Survey dari 32 Blogger | Senarai Entry Di Sukai Dari Blog Cik Tom

Cik tom nak update entry yang dipilih oleh blogger yang join segmen review blog cik tom. Dalam salah satu syarat segmen tue, setiap blogger di wajibkan memilih satu entry dari blog cik tom dan nyatakan kenapa sukakannya. Wah pelbagai senarai entry dari 32 blogger yang join. Cik tom senaraikan entry 1-3 yang blogger paling ramai pilih dan seterusnya satu persatu blogger yang suka dari list 32 blogger.






6) Tips Berjimat Cermat Versi Cik Tom

7) Tomato’s big family

8) Tips mengatasi perasaan MARAH

9) Perempuan vs lelaki

10) Bila Aku Tiada Di Hati Mu Lagi

11) ♥ Kenapa ALLAH temukan kita dengan orang yang salah ♥

12) Apa Itu Buffered Earning dan Tips untuk Mendapatkan BE

13) Bufffered Earning | Macam Mana Nak Tahu dapat BE

14) Tutorial Buat Auto Slide Menu (Hide Show) Untuk Kemaskan Sidebar (UPDATED)

15) Perlukah Comment Moderation Yang Menyusahkan??

16) Tutorial Guna Code Table Untuk Kemaskan Banner Exchange (UPDATED)

17) Rokok Elektronik | Bahayakan Kesihatan

18) Indahnya Hidup Penuh Dengan Warna Warni Pelangi 😉

19) Tips Cari Idea Nak Update Entry

20) Persoalan Yang Selalu Bermain di Fikiranku


Kesimpulan, ramai blogger yang sukakan entry tips blogging dan kehidupan seharian, tutorial serta entry berunsurkan hati dan perasaan 🙂

Korang pulak suka entry yang cam mana?? Cuba usulkan entry yang best untuk di share dalam entry akan datang… Thank ye~

p/s: pada yang tak baca entry sebelum ni, segmen review bermula pada 1/1/2011.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

30 thoughts on “Survey dari 32 Blogger | Senarai Entry Di Sukai Dari Blog Cik Tom

  • December 21, 2010 at 12:06 am
    Permalink

    actually…adah suka semua entry cik tom…;)

    Reply
  • December 21, 2010 at 12:35 am
    Permalink

    Ellen suka apa saja entry Tom…hehehe

    Reply
  • December 21, 2010 at 2:06 am
    Permalink

    hahha bee suka jer semua..cik tom nak beli domain kat mana eh?

    Reply
  • December 21, 2010 at 2:36 am
    Permalink

    baru bermula nak mengenali cik Tom

    Reply
  • December 21, 2010 at 2:45 am
    Permalink

    As'salam…

    Cik tom actually all ur entry memang best…

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:13 am
    Permalink

    banyak la yang best cik tom… nanti tak muat ni ha nak list out… tp bab2 tutorial n luv adalah paling best…
    i like

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    Sy pun suka je semua entry cik tom , bernas dan panas..he3. Sampaikan nak buat review x tau mna 1 (padahal cbuk, x baik nipu)..he3. Apa2pun gd luck buat cik tom dlm dunia blog…

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:26 am
    Permalink

    xkisahlah cik tom nak tulis apa pun kitaorang baca je…hehehe.. layannn

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:50 am
    Permalink

    waaa.. beshnyer nih.. leh singgah2..

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:58 am
    Permalink

    saya suka semua gk.. kena pelbagaikan entry baru menarik kan.. macam2 ada 😀

    Reply
  • December 21, 2010 at 3:59 am
    Permalink

    wni msuk awal buln 1 laa cik tom..hee..nk sgt join

    Reply
  • December 21, 2010 at 4:05 am
    Permalink

    suka semuanye..sebenarnye orang suka bukan sebab cerita tu..
    tapi sebab cara cik tom menyampaikan cerita tu..
    orang senag faham..
    tak meleret2..
    dan ada benda!akak suka!

    Reply
  • December 21, 2010 at 4:18 am
    Permalink

    even xtahu ape review yg di buat nie. sab suke sume entry cik tom. wee~

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:00 am
    Permalink

    Ahakz.. Rasanya en3 yang beta pilih hanya satu2 nya kot yang di list.. pergh ~ bangga siot.. cewah.. hehe..

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:06 am
    Permalink

    review gua skali ye cik tom..
    peliss~ hehe

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:29 am
    Permalink

    kak ati suka semua ahh…

    sebabnya kak ati suka cik tom
    yang misteri dan nick name
    yang comelll tu..

    kadang2 terbayangkan suara cik tom
    pun mesti cute mcm nama tu..hihi

    Reply
  • December 21, 2010 at 5:41 am
    Permalink

    ramai peminat cik tom

    Reply
  • December 21, 2010 at 6:08 am
    Permalink

    haha..semua entry cik om the best la…hehe

    Reply
  • December 21, 2010 at 6:23 am
    Permalink

    haniey xpenah pun baca..erm domokun ni kt ne eh ada org jual?hehe..tnya cik tom lak,cam cik tom jual.. 🙂

    Reply
  • December 21, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    suka semuanya sis.:)
    semuanya berguna untuk blogger2 lain,,
    lagipun sbb sis x sombng sebab tuh ramai yg datang kot.satu lagi xkedekut ilmu.:)

    Reply
  • December 21, 2010 at 6:55 am
    Permalink

    wahhhh ramainya peminat..hehe entry suma best2..

    Reply
  • December 21, 2010 at 7:16 am
    Permalink

    entri2 cik TOm mmg best ;D

    Reply
  • December 21, 2010 at 7:18 am
    Permalink

    kami melawat nice nice…

    Reply
  • December 21, 2010 at 7:36 am
    Permalink

    cik tom tadi sis daftar kat netkl tapi tk bayar lagi…hahaa esok lah baru kuar rumah kot.

    Reply
  • December 21, 2010 at 10:29 am
    Permalink

    bab makan tu kan memang meaw suka lah 😀

    Reply
  • December 21, 2010 at 1:04 pm
    Permalink

    cik tom tulis je apapun best tau. siriyes 😀

    Reply
  • December 21, 2010 at 2:38 pm
    Permalink

    Salam.. Kak Nur suggest Cik Tom selang selikan entri Cik Tom dengan kisah peribadi, luahan hati, tutorial, dan tips blogging.. Ok tak??

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE