Thanks korang.. Cik tom sayang korang semua ^_^

Hari ini genaplah 2 bulan 12 hari cik tom berblogging dan cik tom rasa makin jatuh hati pada dunia blog ni. Entry kali nie special kerana akhirnya follower cik tom dah mencecah 300 orang. Biarlah sedikit berbanding blogger lain tapi cik tom tak kisah. Janji korang ikhlas follow dan bukannya semata-mata mengharapkan balasan follow balik.

Follower cik tom ke 300 ialah afiQ. Terima kasih kepada afiQ kerana sudi follow blog cik tom yang tak seberapa ni. Kalau tak silap bibit permulaan perkenalan kitaorang ialah di kopitiam padinno (rindu nak masuk kopitiam ni..huhu). So meh tengok apa yang menarik pasal budak afiQ nih di pandangan cik tom ;

Seorang blogger yang hensem. (kena la puji beb!)

Masih muda belia. (budak nih sorang je suka panggil kak tom..hihi)

Seorang blogger hebat yang mempunyai follower seramai 1008 orang. (last tengok semalam)

Seorang yang terlampau peramah. (kalau tak percaya silalah singgah dan tegur afiQ ni)

Seorang yang kaki blogwalking. (ke mana-mana saje cik tom pergi konpem ade afiQ..yezza..)

Blog yang simple tapi menarik. (paling penting cepat loading..huhu..)

Blog berunsurkan ruangan peribadi. (banyak entry2 yang menarik)

Kalau ikutkan macam2 yang cik tom nak promote pasal afiQ ni..tapi disebabkan dia sendiri dah glamer melebihi cik tom dan entry ni pun tak berbayar. So sampai sini jelah yek..Jom ramai2 singgah jenguk blog budak afiQ.

p/s: Terima kasih berjuta-juta tomato kepada follower cik tom yang pertama hinggalah ke 307 kerana sudi follow blog ni. Tapi diharapkan niat korang bukanlah sekadar follow nak tambah bilangan follower jer tau. Semoga ukhwah kita berkekalan buat selama-lamanya walaupun hanya di alam maya.. luv u all..muuaah 🙂


Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Thanks korang.. Cik tom sayang korang semua ^_^

  • September 26, 2010 at 6:57 pm
    Permalink

    haha senyum kambing afiq bile bace entry nih ;p yess blog padin pun masuk sekali..xdela rase keseorangan ekeke
    thnkx kak tom..xsangke dapat backlink ehehehe

    Reply
  • September 26, 2010 at 7:18 pm
    Permalink

    wahhh..makin glemer tuan pyer blog tu kan..hehe..^_^

    Reply
  • September 26, 2010 at 8:29 pm
    Permalink

    hmm…follower yang di rancang ker ni…berturut jer padin ngan afiq..wakakakkaak..apa pun tahniah dah blogging 2 bulan lbh..kuikuikui….ellen dan ciktom tak jauh bezanya kan…apa pn..ellen sayang ciktom juga…

    pss….ellen dah follow ker….??

    Reply
  • September 26, 2010 at 10:06 pm
    Permalink

    nak jugak entry macam ni utk asada boleh? hahaha…

    Reply
  • September 27, 2010 at 1:23 am
    Permalink

    Untuk I jugak..
    Hehe..

    Reply
  • September 27, 2010 at 1:32 am
    Permalink

    kite syang cik tom juge!!! tom..tom..tom..cik tomato! hihihih..

    Reply
  • September 27, 2010 at 1:36 am
    Permalink

    afiq? sape tu? ekekeee

    Reply
  • September 27, 2010 at 3:31 am
    Permalink

    Setuju! kalau boleh, jangan follow sebab nak orang follow kite.. biar ikhlas kan? =)

    Reply
  • September 27, 2010 at 3:53 am
    Permalink

    adehhh smpai ke sini padin xkenal afiq hahaha

    Reply
  • September 27, 2010 at 4:40 am
    Permalink

    biler nk pomot blog aie lak?heheee.. xde org nk pomot blog aie.sadisnyee

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:17 am
    Permalink

    baru 2 bulan seramai 300 pengikut?…uiii…best..best..

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:47 am
    Permalink

    @yuyu: aik yuyu pun nak ngorat afiQ ker???miahaha~

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    @afiQ: dah promote habis2an nih…takkan terima kasih je??kui3..

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:51 am
    Permalink

    @puput: memang dah tersedia glamer..dan skang bertambah2 glamer…hehe

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:53 am
    Permalink

    @ellen: ntah diorang ni berebut nak jadik follower cik tom..miahaha~

    sayang ellen jugak!!
    erm rasanye dah follow..betul tak??huhu

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    @asada: boleh2 bayar rm100..hahaha..

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:58 am
    Permalink

    @tieah: insyaAllah nati cik tom nak buat entry khas pasal kawan2 rapat alam maya cik tom including u yunk!!

    Reply
  • September 27, 2010 at 5:59 am
    Permalink

    @g0m0k9enDek: cik tom sayang sgt kat g0m0k9enDek!!

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:00 am
    Permalink

    @padin: kalo hang nak kenal klik la nama afiQ tue..hahaha

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:01 am
    Permalink

    @amni: yup yunk biar ikhlas..1st time jenguk sini ker??rasa cam xkenal..huhu…salam kenal dr cik tom 🙂

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:02 am
    Permalink

    @afiQ: padin tue mamai…haha

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:03 am
    Permalink

    @darkbatman: blog u dah terlebih fames dr cik tom lg..tolong promote blog cik tom boleh blogger fames??

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:05 am
    Permalink

    @diana: best blogging..ade yg 2 bulan follower dah dekat 1000..orangnya ellen..hihi

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:11 am
    Permalink

    cik tom cayang~~~ wah.. cepat kan dah dapat 300++. tahniah. semoga hobi berblogging ni konsisten k.. nk jugak entri back link. hahaa.. jeles ngan afiQ..

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:20 am
    Permalink

    @anna: yup anna cayang~~~insyaAllah akan cuba konsisten…begitu juga anna!adeh semua jeles ngan afiQ ni…nati insyaAllah cik tom buat entry khas utk kwn rapat cik tom..anna pun masuk jgk lam list..hehe

    Reply
  • September 27, 2010 at 6:40 am
    Permalink

    Wahhh!! zaer nk comment jugak leh x??kalau xleh,zaer kluar balik..hehehe..;-).zaer kenal sangat dengan tuan empunya blog..ngee!! Jangan marah..hehe

    Reply
  • September 27, 2010 at 7:08 am
    Permalink

    hye dear..congratez yaa for achieving until 300 followers now..congratez again. keep udating the good posting:) take care:) n enjoy ur day and ur blog k!

    Reply
  • September 27, 2010 at 8:17 am
    Permalink

    Har3x~ Beta pun nak promote sini.. Hai.. sila klik saya (kataku dengan penuh sopan santun.. ahakz..) Follower yang baik adalah follower mengikuti perkembangan blog tersebut.. dan akhirnya tertaut satu ikatan ukhwah menjadi rakan.. kalu nak tautan lain pun bole.. tautan kasih.. har3x~ khas buat mereka nak amek tautan lain.. gaga~

    Reply
  • September 27, 2010 at 8:52 am
    Permalink

    hOhoohoh..stuju sgt2..kg2 ade follower yg follow just nk kite follow die blk..xbpae nk best mcm tu kn

    Reply
  • September 27, 2010 at 8:56 am
    Permalink

    2 bulan dah 300? hebat tu..
    sop makan tahun baru boleh dapat.. tahniah 🙂

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:16 am
    Permalink

    @zaer: tak boleh!!kuar skang!!miahaha~
    memanglah zaer kenal..bahkan teramat2 kenal..kui3

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:18 am
    Permalink

    @fifiey: tengs dear..cik tom dah byk kali jenguk fifiey tp problem tunggu loading tak dapat2 masuk la dear..

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:19 am
    Permalink

    @aretikz: tuanku la pengomen terbaik..nak tautan kasih boleh ker??ekekee 😉

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:22 am
    Permalink

    @Oong-ong: kadang2 tue ade yg paksa follow jugak bila tak follow blk..huhu..kita follow bila suka sesuatu blog tue..bukan sebab nak tambah bilangan semata-mata..

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:25 am
    Permalink

    @sop: ramai jugak yang follow sebab nak follow balik..huhu..jadi biase je la 300 follower dalam masa 2 bulan..hehe..blog sop hebat..berinformasi..cik tom suka singgah 🙂

    Reply
  • September 27, 2010 at 9:46 am
    Permalink

    hehehe.. kenal la fiq, awat lak tak kenai,

    Reply
  • September 27, 2010 at 1:20 pm
    Permalink

    @padin: tak abis gadoh ngan afiq..huhu

    Reply
  • September 27, 2010 at 1:21 pm
    Permalink

    @monster: hello..salam kenal dari cik tom 🙂

    Reply
  • September 27, 2010 at 2:00 pm
    Permalink

    bila nak buat pasal ellen ni..huh..perasan..nak gadoh ngan zaer plak..wakakakakak

    Reply
  • September 27, 2010 at 3:38 pm
    Permalink

    @ellen: entry pasal ellen akan menyusul..hehe..

    Reply
  • September 27, 2010 at 3:43 pm
    Permalink

    @rush D:tenkiu ayah..ops silap..tenkiu rush D..hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE