Terima Kasih Nuffnang Sayang!

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Bangun pagi tadi, cik tom blogwalking jap tengok banyak blog yang publish entry dapat Buffered Earning(BE) baru. Semalam ellen pun cakap dapat 2 BE baru. Tahniah kat korang semua ye. So, pagi ini cik tom check kat website nuffnang. Alhamdulillah bersyukur masih diberikan rezeki BE baru. Terima kasih ye encik nuffnang bagi kepercayaan dan peluang kat blog ni untuk iklan baru iaitu, DiGi Broadband Discovery Day SS dan AMP Era.FM SS.



Terima kasih jugak kat kawan-kawan yang sudi menjenguk up trafik blog cik tom, komen entry dan sebagainya. Sorry tau kalau ada yang terlepas pandang sebabnya cik tom ni pun manusia biasa. Tak terlepas dari melakukan kesilapan. Segala yang baik datang dari Allah dan segala kekurangan ialah kekhilafan cik tom sendiri. Tapi insyaAllah akan cik tom usahakan membalas semua kunjugan.

Pada sesiapa yang first time singgah or terlepas pandang entry sebelum ni. Cik tom ade share entry “Apa Itu Buffered Earning dan Tips untuk Mendapatkan BE“. Cubalah tips tersebut ye. Semoga rezeki korang pun bertambah meriah lepas ni. Amin…

p/s: Semoga cik tom dipermudahkan rezeki dapat kerja..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

90 thoughts on “Terima Kasih Nuffnang Sayang!

  • November 4, 2010 at 9:02 am
    Permalink

    salam cik tom…

    buat moderation lebih selamat kan…

    tahniah cik tom…byk dpt BE…

    New Entry "NEW!!! BRANDED GIRLS DRESS & JEANS"

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:10 am
    Permalink

    tahniah cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:13 am
    Permalink

    HAHAHA,, MAKEN KAYOKAYOKAYOO

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:15 am
    Permalink

    sama la..fannun pun dpt 2 BE baru gak…
    seronok kan..

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:15 am
    Permalink

    sm la cik tom..dla pun dpt BE baru smlm..suke sgt..nuffnang mmg baek ati kan πŸ˜›

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:19 am
    Permalink

    Cik Tom,

    Ai like your style lah!!
    very humble gtu.

    *ini bukan bodek tapi drpd ayat2 mu ku tahu Ai tahu kamu sorg yg baik*

    semoga cik tom dapat keje!!!
    amin

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:19 am
    Permalink

    bestnya…tahniah cik tom.. murah rezeki

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:22 am
    Permalink

    congrats…nati bole wat bekwoh deh…hehe..panggil akak tau..

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:27 am
    Permalink

    wah Tahniah Tom…suka suka…ni…

    Ellen pun baru lagi dapat satu BE baru gak tadi pagi…hehehe…BE DIGI gak tu…hehehee…best2…

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:32 am
    Permalink

    tahniah cik tom..akak pun bru dpt BE jugak ada 2…tu pun sejak terbc n3 cik tom pasal BE tu yg update profiles kat nuffnang skali cek td pg…dah ada…hehehe
    trima kasih atas tips yg cik tom beri tu….ngeeee

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:45 am
    Permalink

    murah rezeki cik tom. sabar je pasal kerja tuh,nanti ada tuh.

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    tahniah la sebab dapat BE baru…suka tengok…

    Reply
  • November 4, 2010 at 5:56 am
    Permalink

    wah..wah… dapat be baru yeeee apa2 pun cayok2 hehehe

    tahniahhhhh

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:08 am
    Permalink

    bestnya dpt byk BE…

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:09 am
    Permalink

    Tahniah cik tom..tq ye sbb share byk tips.sayanggggggggg kamu.

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:17 am
    Permalink

    Cik Tom .. akak dtg ni. Tahniah Cik Tom. Blog Cik Tom dpt perhatian blogger terkenal. Bangga dgn cik tom. Hehe ..

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:31 am
    Permalink

    bile laa turn saye agaknyer..hihii..

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:36 am
    Permalink

    Tahniah cik tom. dapat juga kan..

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:37 am
    Permalink

    tengah cari kerja ke cik tom..?
    semoga cepat dapat kerja ye..

    tahniah dapat Be..
    masyukkkk!!!
    heheh

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:50 am
    Permalink

    cik tpm, knp blog aku x penah dpt BE ea??sedey2,
    padahal slalu je adjust survey tu:(

    Reply
  • November 4, 2010 at 6:50 am
    Permalink

    same2 tom..huhu.. usaha lagi ya… tahniah2

    Reply
  • November 4, 2010 at 7:06 am
    Permalink

    banyaknya BE cik tom!;D
    tahniah

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:01 am
    Permalink

    tahniah cik tom dpt rezeki lagi
    kak ati selalu lupa nk p tgk en. nuff….kelakarkan

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:19 am
    Permalink

    tahniah cik tom, murah rezeki cik tom..

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:20 am
    Permalink

    wa.. cik tom dapat BE 2 sekali tuh.. hehe.. mesti la gempaq lepas ni.. hehe

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:27 am
    Permalink

    salam cik tom..
    apa nih, byk sangat BE.. bg lah sop sikit.. πŸ™‚
    sop ada 3 jer.. x aci.. huhuhu

    Reply
  • November 4, 2010 at 8:31 am
    Permalink

    ngeeee congratz congratz!!kita ni tgh berusaha nak naikkan trafik nih ha.. ada BE pun trafik kureng xguna gak.. susah nak jadi manusia rajin nih..hahaha

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:21 am
    Permalink

    Tahniah cik Tom πŸ˜‰

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:25 am
    Permalink

    kita pon dapat sama cam cik tom.. hahaha..

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:48 am
    Permalink

    yea cik tom..BE baru kita sama…hehehe

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:49 am
    Permalink

    hai cik tom sayang

    huhu, da lama x dtg neh

    yaty pon same dpt 2 BE bila cek. terkujat juga sbb lame da x BW.

    alhamdulillah kan. rejeki

    hehe

    Reply
  • November 4, 2010 at 9:57 am
    Permalink

    wow..banyak nya BE..congrats ek cik tom..puji2 ni biarlah rezeki tumpah sikit kat saya juga..hehe πŸ™‚

    Reply
  • November 4, 2010 at 10:01 am
    Permalink

    amin..semoga sentiasa d murahkan rezki

    Reply
  • November 4, 2010 at 10:16 am
    Permalink

    wahh tahniah cik tom..
    makin murah rezeki πŸ˜€

    Reply
  • November 4, 2010 at 10:28 am
    Permalink

    wollah~~ boleh kumpul banyak2.. pastu belanja asada yer. lalala~

    cik tom, asada tag ciktom kat satu give away.. cik tom kena join! mesti join! leh ea..

    sebab.. sebab.. err.. cik tom jenguk la dlu entry asada buat tu..

    Reply
  • November 4, 2010 at 12:21 pm
    Permalink

    pasni boleh belanja cik lea πŸ™‚

    Reply
  • November 4, 2010 at 12:37 pm
    Permalink

    hee…rndu nk mengedik sini…hik9

    Reply
  • November 4, 2010 at 12:52 pm
    Permalink

    ameen~~ tahniah cik Tom!
    waa,, cek tom dpt BE lagi..
    πŸ™‚

    Reply
  • November 4, 2010 at 1:05 pm
    Permalink

    yeay…cik tom dpt be….lepas nie bley blanje kepci…

    Reply
  • November 4, 2010 at 2:35 pm
    Permalink

    congrats cik tom..besnya..nti bleh blnja la eh..;p

    Reply
  • November 5, 2010 at 2:33 am
    Permalink

    Alhamdulillah ciktom.. lepas guna tips ciktom tu, saya terus dapat BE.. huhu, bangga jap. tapi kejap jela bangga tu.. ;p

    p/s: terima kasih ciktom.. πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 7:26 am
    Permalink

    @Miza Yusof: terima kasih tp be miza lg banyak 8 tgh running….hehe

    Reply
  • November 6, 2010 at 7:27 am
    Permalink

    @daisy: terima kasih daisy πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 8:36 am
    Permalink

    @d_LA: tup nuff mmg baik hati..ramai dpt BE..hehe

    Reply
  • November 6, 2010 at 8:42 am
    Permalink

    @AiTotYati: tenkiu..hehe..semoga yati pun makin bertambah2 rezeki BE..amin…

    Reply
  • November 6, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    @Mata Hati: terima kasih..maybe pasni mata hati plk..

    Reply
  • November 6, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    @sarah-najwan: ok kalau wat bekwoh..akak org 1st pgl..suh tlg2..hehe

    Reply
  • November 6, 2010 at 8:52 am
    Permalink

    @LyNn HaMzAh: tenkiu kak lynn..rs kak lynn lg bnyk dr ni..hehe

    Reply
  • November 6, 2010 at 9:00 am
    Permalink

    @aanie: xdelah banyak..ramai lg yg dpt byk akak..

    Reply
  • November 6, 2010 at 9:14 am
    Permalink

    @diana: yup tgh cr keje kak..hihi…tQ akak..

    Reply
  • November 6, 2010 at 9:32 am
    Permalink

    @Ati Masrif: terimakasih akak..rajin2 la tgk website nuff πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 10:52 am
    Permalink

    @gnesop.com: eleh BE sop lg byk kan..cuma xtunjuk je kan2…

    Reply
  • November 6, 2010 at 10:53 am
    Permalink

    @rossoneri: jgn pth smgt..rajin2 update n3 ye..hihi

    Reply
  • November 6, 2010 at 10:54 am
    Permalink

    @SYaMiLa: tQ akak..yup lebih selamat dari spam komen πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 10:58 am
    Permalink

    @Poyaty: tahniah yaty..hehe..a'ah lm xdtg..bz kan..

    Reply
  • November 6, 2010 at 10:58 am
    Permalink

    @zuhanismohamed: xdelah byk..hanis lg banyak kan..smoga hanis pn murah rezeki ngan BE…amin..

    Reply
  • November 6, 2010 at 11:00 am
    Permalink

    @ASaDa RyutaRo: malas la belanja asada..makan banyak..hehe..ok dah cek ga tue..tQ~

    Reply
  • November 6, 2010 at 11:01 am
    Permalink

    @Anna Boleyn: BE anna mesti byk ek masyuk ek..huhu..thanks tag πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 11:01 am
    Permalink

    @lea: insyaAllah πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 11:04 am
    Permalink

    @FyZa: boleh2 utk fyza syg πŸ˜‰

    Reply
  • November 6, 2010 at 11:05 am
    Permalink

    @Siti: sama2..cik tom pun rasa bangga jap sebab tips cik tom tue berguna..huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE