Terharu Dapat Hadiah Banner Dari Wanzi

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Terasa terharu sebab wanzi telah bagi kat cik tom hadiah link banner. Termasuk cik tom dah 20 orang blogger wanzi bagi hadiah banner camni. Yang paling cik tom teruja sekali sangat comel banner ni. Ada girl yang sangat comel (walaupun cik tom tak comel)+ sekali dengan hidangan tomato+pin rambut pun tomato..hehe… Siyezly cik tom sangat sukakanya!!! Terima kasih ye wanzi πŸ˜‰


Sebagai ucapan tanda terima kasih atas hadiah wanzi. Cik tom dengan berbesar hati nak review/promote pasal wanzi dan blognya. Wanzi ni sangat kreatif orangya dan memang cik tom kalau berkesempatan suka jenguk blog wanzi.

Pada pemerhatian cik tom, wanzi ni seorang blogger yang suka dan rajin mencuba sesuatu yang baru. Dia akan buat jugak sehingga berpuas hati. Kenapa cik tom cakap camtu?? Sila tengok blog wanzi sentiasa ada perubahan baru seperti susun atur sidebar, header, background layout dan sebagainya.

Bagi cik tom, susunan atur blog wanzi kemas dan simple. Blog wanzi pun senang nak load dengan mengunakan kuasa broadband cik tom. Kat blog wanzi ni jugak ada banyak tutorial menarik kalau korang nak belajar apa-apa. Yang paling penting wanzi amat peramah untuk di buat kawan. Sesiapa nak berkenalan dengan wanzi sila klik kat SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Terharu Dapat Hadiah Banner Dari Wanzi

  • November 9, 2010 at 7:05 am
    Permalink

    comelnya banner tu. tahniah cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:07 am
    Permalink

    fuyoo!ada orang dapat hadiah la

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:08 am
    Permalink

    woahhhh
    banner free eh ;D
    bole la exchnge cmnih
    huahua

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    Beznya cik tom…:)
    Comel ..sape kata cik tom tak comel..comel je macam tomato…:)

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:24 am
    Permalink

    akak nak berkunjung ke situ la.. terima ksih atas info..

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:25 am
    Permalink

    ala comelll nyer…mcm cik tom ..yg kak ati bayangkan ^_^

    Reply
  • November 9, 2010 at 7:39 am
    Permalink

    tahniah Cik Tom…:)

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:15 am
    Permalink

    sis sllu je murh rzeki..heee…x rugi buat bek gn org..sispun peramah ape..hikk3..echah xde banner ag,,kalo x bleh exchange..:)

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:15 am
    Permalink

    comel la cik tom…
    sesuai sanagt dengan nama cik tom..
    tomato atas kepala yang buat dia lagi comel tu..

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:17 am
    Permalink

    sis sllu je murh rzeki..heee…x rugi buat bek gn org..sispun peramah ape..hikk3..echah xde banner ag,,kalo x bleh exchange..:)

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:20 am
    Permalink

    Tahniah Cik Tom..kerana dpt banner tu…best kan bila ada org mghargai kita…ada makna kot tu…ehem ehem ehem….

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:25 am
    Permalink

    cantiknya banner Tom..ellen juga ada…hehe

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:34 am
    Permalink

    wah..tom… cumel lah baner nie.. nak jugak πŸ™
    boring lak baner gayah tu.. rase nk buat len..hihi

    Reply
  • November 9, 2010 at 8:40 am
    Permalink

    oh! Bagusnya kalau pandia nak ato sana sini tu macam dia.. huhu… amni tau menulis je..=P

    Reply
  • November 9, 2010 at 9:06 am
    Permalink

    waaa…dapat hadiah…orang memberi kita merasa…

    Reply
  • November 9, 2010 at 9:21 am
    Permalink

    wahhhhh…
    comelnyer..

    ;D

    Reply
  • November 9, 2010 at 9:39 am
    Permalink

    bestnyer…
    baik betul hati wanzi yea sggp buat banner utk org lain.tabik same lu la…

    Reply
  • November 9, 2010 at 10:43 am
    Permalink

    oo..wanzi 2 pembuat banner k?
    lawa banner tu, thniah cik Tom!
    ~_^

    Reply
  • November 9, 2010 at 1:25 pm
    Permalink

    cantiknye banner tu.. jeles πŸ˜› hihihi.. ciktom, nak isi x jwtn ksoong kat maidam.. jom kite cube nak?

    Reply
  • November 10, 2010 at 12:28 am
    Permalink

    hehe..mmg comey pun cik tom banner 2..cute ja..;)

    Reply
  • November 10, 2010 at 12:09 pm
    Permalink

    memang comell..
    sesuai gitu.. tomato girl πŸ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE