Thanks for this lovely present dear

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Cik tom happy sangat dapat 2 hadiah dari rakan blogger yang cik tom sayangi. Hadiah pertama ialah dari Ellen. Cik tom dapat hadiah tapak iklan banner blog selama sebulan di blog Mak.

Hadiah kedua ialah kad birthday+convo dari nad. Thank a lot nad. Cik tom suka kraft yang nad buat hasil dari kreatif tangan nad sendiri. Comelnya siap ada tomatoman yang matanya bergerak2.

Ni dah kali kedua nad dan ellen bagi hadiah kat cik tom. Kali pertama dulu kat SINI dan SINI. Terima kasih ye nad dan ellen. Nantikan something dari cik tom yang akan bakal sampai di rumah korang ye.

Semoga persahabatan kita terus berkekalan buat selamanya ye. Jom ramai2 tambah kawan baru dengan berkenalan blogger ellen dengan klik SINI dan nad klik SINI.

p/s: sori baru berkesempatan publish entry ni walaupun besday dah 22/11 lepas πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Thanks for this lovely present dear

  • December 9, 2010 at 12:24 am
    Permalink

    Wah.. nak jugak…he3. X penah dpt pun…hu3

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:39 am
    Permalink

    comelnye…adah pun suka gak yg mcm tue…kreatif..:)

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:40 am
    Permalink

    hepi belated besday cik tom πŸ™‚

    cik tom pun suka tomatoman ?

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:40 am
    Permalink

    Bestnye dapat adiah…. πŸ™‚
    Mmg cantik sgt cik tom, myra pun suka…

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:42 am
    Permalink

    best best ade org bg adiah..rase diri dihargai kan..

    Reply
  • December 9, 2010 at 1:07 am
    Permalink

    wooowww~~~
    cantik gell kraft cik nad

    Reply
  • December 9, 2010 at 1:33 am
    Permalink

    cik tom! epy belated besday! cik tom, nak adiah jugak. teheeehee

    Reply
  • December 9, 2010 at 1:51 am
    Permalink

    blog bukan sahaja untuk bercerita tetapi ttp tempat bersosial juga..
    mmg best dapat hadiah dr rakan2 kan cik tom.. πŸ™‚

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:04 am
    Permalink

    suke dgn prg yg mnghargai.

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:08 am
    Permalink

    Tahniah cik tom. jap lg kalau sempat boleh la klik tmptΒ² yang dicadangkan tu.

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:13 am
    Permalink

    TQ atas backlink ni Tom…ellen sayang dan rindu nak borak2 ngan Tom…

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:38 am
    Permalink

    wah!!cik tom xnak bg adiah kt den ker??hehe

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:45 am
    Permalink

    Cik Tom ; Atul da tak letak da. Sedih sbb tak ada sambutan. πŸ™ Tp page tuh ada lg.

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:56 am
    Permalink

    salam cik tom

    hidup cik tom memang bertuah πŸ™‚

    Reply
  • December 9, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    alamak! censored nama t*** (nama sebenar).. haha =P

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:24 am
    Permalink

    bestnya cik tom dapat hadiah. tahniah yaa πŸ™‚

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:35 am
    Permalink

    sis ellen mmg baik.hehe.sis pun baik.^__^

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:50 am
    Permalink

    hehe bestnya cik tom πŸ˜€
    taniah ehh

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:57 am
    Permalink

    cantik kad tu laah. mmg kreatif nad tu πŸ™‚

    Reply
  • December 9, 2010 at 4:58 am
    Permalink

    wah bestnyerrrrr tahniahhhh

    Reply
  • December 9, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    baiknye ellen..
    nak kena pi bodek dia ni..
    hhahhahah

    Reply
  • December 9, 2010 at 7:05 am
    Permalink

    wah seronok lah macam tu kan kan…ngee

    Reply
  • December 9, 2010 at 9:02 am
    Permalink

    comel comelnya hadiah tu

    Reply
  • December 9, 2010 at 12:30 pm
    Permalink

    bestnya dapat hadiah! mintak sikit boleh?

    Reply
  • December 9, 2010 at 2:58 pm
    Permalink

    cik tom syg !

    waaa.syok nye dpt hadiah.
    tahniah! da convo da. ^^

    Reply
  • December 9, 2010 at 6:26 pm
    Permalink

    comelnya kad tu!! hik3~ ^_^

    Reply
  • December 10, 2010 at 2:17 pm
    Permalink

    comel nye hadiah tu cik tom

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE