Testimonial Trafik BlogLarian Memang Meletup

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…..

Entry ni just nak share trafik blog ni dapat dari BlogLarian. Pada sesiapa yang tak join lagi or tak percaya akan trafik dari blog ni. Cuba tengok statistic traffic sources dari 4.50 petang semalam (first masuk list no. 32) hinggalah jam 3 petang hari ni. Terdapat backlink sebanyak 61. Bagi cik tom banyak bagi permulaan join. Dan diharapkan berterusan.



Jangan lepaskan peluang untuk join. Blogwalking cara yang lebih bersistematik tapi bukanlah bermakna autoblogwalking yang palsu. Pada sesiapa yang nak join jom tengok syarat serta submit url entry dengan klik kat SINI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

22 thoughts on “Testimonial Trafik BlogLarian Memang Meletup

  • December 7, 2010 at 3:07 pm
    Permalink

    wah3~ tahniah cik tom~~ ^_^

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:12 pm
    Permalink

    wahh..memang meletop la cik tom…

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:17 pm
    Permalink

    wahh memang mencanak le trafik cik tom pasni hehehee teruskan berlari ciktom,

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:35 pm
    Permalink

    betol tu cik tom….bloglarian ni memang cool .. bagus untuk up traffic..build social network dalam blogging ni…cik dya dah lama kene invite..tapi tak wat lagi ni ..aduhai…esok kene wat jugak laa..hhuh..nak join nak join!

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:53 pm
    Permalink

    perghhh… mmg sgt berkesan n membantu..

    Reply
  • December 7, 2010 at 3:59 pm
    Permalink

    betul2…hari ni bloglarian paling tinggi…

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:13 pm
    Permalink

    hebat jugak ye penangan blog larian nih…nak try jugak lah…

    Reply
  • December 7, 2010 at 4:35 pm
    Permalink

    bgus3..salam maal hijrah cik Tom!

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:10 pm
    Permalink

    hehe..iqbal pun dah join..weee..senang lah lepas nie kan cik tom kita nak p jalan2.. =)

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:15 pm
    Permalink

    menarik traffic hasil program tersebut 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 5:54 pm
    Permalink

    ha'a.. betul tu cik tom.. jz pun prepare testimoni gak tapi x leh upload image la pulak.. tapi best kan.. 🙂

    Reply
  • December 7, 2010 at 11:31 pm
    Permalink

    wah..banyaknya..Ellen pun dapat juga tapi separuh dari tu pun tak sampai…blm cukup gah maybe..hehhee…apapun tahniah Tom..u go girl!!

    Ellen akan buat opt hari ni selepas di tunda hari ni…doakan ya..thks…

    Reply
  • December 8, 2010 at 12:25 am
    Permalink

    siriyes memang best BL tu ciktom. dni pun dapat banyak backlink dari sana 🙂

    Reply
  • December 8, 2010 at 2:18 am
    Permalink

    fuhhh meletoppppppppp tueeeeeee

    Reply
  • December 8, 2010 at 5:04 am
    Permalink

    wahhh.. terus nak join 😉

    Reply
  • December 8, 2010 at 7:03 am
    Permalink

    Terima kasih cik tom. jika mahu berterusan, sy cadangkan kenal2 ngan rakan serumah dan bw sesama sekali sekala guna link rumah anda dalam BlogLarian 🙂

    Reply
  • December 8, 2010 at 10:03 am
    Permalink

    yup betul tu, memang membantu, sama dengan saya gak, thanx u sudi singgah rakan serumah kat bloglarian ni…huhuhu, tapi u punya UV pon dah mantap kan….

    MUSH

    Reply
  • December 8, 2010 at 11:52 am
    Permalink

    mmg dasat ow!!ifa kne try bw dr sana juga la..hihi

    Reply
  • December 8, 2010 at 4:06 pm
    Permalink

    fatin pun dah join hehehe

    Reply
  • December 8, 2010 at 6:30 pm
    Permalink

    betul cik tom. alhamdulillah membantu jz gak.. minggu ni frust gile sbb line rumah mama jz ni slow betul (jz balik cuti sini).. nk bw 10 blog 1 hari pun payah.. mmg stat jatuh merudum.. dah la jzbw ni tak glamer nk raih blogwalker tetap.. huhuhu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE