Surat Putus Cinta Dari Saya Buat Awak

putus cinta benci sedih

Pada sesiapa yang terfikir nak clash dengan pakwe atau makwe tapi tak pasti bagaimana caranya? So, korang boleh la praktis ayat di bawah. hehe… Ni contoh surat putus cinta yang cik tom dapat dari lecturer english cik tom. Semoga berjaya πŸ˜‰

I WANT TO CUT CONNECTION US
I have think about this very cook-cook. I know I clap one hand only. Correctly, I have seen you and she walk-walk together at town with eyes myself. You grab hand she. You always ask for apology back-back. I don’t trust you again!You are really crocodile land.
My friend speak you play… wood three. First-first I think my friend lie me. But now I know you correct-correct play wood three. So, I break connection to pull my body from this triangle. I know this result I pick is very correct, because you love she very high from me.
So, I cut this connection to go far from here. I don’t want you to play-play with my liver. I have been crying until no more eye water thinking about you. I don’t want banana to fruit two times.
Safe walk…
Tijah


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

47 thoughts on “Surat Putus Cinta Dari Saya Buat Awak

  • January 17, 2011 at 5:35 pm
    Permalink

    he3 lawak tol surat nie…lecturer BI tuuu name miss hana ker cik Tom?…

    My recent post β–ΊMotivasi : Tips Tingkatkan Motivasi Bekerja

    Reply
  • January 17, 2011 at 5:15 pm
    Permalink

    hehe..lawak..tapi..tamo la wat camtu

    Reply
  • January 17, 2011 at 5:42 pm
    Permalink

    oh,bestnya surat ni…hohoho

    Reply
  • January 17, 2011 at 5:58 pm
    Permalink

    pena bca artikel psl srt ni,tapi baca2 blik tak bosan n lawak tetap lawak…heheee

    mat pagi cik tom^^

    Reply
  • January 17, 2011 at 6:02 pm
    Permalink

    hahhahaa..so funny la cik tom..ni betol2 translate bulat2 dari BM ke BI ni..hahahaaa

    Reply
  • January 17, 2011 at 6:06 pm
    Permalink

    hahaha . komfem boifren xmau chow ! =D

    Reply
  • January 17, 2011 at 6:48 pm
    Permalink

    wahahahaha..lawak giler la cik tom..sekali kuar entri nah ambik ko..hihihi..saya baca kuat2 supaya kwn2 lain dgr..diaorg ketawa x ingat..hihihihi..sangat best!!

    Reply
  • January 17, 2011 at 7:29 pm
    Permalink

    hahaha,, teringat time saya spm dulu,, ada motivator tunjukkan contoh surat yg sama,, haha,, klaka,,

    *kalau berminat nak join segmen tu, nanti saya setkan ciktom punya turn hujung minggu.. okay??

    Reply
  • January 17, 2011 at 8:27 pm
    Permalink

    kui2..kelaka2..

    Reply
  • January 17, 2011 at 10:43 pm
    Permalink

    cam same lak entry kite..tapi takpe..eheh..

    Reply
  • January 17, 2011 at 11:41 pm
    Permalink

    Salam..

    Ler.. ingatkan cik tom yang frust bercinte… πŸ™‚

    Reply
  • January 17, 2011 at 11:59 pm
    Permalink

    hahahaha..lawak la cik tom

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:04 am
    Permalink

    hahahaha… lawak2…. comel pun ada gak…. hahahahaha…

    Reply
  • January 18, 2011 at 12:57 am
    Permalink

    lawaknya Tom…boleh tahan orang potinya ni..hehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 1:00 am
    Permalink

    Haha..
    Kalo translate kat google tu ape jd..
    Mmg lawak derr..
    Crocodile land le sgt kan..
    No more eye water!
    Haha.
    Banana to fruit two times..
    Ngee.. πŸ™‚

    Reply
  • January 18, 2011 at 1:36 am
    Permalink

    fistly… lawa la header.comel! hihih..

    wah sis,bole ngis tekinja2 owg yg bca ne..hahah..cbb lucu..cocdile land ya?? mak ai..=P

    Reply
  • January 18, 2011 at 1:49 am
    Permalink

    haha, my Bf surely laugh at me once he got this. Then, mesti tak jadik clash punya. Hahaha πŸ™‚ Funny story on early morning.

    psst;morning πŸ™‚

    Reply
  • January 18, 2011 at 2:05 am
    Permalink

    hehe… dni penah gak translate. tetiba term akaun kua perkataan gersang. miahaha

    Reply
  • January 18, 2011 at 2:45 am
    Permalink

    hehe. kelakar betol. hikhik. πŸ˜€

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:04 am
    Permalink

    Kalau la betul surat macam ni sampai kat aku, mesti aku takkan putuskan hubunganku dengan awek yang anto surat tu…sebab aku rasa kesian beb!

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:06 am
    Permalink

    lawak surat ni..
    jika baca bukn jadi sedih
    malah ketawa ngekek-ngekek

    yg tak menahan tang ayat:
    play wood three
    think cook cook
    crocodile land

    i dont want banana fruit 2 times
    hehee..tu jgk dlm citer adnan sempitkan..

    Reply
  • January 18, 2011 at 4:09 am
    Permalink

    huhu.. mmg boleh guna sangat zaman ict nih

    Reply
  • January 18, 2011 at 4:17 am
    Permalink

    hahaha!! safe walk tijah πŸ˜›

    Reply
  • January 18, 2011 at 5:42 am
    Permalink

    hehehe… xpe tijah… aD pun x pandai bi jugak πŸ˜›

    Reply
  • January 18, 2011 at 5:57 am
    Permalink

    hahahaa… lawak sangat2. nasib baik duk dalam bilik. ketawa sorang2 je ni. ahahahhahahhaha….

    Reply
  • January 18, 2011 at 6:09 am
    Permalink

    bisk harap lepas nih dia akan guna 'google translate'…haha

    Reply
  • January 18, 2011 at 6:23 am
    Permalink

    haha.siot jer surat nie

    Reply
  • January 18, 2011 at 6:42 am
    Permalink

    banana fruit 3 times dia berbuah..hehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 8:04 am
    Permalink

    hheheheh.. penah gak bace surat tuh.. heheh πŸ™‚

    Reply
  • January 18, 2011 at 8:21 am
    Permalink

    dah pernah dapat surat cinta ni..tapi tetap buat ku tersenyum bila baca..:)

    Reply
  • January 18, 2011 at 8:36 am
    Permalink

    Shag dapat surat ni dari Reader's Digest tahun bape entah. Gelak goleng goleng Shag baca. Haha πŸ˜€

    Reply
  • January 18, 2011 at 8:58 am
    Permalink

    nak plagiat skali boleh nak bagi kat aweks Jai..wahahaha

    Reply
  • January 18, 2011 at 9:10 am
    Permalink

    haha..kalau hantar surat cni leh rujuk semula tak cik tom? =P

    Reply
  • January 18, 2011 at 9:43 am
    Permalink

    hehehe lawak gak kan???

    Reply
  • January 18, 2011 at 10:19 am
    Permalink

    haha..poyo btol la..msti english dulu dapat A+.
    hehe

    Reply
  • January 18, 2011 at 11:02 am
    Permalink

    cik t0m!
    at0i.. ch0i t0l lah cape yg tulis surat t0h… hahahaha.. amiey gelak dah tak ingt 0rg sekeliling daa…
    gud j0b..

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:34 pm
    Permalink

    broken english..tp tape..masih paham..keh3..bengong kepalakuuuu

    Reply
  • January 18, 2011 at 3:53 pm
    Permalink

    xpe, blaja english tu ok la kot..hehe lawak2

    Reply
  • January 18, 2011 at 6:16 pm
    Permalink

    hahaha, lawak tul la.dah tentu Tijah gelak sampai pecah perut,hahaha

    Reply
  • January 19, 2011 at 1:21 am
    Permalink

    klaka lah surat tu cik tom. hahaha, dah lama cik tom x dtg umah yaty. bole ngajuk x? huhu

    Reply
  • January 19, 2011 at 9:06 am
    Permalink

    haha.. tak bley blah btoi!

    Reply
  • January 19, 2011 at 2:54 pm
    Permalink

    i dont like break-break okay.. haha..

    Reply
  • January 20, 2011 at 8:29 am
    Permalink

    best kan dapat surat cinta mcm nih?

    huhu…

    mesti gelak2..ades.sape punye idea lah buat mcm ni =.=

    Reply
  • January 24, 2011 at 8:32 pm
    Permalink

    thanks cik tom sebab sudi jadi hakim..hihihi..tapi peserta x byk sgt..tp alhamdulillah untuk yg pertama kali..untuk hakim pun saya bg hadiah best..weeeeeeeee

    Reply
    • November 27, 2011 at 4:20 am
      Permalink

      hehe,..entah la ye kot..sebab ni lecturer english yang bagi..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE