Contoh Rekabentuk Akuarium Kura-kura

Cik tom nak kongsikan contoh-contoh rekabentuk akuarium kura-kura atau tempat tinggal kura-kura yang cantik untuk korang. Thanks pada ash yang bagitahu kewujudan forum mengenai kura-kura ni. Cuma sayang forum ni dah tak aktif tapi still boleh ambil input dari komen-komen forum yang lama. Cik tom terpegun tengok cantiknya diorang ni design akuarium, kolam even bekas … Continue reading