Tawaran Temuduga Pensyarah Kimia UiTM

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia….

Sebenarnya cik tom segan jugak nak update entry pasal tawaran temuduga pensyarah ni sebab setakat ni rasa dah banyak kali cik tom pergi interview tapi ada yang tak dapat dan ada juga tak bagi respons lagi. Tapi blog ni memang blog ni blog personal cik tom so harap takdelah yang bosan baca. Selagi cik tom tak dapat kerja akan cik tom update segala pengalaman interview cik tom. hehe… Cik tom janji nak cerita pengalamanΒ Tawaran Temuduga Chemist Tenaga Nasional Berhad tapi tak tercerita lagi. Tunggulah ada idea nak mengarang panjang2 minggu depan. hehe..

uitm dihatiku

Kali ini cik tom dapat tawaran untuk temuduga pensyarah kimia di UiTM Kuala Pilah, Negeri Sembilan. Otak rasa beku dah dengan istilah-istilah kimia ni. Rasa dah lupa apa yang belajar sebelum ni. Tue la kalau dah belajar hanya untuk exam semata-mata. Bila dah habis exam terus semua ilmu tue hilang berterbangan kena tiup dek angin. huk3..

Tak tahu dah nak prepare apalah untuk interview kali ni. Baru je call (hari rabu) cakap dapat tawaran interview tup2 dah suruh pergi interview lusa (hari jumaat). Memang semua pantas je. Takpe tawakal jelah dan study apa yang patut. Harap semuanya berjalan lancar. amin…

Semasa entry dipublish cik tom kat negeri sembilan tunggu turn nak interview kot. Semua entry autopublish sehingga cik tom balik. hehe πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

27 thoughts on “Tawaran Temuduga Pensyarah Kimia UiTM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.