Tahniah Tentang Bulan Bertukar Ke [dot] Com [Blog Review]

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

gambar bulan gadis kelantan yang comel

 

Last cik tom review blog ialah blog emieysandra yang juga berasal dari Kelantan. Memang ramai blogger berasal dari Kelantan. Semuanya comel2. Bulan ni berasal dari Kota Bharu, Kelantan. Bulan masih seorang pelajar dan insyaAllah bakal seorang enginneer yang cun. Mula berblog Julai 2010. Eh lebih kurang cik tom jugak bulan Julai 2010. huhu..

Kelantanese||student||white||tomyam||nasi kerabu||carrot susu||kucing||aiskrim||

Bulan ialah pemilik kepada blog Tentang Bulan: All About Journey, Life and Love. Susun atur blog yang memang kemas dan penggunaan warna blog yang menarik iaitu pink + purple. Yang paling menarik dan kreatif  ialah header blog bulan. Manakala masa yang diambil untuk loading blog ini juga sangat cepat (means blog ni kecil saiznya).

Niche blog bulan ni more pada personal dan perkongsian pandangan. Kebanyakan entry dihasilkan dengan gaya penceritaan sendiri dan itu yang terbaik iaitu trademark blog tersendiri. Jumlah “Angkasawan2 Misi ke Bulan” a.k.a Follower blog bulan ialah 1400 orang ( pada 14/6/2011). Follower blog ni pun memainkan peranan yang penting kerana menunjukkan penerimaan ramai pada sesebuah blog.

Cik tom terliur tengok entry terlatest bulan pasal Apam Polka Dots. Selain tue, bulan ni ada buat bisnes online jual shawl dan contact lens. Blog online bulan ialah NazNad PreLovedNazNad Fashion dan Pretty Lens Store. Korang boleh jenguk kalau berminat nak beli shawl dan contact lens. Cadangan cik tom pada bulan, maybe better bulan masukkan samaada blog archieve untuk senarai entry lama ataupun popular post. Jadi bila singgah blog bulan boleh jugak tengok entry lama2 berdasarkan tajuk entry tak payah klik older post.

Jom berkenalan dengan bulan lebih dekat, klik Blog BULAN.

p/s: entry ni dah ada dalam draft dari bulan 2 lagi. sori kepada semua peserta yang join segmen review cik tom sebelum ni. ciktom akan bayar hutang kepada semua 18 orang. sori sekali lagi.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

14 thoughts on “Tahniah Tentang Bulan Bertukar Ke [dot] Com [Blog Review]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE