Tersenarai 3 Blog Pilihan Terbaik?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Harap semuanya sihat walafiat hendaknya ya. Tersenarai 3 Blog Pilihan Terbaik? Siapa yang dipilih? Pada yang tak follow up mesti agak terpinga-pinga. Yang dah tau tue senyum-senyum jelah. 3 blog pilihan terbaik ialah contest berunsurkan seo yang terbaru dianjurkan oleh bro amirez. Pada yang belum join lagi jomlah join sama meriahkan pertandingan ini. Banyak hadiah lumayan yang disediakan. Hadiah paling cik tom suka buku Kucing The Cat dan juga buku Mudahnya Menjemput Rezeki.

Cik tom nak ucapkan terima kasih kepada onlajer, halim, wanayu dan AUC yang memilih blog ciktom[dot]com antara senarai 3 blog pilihan terbaik di blog korang. Bagi cik tom semua blog memang best dan terbaik dengan kualiti gaya tersendiri!

3 Blog Pilihan Terbaik
Banner Contest 3 Blog Pilihan Terbaik

Sedikit ulasan yang cik tom quote dari entry blog pilihan onlajer, halim, wanayu dan AUC;

“Aku rasa memang terbaik lah blog female ini dengan reputasi PR3 dan dengan post-post kejayaan ataupun hasil program affiliate yang disertai ramailah blogger berdoyon-doyon keluar masuk.” -untuk baca selanjutnya ke>> 3 Blog Pilihan Terbaik Onlajer.

 

“Saya tak ingat bila pertama kali saya masuk ke blog ciktom ni. Rasanya saya jumpa blog ciktom melalui google.com.my kot Tapi tak tau keyword apa la. Bagi saya ciktom ni sangat hebat dalam penulisan blog.”–untuk baca selanjutnya ke>> Senarai Blog Pilihan Rahsiaduitfree.

 

“Siapa tidak kenal dengan blog ciktom ni, mesti ada yang tahu dengan blog ni,apa yang aku suka pada blog cik tom ni banyak tips-tips yang berguna untuk seorang blogger baru macam aku. Antara tips yang menarik macam cara meningkatkan pengunjung ke blog, Cara bagaimana buat duit dengan blog”–untuk baca selanjutnya ke>> 3 Blog Pilihan terbaik Wanayu

 

“Blog yang wujud pada 15/07/2010. Katanya permulaan berblog hanya untuk isi masa lapang selepas habis belajar. Kenapa AUC pilih blog Ciktom antara 3 blog pilihan terbaik?… kerana banyak info tentang kisah hidup, pengalaman interview, tutorial blog, tips blogging, resepi dan sebagainya.”– untuk baca selanjutnya ke>> Antara blog terbaik pilihan AUC.

 

Rasanya semua dah kenal dengan ciktom nie. Banyak tip tentang blogging didalamnya terutama tentang program bagaimana menjana pendapatan melalui internet. Mutu penulisan artikel amat simple dan penuh dengan kualitinya yang tersendiri. Tidak hairanlah, banyak pengunjung daripada potential buyer yang berkunjung ke blog ini.–untuk baca selanjutnya ke>> 3 Blog Pilihan PuteraMalam

Pada sesiapa yang baik hati dan rajin tolong support artikel cik tom dengan klik G+ di entry yang ini >> 3 blog pilihan terbaik. Bukan entry yang korang sedang baca ni tau. Thanks in advance 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

48 thoughts on “Tersenarai 3 Blog Pilihan Terbaik?

    • November 27, 2012 at 1:14 am
      Permalink

      yang senyuman ok jer..jangan ada yang masam mencuka pulak yer..hehe

      Reply
  • November 26, 2012 at 6:31 pm
    Permalink

    gudluck cik tom..dah G+1..

    Reply
  • November 26, 2012 at 7:23 pm
    Permalink

    gud luck,, nak join permainan seo ni x cukup kuat ag,,

    Reply
  • November 26, 2012 at 7:48 pm
    Permalink

    wah dah ade secret admirer..hehe

    Reply
  • November 26, 2012 at 8:35 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. ^_^. Blog ini memang antara blog yang berjaya dan terbaik. Perjalanan saya jauh lagi nak sampai ke tahap ini

    Reply
    • November 27, 2012 at 1:12 am
      Permalink

      sertai jer bro..bro kan hebat jugak dalam SEO..hehe..sy tumpang membca nanti..haha

      Reply
  • November 27, 2012 at 1:11 am
    Permalink

    bukan sahaja galmour di kalangan blogger malah glamour di AKW..hehe..semoga cik tom terus maju jaya..hehe

    Reply
  • November 27, 2012 at 6:06 am
    Permalink

    memang hebat buat mereka yg tersenarai. jika berkesempatan saya juga nak menulis entri berkaitsn tetapi apa kan daya, masa sangat mencemburi saya yg kesibukan.

    Reply
  • November 27, 2012 at 6:17 am
    Permalink

    tahniah Cik Tom. murah rezeki.

    saya pun terfikir nak buat contest bulan depan. tunggu ye….harap Cik Tom sudi utk sertai.

    Reply
    • November 27, 2012 at 9:44 am
      Permalink

      teringin juga nak buat contest..tunggu awal tahun depan..hehe..Insyallah..

      Reply
  • November 27, 2012 at 9:43 am
    Permalink

    tahniah ciktom..memang layak ni..hehe.. 🙂

    Reply
  • November 27, 2012 at 11:34 am
    Permalink

    tahniah ciktom ..hehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:47 pm
      Permalink

      mmg rancak dgn contest dan segmen menarik.

      Reply
  • November 27, 2012 at 1:52 pm
    Permalink

    Tahniah sebab dipilih oleh blogger onlajer sebagai salah satu daripada 3 blog pilihan terbaik. 😀

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:40 pm
      Permalink

      thanks djchef..tp dlm tue ada juga yg xsuka..huhu

      Reply
      • December 10, 2012 at 8:50 am
        Permalink

        betul tu, tak dapat buat semua suka kpd kita, dlm 1 kumpulan pun pasti ada sorg yg xsuka tp depan cover kan.. hehe

        Reply
  • November 28, 2012 at 12:40 am
    Permalink

    blog cik tom memang best…
    good luck cik tom…

    Reply
  • November 28, 2012 at 9:07 pm
    Permalink

    Wahh ciktom semakin garang..memang hebat kedudukan rangking ciktom syabas…..

    Reply
  • November 29, 2012 at 10:20 pm
    Permalink

    Ciktom memang layak tu.

    Reply
    • December 9, 2012 at 9:15 pm
      Permalink

      thanks halim..blog halim pun apa kurangnya..terbaik dan mantap.

      Reply
  • December 2, 2012 at 2:32 pm
    Permalink

    Sy pun baru join contest ni.. Saya punpilih ciktom sbagai antara 3 blog pilihan saya. =)

    Reply
    • December 9, 2012 at 1:17 am
      Permalink

      Ciktom memang antara 3 blog pilihan terbaik.

      Reply
  • December 8, 2012 at 10:32 pm
    Permalink

    semoga menang ye ciktom!

    Reply
  • December 9, 2012 at 5:51 pm
    Permalink

    Thank u quote entry sy ciktom..blog ciktom memang best

    Reply
    • December 9, 2012 at 6:21 pm
      Permalink

      blog wanayu pun best…tgk dh pro blogger dr cik tom.

      Reply
  • December 9, 2012 at 6:24 pm
    Permalink

    memang terbaeeekk 🙂

    Reply
  • December 14, 2012 at 12:49 am
    Permalink

    Wah, buat entri khas untuk blogger yg pilih ciktom dlm conest 3 blog pilihan terbaik. Semoga ciktom terus dikenali ramai lagi. Ada peningkatan kualiti sesuatu blog bagi menarik pelawat utk singgah.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE