Korea – Tertunailah hasrat di hati

Assalamualaikum & Annyeonghaseyo…

Alhamdulillah akhirnya tertunailah hasrat di hati cik tom dan kawan2 nak le korea dari tahun lepas. Tiket dah beli dari bulan 10 tahun lepas time promosi dari Air Asia..

Hari ni hari ketiga cik tom kat sini dan insyaAllah akan balik Malaysia 27hb ni. Ada nak jemput tak? Hehe…

Alhamdulillah setakat 2 hari ni plan berjalan lancar. Makan buah langsat tu sedap jugak al-maklum percutian ni sendiri je @ backpack without join any pakej…

Setakat ni dah ke Hello kitty cafe, seoul tower, petite france and nami island..

Ok nak out jalan2 dulu.. 1st time update thru phone..tak best!

Kansahamida…

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

16 thoughts on “Korea – Tertunailah hasrat di hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE