Jiran bagi Cupcakes +Resepi Cupcakes Coklat dan Vanilla Cara Mudah

Salam 1 Malaysia.. Pada minggu lepas, jiran sebelah rumah cik tom yang baik hati ada bagi cupcakes coklat dan vanilla kepada kitaorang. Banyak juga diorang bagi, 4 biji cupcakes coklat dan 4 biji cupcakes vanilla. Rasanya pun sedap cuma manis sikit. hehe.. Pastu kitaorang pun mintalah resepi cupcakes coklat dan vanilla dengan jiran sebelah. So, … Continue reading

Resepi Kek Cawan Coklat Kukus Cara Mudah

Salam.. Kali ini cik tom nak share resepi cara nak buat kek cawan coklat kukus yang mudah dan sedap. Resepinya kek cawan (cupcakes) ini bagi cik tom amatlah mudah dan senang especially bagi yang tak berapa pandai sangat memasak. hehe.. Kalau ada yang tak tahu pasal nama bahan-bahan jangan bimbang pergi je kat kedai jual … Continue reading