom.

    Reply
  • January 13, 2011 at 11:06 am
    Permalink

    wahhh3 cik tom p kursus kawen ek??? hihi~~

    latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:16 am
    Permalink

    pergh gans betul trafik ciktom ni ye

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:33 am
    Permalink

    tahniah yer cik tom..mantai pon jadi la kan..

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:39 am
    Permalink

    cik tom
    da lama tak dtg sini
    tk smpt nk bw
    busy dgn awal sem ni
    πŸ™‚

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:59 am
    Permalink

    Sama2 cik Tom..
    Giler byk ek pelawat..
    Teruskan usaha k..

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:01 am
    Permalink

    slamat menjalani kursus..take care

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:08 am
    Permalink

    sama-sama cik tom~ nak jadi cam cik tom gak~ skang tengah berusaha untuk konsisten UV >100 sehari..:)

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:40 am
    Permalink

    wahhh byk gak tu..
    ok lah kan… tahniah cik tom πŸ™‚

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:47 am
    Permalink

    Tahniah Tom..banyak UV tu walau tak BW..keep it up dear..Ellen doakan yang terbaik untuk Tom..

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:59 am
    Permalink

    same2 cik Tom!
    keep it up, u're best!

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:04 am
    Permalink

    tahniah cik tom πŸ˜‰

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:14 am
    Permalink

    Wahh~ 400? Shag 100 pun rasa macam nak mati cari. Hahahaha πŸ˜€

    Tahniah dan sama sama Cik Tom! Berkursus dengan baik ye πŸ˜‰

    Entri terbaru Shag : Rumah-KU Pejabat-MU. Aik?

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:24 am
    Permalink

    dasat tu cik tom kalo average 400..tahniah taw..cik tom mmg best..take care laling

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:43 am
    Permalink

    cik tom..
    len kali wat laa byk2 lagi tutorial yaa..
    πŸ™‚

    Reply
  • January 13, 2011 at 6:14 am
    Permalink

    wah.. tinggi UV cik tom… terbaik!!!

    Reply
  • January 13, 2011 at 6:28 am
    Permalink

    Jutaan sama-sama hihihihi =)

    Reply
  • January 13, 2011 at 6:54 am
    Permalink

    tahniah cik tom..
    _pelawat setia cik tom..hehe

    Reply
  • January 13, 2011 at 8:12 am
    Permalink

    bestnya dapat jadi blogger macam cik tom ni.. tahniah cik tom

    Reply
  • January 13, 2011 at 8:15 am
    Permalink

    tahniah ciktom..
    tak bw pun traffic 400 uv..
    hebat..
    kalau akak tak bw nak sampai 200 uv pun sakit la..
    hahha

    Reply
  • January 13, 2011 at 8:33 am
    Permalink

    tahniah tom..lepas ni boleh up lagi

    Reply
  • January 13, 2011 at 8:42 am
    Permalink

    part stalker tak leh tahan tu.. haha..menyumbang2.. keep it up on blogging..

    Reply
  • January 13, 2011 at 10:32 am
    Permalink

    wah!
    banyaknya cik tom..
    sy ckit je..nk sampai ratus pun jarang sgt..
    huhuhu…

    Reply
  • January 13, 2011 at 10:37 am
    Permalink

    same-same ciktom hehe
    selamat berkursus

    Reply
  • January 13, 2011 at 10:37 am
    Permalink

    waah..tahniah cik tom..selamat berkursus =)

    Reply
  • January 13, 2011 at 11:46 am
    Permalink

    tahniah ciktom! eh! ciktom nak kawin ker??

    Reply
  • January 13, 2011 at 11:51 am
    Permalink

    iqa dtg jenguk cik tom lepas dah lame tak blogwalking ;))

    slmt berkursus ye sis ;))

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:08 pm
    Permalink

    wahh,byk gk uv cik tom 2..hehe..

    nway,slmat b'krsus cik tom πŸ™‚

    Reply
  • January 13, 2011 at 12:36 pm
    Permalink

    hebatnye blog cik tom..tahniah ramai followers jugak..cik tom kursus apa ye…

    Reply
  • January 13, 2011 at 1:09 pm
    Permalink

    tahniah cik tom πŸ™‚

    Reply
  • January 13, 2011 at 1:55 pm
    Permalink

    Lamanyer tak chat dengan Tom…rindu bangat……:(((((

    Reply
  • January 13, 2011 at 2:22 pm
    Permalink

    tahniah ciktom..

    utk jumlah traffiks ciktom sehari = traffics akak 3 hari..hahha..

    akak pom bizi skrg..huhu

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:13 pm
    Permalink

    dulu silent sekarang nk wat bising da…follow sini…blog nie menarik sbb 2 rmai orang mai….=)

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:19 pm
    Permalink

    salam…

    singgah malam sambil follow ur blog..

    ***1813

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:21 pm
    Permalink

    cik tom dh dikenali rmai skang..huhu..tahniah..rara lmbt lagi..ehehehe

    Reply
  • January 13, 2011 at 3:30 pm
    Permalink

    cik tom memang hebat…

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:18 pm
    Permalink

    tahniah cik tom

    aura cik tom tu besar
    kalau dah ada aura tak bw
    pun traffic tinggi..hebat

    p/s: tak bw hari ni..anak tak sihat ^_^

    Reply
  • January 13, 2011 at 4:33 pm
    Permalink

    walaupon x update n bw, still dpt 400? hebat tu.. tahniah2…

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:19 pm
    Permalink

    kami syg ketat2 ngan cik tom.hehee slmt berkursus.

    Reply
  • January 13, 2011 at 5:29 pm
    Permalink

    salam

    cik tom sayang,,

    jelesnya….dasyat tu…..

    syira mimpi jelah….

    tak sabar nak jumpa lagi….hehehhe

    Reply
  • January 13, 2011 at 6:04 pm
    Permalink

    same2 cik tom..! πŸ™‚

    Reply
  • January 14, 2011 at 1:35 am
    Permalink

    Your Welcome Dear..

    You deserved it anyway..

    keep it up..

    Happy Blogging!!

    Reply
  • January 14, 2011 at 2:04 am
    Permalink

    fuh, makin meletup blog ni…
    hihihi

    Reply
  • January 14, 2011 at 2:17 am
    Permalink

    bestt nyee.. bila la trafik nak jadi macam ni hee

    Reply
  • January 14, 2011 at 2:18 am
    Permalink

    slm sggh pg jumaat CT!wah ramainyer tgglkan komen tulah semua rdu CT ni…kami semua doakan agar Allah pmudahkan urusan CT ye amin

    Reply
  • January 14, 2011 at 7:48 am
    Permalink

    cik tom kata xbanyk….
    banyk la tu cik tom πŸ™‚
    taniah nah πŸ˜€

    Reply
  • January 14, 2011 at 11:55 am
    Permalink

    boleh ke mamat jadi macam cik tom?
    he3

    Reply
  • January 14, 2011 at 5:49 pm
    Permalink

    wooo.. congrats cik tom. makin meletop letop nama cik tom sekarang. hebat tu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE