Thanks Nuffnang Untuk BE ke 10 & 11 Blog Tomato

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…

Kali ni cik tom nak cerita lagi pasal Buffered Earning (BE) yang ke 10 dan 11 blog cik tom. BE baru blog ni ialah Dutch Lady Friso Mum Online SS” dan “Taylors University Launch SS”. Thanks ye pada nuffnang sudi lagi bagi BE kat blog ni. Dan sedih jugak 2 BE dan jadi Metered Earnings(ME). Sekarang yang tengah running ialah 5 BE. Bagi blogger baru yang tak berapa faham apa tue BE dan nak tahu tips nak dapatkan BE boleh baca kat SINI.


Terima kasih kepada semua kawan-kawan blogger samaada yang tinggal jejak or silent readers. Thanks kerana sudi singgah blog cik tom. Tanpa korang semua maybe cik tom takkan dapat semua ni. Dan tak lupa juga syukur alhamdulillah kerana masih dikurniakan rezeki dari nuffnang. Cik tom rasa nak cash out kan nuffnang akhir bulan ni 🙂

p/s: entry autopublish..insyaAllah see u on 2/12/2010 🙂
p/s2: pada fatin yang nak cakap nak belajar pasal nuffnang. Fatin nak belajar dari segi mana??huhu..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

29 thoughts on “Thanks Nuffnang Untuk BE ke 10 & 11 Blog Tomato

  • November 28, 2010 at 4:20 pm
    Permalink

    waa..congrate cik tom~~~best nya dpt 2 bE~

    Reply
  • November 28, 2010 at 4:25 pm
    Permalink

    waaahhhhh congratz cik tom!!! keep it up

    Reply
  • November 28, 2010 at 4:26 pm
    Permalink

    tahniah2 🙂
    nuff masih kedekut dgn rongak.haha

    Reply
  • November 28, 2010 at 4:26 pm
    Permalink

    BE ke 10 n 11? gilo! sy 1 habuk pon tak penah dapat! huhu…

    Reply
  • November 28, 2010 at 4:44 pm
    Permalink

    pergh!!!mantap gle la ciktom!!byk sungguh BE kamu!tahniah!…hihi

    Reply
  • November 28, 2010 at 5:03 pm
    Permalink

    wah3~ tahniah cik tom~~ ^_^

    Reply
  • November 28, 2010 at 5:25 pm
    Permalink

    tahniah ciktom…
    semoga akan lebih murah rezeki pada masa2 akan datang…

    Reply
  • November 28, 2010 at 5:25 pm
    Permalink

    wah wahhh..
    tahniah yea 🙂

    Reply
  • November 28, 2010 at 5:42 pm
    Permalink

    kaya cik tom kaya!!! hehe 🙂

    Reply
  • November 28, 2010 at 5:49 pm
    Permalink

    waah..murah rezeki cik tom kita =D

    Reply
  • November 28, 2010 at 6:44 pm
    Permalink

    congrat cik tom..:)

    Reply
  • November 28, 2010 at 7:40 pm
    Permalink

    yess!!!! teh tarik satu cik tom!

    Reply
  • November 28, 2010 at 10:31 pm
    Permalink

    Tahniah Tom…banyak BE dah lekat..semoga rezeki Tom akan lebih2 murah lepas ni…
    Jan lupa cash out tau…hehe

    Reply
  • November 28, 2010 at 11:44 pm
    Permalink

    terima kasih juga untuk cik tom cayunk!;D

    Reply
  • November 29, 2010 at 12:18 am
    Permalink

    wah..
    mesti dah banyak ni..
    tu yang dah plan nak cash out..
    belanja jom!!!
    hhahah

    Reply
  • November 29, 2010 at 12:38 am
    Permalink

    huhu..
    besh la cik tom..nnt blnje buleh? hehehe…

    Reply
  • November 29, 2010 at 1:46 am
    Permalink

    wau, tomato mmg power la:)

    Reply
  • November 29, 2010 at 2:05 am
    Permalink

    wah cik tom bestnyer masyukkkkk!!!

    Reply
  • November 29, 2010 at 3:51 am
    Permalink

    tahniah ciktom…lamanyer lagi nk dpt n3 fresh dr ciktom nih…huhu

    Reply
  • November 29, 2010 at 4:09 am
    Permalink

    tahniah cik tom.. BE lagi..masyuk…

    Reply
  • November 29, 2010 at 5:24 am
    Permalink

    salam cik tom
    akak nk tanya kat iklan nuffnang
    ada word CX tu apa yer
    hihii akak nuffnager yg xcelik sket

    Reply
  • November 29, 2010 at 8:43 am
    Permalink

    rindu cik tom!

    Reply
  • November 29, 2010 at 12:28 pm
    Permalink

    amboi..byk nye BE

    Reply
  • November 30, 2010 at 2:50 am
    Permalink

    tahniah ciktom..pasni bolehla blanje kami di sini ye? hehe

    Reply
  • November 30, 2010 at 2:50 am
    Permalink

    tahniah ciktom..pasni bolehla blanje kami di sini ye? hehe

    Reply
  • November 30, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    taniah cik tom..
    fatin xdapt2 pun BE hehe

    Reply
  • December 6, 2010 at 4:29 pm
    Permalink

    salam..

    cik tom memang bertuah
    tidak seperti saya..
    umpama melutuk di tepi gantang..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE