Terima Kasih Kak Syamila

Alhamdulillah cik tom telah terlist dalam senarai top 5 pengomen dalam blog akak syamila dan melayakkan cik tom memilih satu watermark yang akak syamila design. So, dalam banyak-banyak tue cik tom pilih design di dalam gambar di bawah sebab tengok simple dan cantik. Terima kasih akak!

watermark baru
Selain itu, cik tom nak ucapkan tahniah jugak atas pertukaran domain dan juga hosting blog akak syamila dari blogspot ke wordpress. Tahniah ye akak. Akak memang hebat. Kalau rajin share la tips ye.

Sebelum ni cik tom dah ade watermark daripada anish tapi oleh sebab laptop cik tom yang lama problem. Tak sempat nak buat backup watermark tue. Tambahan pulak cik tom pun jarang letak gambar personal. Al-maklumlah tuan blog ni terlampau rajin nak buat watermark sendiri. Untung la ada anish dan kak syamila yang kreatif + baik hati. Thanks to both of you πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

37 thoughts on “Terima Kasih Kak Syamila

  • October 19, 2010 at 11:15 am
    Permalink

    bestnye!tahniah!

    Reply
  • October 19, 2010 at 11:35 am
    Permalink

    wah!cantik la
    cik tom..
    tahniah ye sebab dapat masuk top 5 peromen terbanyak..eh!pengomen la..silap!hahahah…

    Reply
  • October 19, 2010 at 11:42 am
    Permalink

    @ifa: terima kasih ifa..hihi

    Reply
  • October 19, 2010 at 11:43 am
    Permalink

    @diana: peromen??fuyoo…haha..

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:23 pm
    Permalink

    cantiknya watermark tu πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:35 pm
    Permalink

    Tahniah Tom…ellen pun dapat ..hahahaa..sebab Top 10 juga…wakakakakak….Thx ti sis Syamila…

    Reply
  • October 19, 2010 at 12:37 pm
    Permalink

    tahniah ye ciktom..haha

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:13 pm
    Permalink

    @nana: tenkiu πŸ˜‰

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:13 pm
    Permalink

    @ellen: oh kak syamila amik top 10 ek..silap info la..huhu…

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:14 pm
    Permalink

    m sis pn nama syamila. hik3

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:15 pm
    Permalink

    @rongak: thanks πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:18 pm
    Permalink

    @macy: ye ke??or memang tue sis macy??hik3 ^_~

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:51 pm
    Permalink

    cantek laa..
    btw,tahniah cik tom..^_^

    Reply
  • October 19, 2010 at 1:58 pm
    Permalink

    Pakwi jugak la….top of the bottom…huhu

    Reply
  • October 19, 2010 at 2:23 pm
    Permalink

    @farhana: tenkiu dear πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 2:24 pm
    Permalink

    @pakwi: erkk??

    Reply
  • October 19, 2010 at 2:34 pm
    Permalink

    cik tom..

    asalnya nk ambik top 5 je…tp rasa cam nak bg semua yg ada dlm list…

    Cuma yg lain2 tu akak tk remind …kalau nk kena tinggalkan mesej…he3…tak de unsur paksaan…

    sbb sudi komen kt blog akak..

    tq.. πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 3:44 pm
    Permalink

    chantek la.. nk jugakkk!! kena bayar pon sy sanggup.. hehe..

    Reply
  • October 19, 2010 at 4:14 pm
    Permalink

    weewittt cik tom πŸ™‚

    Reply
  • October 19, 2010 at 9:52 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. cantiknya wm tu

    Reply
  • October 20, 2010 at 2:34 am
    Permalink

    cik tom memang layak sebab cik tom ni rajin giler singgah blog akwan2 kan.. hehe…

    Reply
  • October 20, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    cantik la watermark 2..simple ja..tp klu ada buah tomato mst lg cute kan…ehehe.;)

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:11 am
    Permalink

    @syamila: tenkiu akak..memang suka singgah n komen blog akak..banyak entry tips n tutorial menarik..

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:13 am
    Permalink

    @solihin: memang akak ni buat biz design watermark,header n layout blog…singgah la tanya akak syamila kalau berminat πŸ˜‰

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:16 am
    Permalink

    @mira: wewiiit mira ^_~

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:17 am
    Permalink

    @umialya: bukan ke akak dapat jugak wm dari kak syamila?mesti lagi cantik..huhu

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    @amni: ciktom pemalas nak bw..tp blog kawan2 memang rajin singgah πŸ™‚

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:20 am
    Permalink

    @mrs jamal: tQ..credit to sis syamila πŸ™‚

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    @fyza: yup memang kalau ade buah tomato lagi cute..tapi tue design dah siap..just edit nama je..nak buah tomato nati tunggu tuan blog ni rajin..hihi

    Reply
  • October 20, 2010 at 4:50 am
    Permalink

    tahniah cik tom..akak pom dpt gak..lum buat n3..tapi yg main kebun2 tu ade ditempek wm syamila..heheh

    Reply
  • October 20, 2010 at 8:13 am
    Permalink

    @sarah: yup nmpk wm akak…cantik..

    Reply
  • October 20, 2010 at 10:45 am
    Permalink

    tahniah cik tom…:)

    Reply
  • October 20, 2010 at 1:00 pm
    Permalink

    @FA: thanks dear πŸ˜‰

    Reply
  • October 20, 2010 at 2:55 pm
    Permalink

    tahniah cik tom. untung cik tom dapat watermark free. πŸ™‚

    Reply
  • October 21, 2010 at 11:42 am
    Permalink

    @anna: rezeki cik tom kali ni. anna lagi untung..

    Reply
  • October 21, 2010 at 11:14 pm
    Permalink

    p/s:

    Cik Tom nanti nak minta tolong tukar link akak yg lama ke yg baru yea..tq..

    || Rumah Ku Syurga Ku ||

    url lama : syamila02.blogspot.com
    url baru : syamilamohd.com

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE