Terlepas Tawaran dari Majalah Aroma

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera….. Terbaca entry eiela yang eiela telah Dilamar Wartawan Mingguan Wanita teringat pula kisah cik tom pernah dapat tawaran dari wartawan majalah aroma. Tapi sayangnya peluang itu dah terlepas sebabnya cik tom terlepas pandang yang mesej facebook dari akhmar aroma pada 18 April 2012 yang masuk ke mesej others cik tom. Lagipun, cik tom bukanlah seorang yang tegar dengan facebook. Facebook cik tom sebelum ini pernah je tak buka selama 3 bulan sebabnya ada facebook personal yang lain. Bila cik tom respon sebulan lebih terlewat mestilah diorang tak nak sebab ingat cik tom sombong gamaknya. hehe.. Tapi takpe maybe takde rezeki cik tom kali ini.

Yang ini mesej cik tom dapat dari facebook. Tak pasal2 dapat title “puan”. hehehe ;p Maybe sebab masak memasak ni tak ramai anak gadis seperti cik tom suka masak dan share resepi di blog. Biasanya yang suka share resepi ni golongan yang dah berumah tangga atau mak cik.

Tawaran resepi dan gambar dari majalah aroma
Tawaran resepi dan gambar dari majalah aroma

Kacak pulak tengok cover baru majalah aroma bagi edisi Jun 2012. hehe 🙂

Cover Aroma Jun 2012
Cover Aroma Jun 2012

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

65 thoughts on “Terlepas Tawaran dari Majalah Aroma

  • June 14, 2012 at 12:16 am
    Permalink

    alahai rugi nyer.. kalau tak lagi glemmer cik tom.. hehehe
    bukan rezeki lagi tu.. ada rezeki lain mungkin? heheheh

    Reply
    • June 14, 2012 at 12:28 am
      Permalink

      xpelah xde rezeki yang ini.. DIA bagi rezeki yang lain.. hehe 🙂
      ps: sop tukar domain n pakai hosting ke??

      Reply
  • June 14, 2012 at 12:27 am
    Permalink

    perghh mmg rugi sgt! so lepas ni rajin2 la bukak fb ye. hikhik.

    Reply
  • June 14, 2012 at 12:29 am
    Permalink

    Alamak! Ruginya ciktom,.. kalo tak mesti dpt masuk mag & dapat promo percuma lagi :). Mungkin rezeki lain akan datang …

    Reply
    • June 14, 2012 at 12:49 am
      Permalink

      xpelah tunggu shraqs masuk mag IT pulak…aminnn moga ada rezeki lain pulak..

      Reply
  • June 14, 2012 at 12:31 am
    Permalink

    Dah sampai masanya utk ciktom pasang Contact page kot 🙂

    Reply
    • June 14, 2012 at 12:50 am
      Permalink

      aah la shraqs pernah buat entry pasal contact page.. ok2 buat skang.. hehe ;p

      Reply
  • June 14, 2012 at 12:38 am
    Permalink

    takper..ada le rezeki ‘puan’ pasni…tengok mcm rajin blogwalking n update jer…hehehe..

    p/s; sy yg imagine atau aaron azin nampak agak tergedik dalam cover tu??

    Reply
    • June 14, 2012 at 12:51 am
      Permalink

      skang minggu student baru masuk xbusy lagi.. tue yg rajin bw n update.. nanti next week xberapa nak jaminlah..hehe ;p
      mmg agak gedik.. maybe mintak pose manja @ gedik sbb pmpn kan yg suka beli majalah aroma ni..hehe

      Reply
  • June 14, 2012 at 12:53 am
    Permalink

    takde rezeki.. . nak buat mcm mana.. .
    tapi kalau ada peluang sekali lg jangan lepaskan begitu saja.. 🙂

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:12 am
      Permalink

      insyaAllah akan cuba alert in future n ikut suggestion shraqs masukkan contact page.. hee 🙂

      Reply
  • June 14, 2012 at 1:21 am
    Permalink

    aku tak nak masuk majalah. bahaya. bahaya..haha.

    Reply
    • June 14, 2012 at 1:40 am
      Permalink

      kenapa pulak?? takut makin popular ke?? hehe…

      Reply
      • June 14, 2012 at 10:27 pm
        Permalink

        tu salah satunya. haha..

        Reply
        • June 16, 2012 at 10:42 pm
          Permalink

          huhu.. xpelah titan dh glamer kat blog dgn cendolnya..

  • June 14, 2012 at 1:59 am
    Permalink

    Wahhh tahniah cik tom kerana tawaran tu..ala kenapa terlepaspulak..maybe tak de rezki cik tom lagi la tu..

    Reply
  • June 14, 2012 at 3:18 am
    Permalink

    Dah kena letak satu borang hubungi kat blog ni cik tom. Mudah sapa2 nak hantar ke email.

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:44 pm
      Permalink

      aah cik tom dah letak semalam.. xsangka lepas letak terus rezeki masuk + soalan pertanyaan pun byk dpt =,=

      Reply
  • June 14, 2012 at 3:20 am
    Permalink

    takpelah…mana tau ade tawaran lagi lain kali…

    rasenye mereka akan kembali memburu ‘puan’ tom…maklumlah byk resepi baru yg bakal dikongsikan lagikan?

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:43 pm
      Permalink

      tunggu “puan” tom beraksi utk resepi2 baru akan datang..hehe ;p

      Reply
  • June 14, 2012 at 5:07 am
    Permalink

    tak pe lah ciktom…
    nnti mesti byk rezeki lagi yg datang…

    p/s: yg xleh tahannya.. aaron duk kepit penggelek kat ketiak…haha

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:42 pm
      Permalink

      insyaAllah amin..
      tgk gaya aaron aziz tue macam azwan ali pulak dalam masterchef..hik3

      Reply
  • June 14, 2012 at 7:20 am
    Permalink

    Mmg bkn rezeki la tu. insyaallah ada yg lebih baik menanti..apapun, tahniah. tu satu penghargaan jugak ciktom.

    *tak molek pulak tengok kepit penggelek tu kt ketiak..

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:41 pm
      Permalink

      harap camtulah..amin..tq ujie..
      *aah nmpk gedik aaron dalam pic ni..hee

      Reply
  • June 14, 2012 at 9:35 am
    Permalink

    mungkin lepas ni dapat tawaran yang lagi best mana tahu kan :)..sekurang2nya dah ada peluang..makin popular la ciktom nt..heee

    Reply
  • June 14, 2012 at 9:53 am
    Permalink

    Hah?? Cik tom pun dapat gak yeh PM dr pihak aroma?? Mak pun dapat gak..dan dah sent pun resepi2 sptmana yg dia nak..harap2 ada la rezeki utk resepi mak msk majalah aroma.

    Dgr2nya resepi mak untuk edisi bulan ramadhan..:)

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:41 pm
      Permalink

      aah dapat pm bulan 4 aritu mak tp ciktom xsedar n reply bulan 5.. tp xde respon dah..maybe diorg dh dpt org lain or amik mak yg tip top bab masak2 ni..mak jgn lupa share dlm entry mak tau kl kuar majalah nanti..tahniah mak!

      Reply
  • June 14, 2012 at 9:58 am
    Permalink

    sengal sungguh cover tue…hahahah

    tp sebab Aaron Aziz mmg ramai popuan akan beli kalau aku jadi cover jawabnya tutuplah majalah tu…hahahhaa

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:39 pm
      Permalink

      aaron aziz mmg ramai peminat dikalangan kaum wanita… jd produk pelaris..

      Reply
    • June 16, 2012 at 11:33 pm
      Permalink

      xpe dear..tunggu janna plk dpt offer dr mag yg best2!

      Reply
  • June 14, 2012 at 11:39 am
    Permalink

    xde rezeki lagi la 2 cik tom..xpa..xpa akan ada rezeki len di masa akan datang..

    Reply
  • June 14, 2012 at 12:54 pm
    Permalink

    ala sayangnya cik tom..xperlahh..xder rezeki kott..anggap jelah begitu..hehe

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:28 pm
      Permalink

      aah insyaAllah ada rezeki lain pula yang menyusul.

      Reply
  • June 14, 2012 at 3:30 pm
    Permalink

    tak masuk contest nestle ke cik tom?huhu

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:28 pm
      Permalink

      xmasuk.. xde idea lagi nak mengarang.. plan nak masuk jgk.. nape ti masuk ke??

      Reply
  • June 14, 2012 at 4:11 pm
    Permalink

    Kemain tawaran cik tom ye. Bestnya andai profhariz.com pun dapat camtoh

    Reply
    • June 16, 2012 at 11:22 pm
      Permalink

      ni peluang dah terlepas PH… kiranya xdapat la.. hehe ;p

      Reply
  • June 14, 2012 at 6:14 pm
    Permalink

    ada rezeki, pasti dapat tawaran lain nanti, cik tom
    tahniah

    Reply
  • June 14, 2012 at 7:30 pm
    Permalink

    sabar jela ciktom. selalunya ada hikmah di sebalik setiap sesuatu yang berlaku. mungkin lps ni dpt offer dr majalah saji ke.

    Reply
  • June 14, 2012 at 7:33 pm
    Permalink

    pergh…mmg kene alert..dpt offer mcm ni x leh dilepaskan..

    Reply
    • June 16, 2012 at 10:56 pm
      Permalink

      dah terlepas pun jo..hehe..xpe ciktom dah masukkan ruang pages..so senang sesiapa nak contact cik tom lepas ni..

      Reply
    • June 16, 2012 at 10:43 pm
      Permalink

      entah la pandai ke x? tp mmg ciktom suka cuba resepi baru 🙂

      Reply
    • June 16, 2012 at 10:13 pm
      Permalink

      xpelah..maybe ada rezeki lain pulak..hee

      Reply
  • June 15, 2012 at 12:01 am
    Permalink

    Oh tidak ada rezeki gamaknya tetapi masih boleh membalas mesej di FB bertanyakan kalau masih dibuka peluang ke-2.

    Reply
    • June 16, 2012 at 10:12 pm
      Permalink

      mmg cik tom dah balas msgnya lepas sedar tue n sekali dgn no hp tp xde respon smpi skang..so cik tom rs diorg dh xberminat kot..huhu

      Reply
  • June 15, 2012 at 11:25 am
    Permalink

    tu la banyak sgt akaun fb..kan dah terlepas he3…tapi org tu panggil cik tom Puan?

    Reply
  • June 15, 2012 at 1:37 pm
    Permalink

    Ensemnya Aaron Aziz 🙂

    Takpela CikTom mungkin akan ada rezeki di lain masa 😉

    Reply
    • June 16, 2012 at 7:28 pm
      Permalink

      xpe ciktom xkan mengalah n cuba utk rezeki lain plk..hee… AA memang hensem.

      Reply
  • June 16, 2012 at 12:05 am
    Permalink

    Gambar AA pula kat majalah tu hahaa

    Reply
    • June 23, 2012 at 12:24 pm
      Permalink

      dah terlepas la yang ni SJ.. tgh discuss tawaran majalah lain plk..semoga semuanya berjalan lancar..doakan ye… tq!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE