Tips Disiplin Diet Turunkan Berat Badan Versi Cik Tom

Salam sejahtera buat semua.. ¬†Agak lama jugak blog cik tom tak update entry berunsurkan tips. Yelah asyik-asyik entry masakan je time bulan puasa hari tu. Bulan syawal pulak jarang update. hehe.. Ok, kali ni cik tom nak sharekan tips disiplin untuk diet yang cik tom amalkan berdasarkan pertanyaan saudari mas kat entry;¬†Tips Turunkan Berat Badan … Continue reading

Tips Turunkan Berat Badan Dengan Cepat dan Sihat Versi Cik Tom

Cik tom nak share tips turunkan berat badan dengan cepat tapi sihat dan tidak menyeksakan tubuh badan. Tips ni cik tom amalkan hasil pembacaan dari buku dan juga nasihat dari adik, miss yaty based on experience kawan dia. Sebabnya 2 tahun lepas (2009), berat badan cik tom pernah naik mendadak sehingga 57kg kerana masa tue … Continue reading