Terima Kasih Buat Nad Sayang

Terima kasih berjuta-juta tomato atas kesudian nad yang sudi belikan cik tom jeruk buah salak dan jeruk campur special dari pinang. Sedap sangat2!! Gambar jeruk kiriman dari nad cumil;

Tapi yang paling cik tom suka dapat kad yang cute sekali dengan brooch. Cumil sangat brooch tue. Brooch tue nad jahit sendiri ker? Kalau ye. Pandainya nad! Buah tomato yang nad lukis tue pun comel. Senang cerita semua yang nad bagi cik tom suka. Sayang nad ketat2. Meh tengok gambar kad dan brooch yang nad bagi;

Rasanya ramai dah kenal nad yang peramah ni. Tapi bagi yang tak kenal nadhirah a.k.a nad ni. Meh cik tom review sikit tuan empunya diri melalui pantun 4 kerat.

Nad nama panggilan diberi,

Seorang yang peramah dan baik hati,

Tuan empunya blog cahaya penyeri.

Seorang blogger yang sejati.

Maaf la main bedal je pantun ni. Konon nak tiru macam sifu ifa berpantun. Nad ni berasal dari Pulau Pinang. Status berpunya ker belum tue cik tom kurang pasti. Sesiapa nak ngorat tue kena tanya nad sendiri la ye. Huhu. Orangnya lemah lembut dan cumil. Blognya lebih kepada blog peribadi. Tema blog warna hitam dan purple. Jom la jemput singgah blog nad. Jangan bimbang semua orang singgah blog dia konpem dibalas dan peramah sangat. Nak singgah jenguk nad klik SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

18 thoughts on “Terima Kasih Buat Nad Sayang

  • October 17, 2010 at 3:14 am
    Permalink

    sedapnya…nak juga sikit…

    Reply
  • October 17, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    nak jugak cik tom

    nyum nyum.
    hehehe

    🙂

    Reply
  • October 17, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    wah jerukkk…
    lama x makan ni.. nk sikit cik tom 🙂

    Reply
  • October 17, 2010 at 3:51 am
    Permalink

    tetiba mengidam jeruk…:)

    Reply
  • October 17, 2010 at 5:34 am
    Permalink

    wahh!jeruk!
    nak jugak~hehe..

    Reply
  • October 17, 2010 at 9:57 am
    Permalink

    aisehh.. malu la i u expose gamba tomato yg tak comel tu.. i sgt tak reti melukis la tp gigih gak nak lukis.. hahaha! brooch tu kazen yg buat..x reti la nk jahit2 ni.. hih. sayang ciktom ketat2 gak! 😀

    Reply
  • October 17, 2010 at 10:29 am
    Permalink

    wah..sedap tu jeruk buah salak…feberet akak..kalau blk kampung dan singgah Penang tak sah kalo tak beli jeruk ni…hehe

    Reply
  • October 17, 2010 at 3:58 pm
    Permalink

    aku jeles ok!!!! tapi aku dok kedah, dekat jer nak pi beli sendiri….. tapi aku tetap jeles ok!!!! =)

    Reply
  • October 17, 2010 at 4:38 pm
    Permalink

    nad pos ke suma tu kt cik tom? huhu.. sedap!

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:39 am
    Permalink

    @nana: sila2 amik..huhu

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:40 am
    Permalink

    @robot: eh robot boleh makan jeruk salak ker??hoho..

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:41 am
    Permalink

    @mira; meh2 amik…cik tom pun dah lama xmakan..hihi

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:41 am
    Permalink

    @echah: mengidam??wooo..bahaya tue..hik3 ;P

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:43 am
    Permalink

    @ema: silalah makan..jangan malu..huhu

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:43 am
    Permalink

    @nad: comel pe dear..i loike…sayang nad lebih..hihi

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:44 am
    Permalink

    @sweetsal: tue la akak..sedapkan jeruk ni..memang fevret cik tom ^_^

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:45 am
    Permalink

    @sofia: jeles sebab ko nak orang poskan jugak ke??miahahaha~

    Reply
  • October 18, 2010 at 3:46 am
    Permalink

    @solihin: yup nad poskan semua tue..memang sedap..hihi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE