Thanks Rosetta Collection dan Udinz[dot]Com

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Alhamdulillah cik tom baru je dapat hadiah giveaway dari blogger fakhruddin owner blog Udinz.com dan juga dari rosetta collections. Harap-harap ada rezeki nak menang pertandingan titan pulak; Pengalaman Kena Denda di Sekolah Yang Memalukan. Tengok semua yang join hebat dan kacak. Agak yang comel ni boleh menang tak pengalaman kena denda di sekolah?? huhu…

penanda buku khairulfahmi, kalendar red warrior dan broochCik tom dapat hadiah penanda buku Khairul Fahmi, kalendar 2012 Red Warriors serta 3 brooch handmade yang comel. Tahniah kepada Fakhruddin kerana sudah bertukar kepada domain yang lebih ringkas dan mudah diingati; Dari FakhruddinAziz.com ke Udinz.com. Jom kenal2 dengan blogger Udinz. Pada yang berminat nak beli brooch handmade yang menarik dan cantik boleh add friend Rosetta Collection di facebook. Nak buat bisnes jual brooch pun boleh kerana dijual dengan harga borong yang berbaloi.

Coming soon dalam pemerhatian cik tom tengah cari idea nak join PANGGILAN UNTUK KONTEST PERTAMA BLOG WWW.AZMANISMA.COM dan juga Giveaway Budak Nakal “Info Terlaris Masakini!” Pada yang berminat jom join contest dan giveaway menarik ini sebelum 1 Februari 2012 dan 13 Februari 2012.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Thanks Rosetta Collection dan Udinz[dot]Com

  • January 26, 2012 at 1:12 pm
    Permalink

    wahh, semuanya nak menang ye. hehe

    Reply
    • January 28, 2012 at 11:02 pm
      Permalink

      mestilah kalau bertanding nak menang..tapi dah adat bertanding ada kalah dan menang..so terima seadanya..hee

      Reply
  • January 26, 2012 at 1:17 pm
    Permalink

    alhamdulillah…murah rezeki cik tom yer…;)

    Reply
    • January 28, 2012 at 11:00 pm
      Permalink

      adat join contest dan ga ada menang dan kalah..alhamdulillah kali ni ada rezeki menang..hee

      Reply
  • January 26, 2012 at 2:42 pm
    Permalink

    akak pun dah dapat kalender dari udin tu..
    kalender maisara sebut palender..dulu blender..heheheh

    Reply
    • January 28, 2012 at 10:48 pm
      Permalink

      hehe..comel je maisara ni ye akak..suka baca entry akak sal gelagat maisara..kalendar ni cik tom letak atas meja..senang nak tengok..heee

      Reply
  • January 26, 2012 at 3:02 pm
    Permalink

    tahniah cik tom!!!

    waa..lama x join ga nie..>.<

    Reply
    • January 28, 2012 at 10:47 pm
      Permalink

      tq dear..jomlah join ga dan contest yang ada ni..

      Reply
    • January 28, 2012 at 7:59 pm
      Permalink

      hadiah idaman?tau nak menang je..heee..

      Reply
  • January 26, 2012 at 9:38 pm
    Permalink

    Tahniah sayam. Moga cepat lah idea nak join kontes tu sampai awal. Shag tak join kot. Malas lah pikir idea 😛

    Reply
    • January 28, 2012 at 7:59 pm
      Permalink

      thanks dear..ala jom la join kalau dah free tue kan..

      Reply
  • January 26, 2012 at 9:43 pm
    Permalink

    Wow!!! Tahniah…mesti best dapat hadiah camtu…lepas ni stay tune kat Cyza Sector…lepas ni nak kasih hadiah cow-cow juga…

    Reply
    • January 28, 2012 at 7:56 pm
      Permalink

      cyza pun nak contest ke??best2..nanti ciktom free boleh ciktom join jugak..

      Reply
  • January 26, 2012 at 9:44 pm
    Permalink

    Hi Kak … Benjy dah vote kak di Blogger & Sosial Media Awards 2012 .. mohon support juga benjy di category ‘worst blogger’ … itulah kategory yang layak untuk Benjy …isk..isk..isk… 🙁

    Reply
    • January 28, 2012 at 10:26 pm
      Permalink

      ala blog benjy best je..ok ciktom dah vote no 155..wah ramai tue…hebat!

      Reply
  • January 26, 2012 at 9:47 pm
    Permalink

    tahniah ya Ciktom..
    bangga la pulak rasanya bila Ciktom tmbah url Blog saya kat sini…
    TERIMA KASIH!

    Reply
    • January 28, 2012 at 10:07 pm
      Permalink

      sama2..thanks ye bagi hadiah kalendar dan penanda buku tue…

      Reply
  • January 27, 2012 at 1:42 am
    Permalink

    Tanniahlah dapat Giveaway. Sepanjang penyertaan contest dan GA ada juga menang dan kalah tetapi yang penting enjoy.

    Reply
    • January 28, 2012 at 9:42 pm
      Permalink

      yup..dah selalu kalah..menang sekali sekala je..tapi rasa seronok meriahkan contest dan giveaways kawan2 blog.

      Reply
  • January 28, 2012 at 8:43 am
    Permalink

    Nice Blog,,
    Thank

    done follow ,,
    follow back okey

    Reply
  • January 28, 2012 at 11:23 am
    Permalink

    Tahniah Cik Tom.. Rajin Cik Tom join contest online ni.

    Reply
    • January 28, 2012 at 4:37 pm
      Permalink

      terima kasih akak…akak pun jom la join..boleh gak isi masa lapang+ update blog..heee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE