Tepung Magic Resepi Kek Coklat Moist.. Mudah dan Sedap

Kek coklat moist atau lembap memang menjadi kegemaran ramai tidak kira golongan tua mahupun muda, perempuan ataupun lelaki. Kesedapan kek coklat moist memang tidak dapat dinafikan sehingga ia menjadi satu tradisi dalam meraikan hari lahir tersayang malahan kini menjadi trend di dalam goodie bag majlis perkahwinan.

Tapi ramai yang lebih suka membelinya dari membuatnya sendiri kerana memikirkan betapa susah dan cerewet untuk membuat sebiji kek coklat moist yang sedap dan lembap secukupnya. Sedangkan harga pasaran sebiji kek coklat moist kini minimum mencecah RM50. Tue kalau kek coklat moist kosong je. MAHAL kan?

Dengan kenaikan taraf hidup kini, anda perlu lebih bijak dalam membuat perbelanjaan membantu suami mahupun keluarga anda. Bagaimana caranya?? Sudah semestinya dengan membuat kek coklat moist anda sendiri!!

Buat anda semua yang fikir SUSAH atau CEREWETnak beli bahan dan sukat untuk membuat kek coklat moist ni, anda tak perlu lagi runsing fikirkan itu semua. Sebabnya kini Magic Resepi iaitu satu cara yang sangat unik yang dicipta KHAS untuk MUDAH kan anda membuat kek coklat Moist yang sedap!!!!!

Resepi Kek Coklat Lembap
Resepi Kek Coklat Lembap

Dengan menggunakan Magic Resepi Kek Coklat Moist yang berharga hanya RM12 ini, anda dapat menghasilkan kek coklat moist yang sama kualiti dengan anda beli malahan lebih sedap kerana air tangan anda sendiri. Pasti seronok bila melihat keluarga atau orang kesayangan anda makan kek coklat moist buatan anda sendiri kan?

Lagi senang anda tak perlu nak bersusah payah ke sana ke mari nak cari kedai bakeri yang menjual semua bahan untuk buat kek coklat moist.Magic Resepi kek coklat moist menjimatkan masa, tenaga dan wang.

Cuba bayangkan, anda membuat kek dengan keadaan dapur anda bersih seperti anda tidak melakukan apa-apa. Itulah antara salah satu kelebihan Magic Resepi.

Inilah satu-satunya resepi yang sangat-sangat disyorkan kepada anda tanpa ragu-ragu kerana ia begitu menakjubkan dan terbukti berkesan

*All In One Magic Resepi*

Tepung Kek Coklat Moist
Tepung Kek Coklat Moist

Kelebihan menggunakan Tepung Magic Resepi kek coklat moist ni ialah;

  • Produk ini keluaran BUMIPUTRA dan dijamin 100% HALAL.
  • Anda tak perlu lagi nak bersusah payah buat sukatan Gula, Tepung + Koko dan juga serbuk koko untuk topping kek. Semuanya telah disukat dan dimasukkan dalam satu pek. Anda hanya perlu guna bahan yang sudah siap disediakan. MUDAH kan??
  • Setiap pek kek coklat Magic Resepi LENGKAP mengandungi bahan-bahan yang telah di tanda untuk memudahkan anda mengikut panduan yang disertakan
  • Magic Resepi juga menyediakan bahan Topping kek coklat di dalam bentuk serbuk yang telah disukat
  • Boleh jimatkan masa anda daripada membeli kesemua bahan-bahan di kedai secara berasingan
  • Kos yang amat MURAH jika dibandingkan dengan harga bahan yang perlu dibeli untuk membuat sebiji kek coklat
  • Anda dapat meminimumkan tenaga anda dan proses buat kek colat lagi CEPAT dan MUDAH.
  • Yang penting rasanya SEDAP dan LAZAT!

Banyak kelebihannya kan??? Memang mengagumkan..

Bahan-bahan yang telah tersedia disukat terdapat dalam Magic Resepi Kek Coklat Moist;

Tepung Magic Resepi Coklat Lembap
Tepung Magic Resepi Coklat Lembap

No.1: Sukatan gula

No.2: Sukatan tepung+koko

No.3: Sukatan Coklat cair

Tanda “X”: Sukatan topping kek coklat

Bagaimana menggunakan Magic Resepi ? Susah ke?

Anda tidak perlu bimbang kerana Magic Resepi menyediakan panduan yang lengkap yang turut disertakan di dalam setiap pek. Membuat kek coklat moist dengan Magic Resepi menjadi lebih mudah…. semudah mengira 1..2 dan 3.

Taraa…. inilah antara hasilnya… Cantik dan menyelerakan???

Kek Coklat Moist... mudah dan sedap
Kek Coklat Moist… mudah dan sedap

Dengan tepung RM12 anda dapat hasilkan kek coklat moist dengan MUDAH dan SEDAP. Takkan nak tengok je…

Anda berminat??

Untuk maklumat lanjut mengenai Tepung Magic Resepi Kek Coklat Moist ini boleh lawati website>>Tepung Kek Coklat Moist.

Nanti dulu ye.. Selain memudahkan cara anda buat kek coklat ini, Puan Nurul Shahariza turut menawarkan peluang pada yang berminat untuk menjadi pengedar tepung magic resepi kek coklat ini, sila rujuk>>Daftar Pengedar.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

31 thoughts on “Tepung Magic Resepi Kek Coklat Moist.. Mudah dan Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE