Post navigation

Thanks Rosetta Collection dan Udinz[dot]Com

Posted on by

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Alhamdulillah cik tom baru je dapat hadiah giveaway dari blogger fakhruddin owner blog Udinz.com dan juga dari rosetta collections. Harap-harap ada rezeki nak menang pertandingan titan pulak; Pengalaman Kena Denda di Sekolah Yang Memalukan. Tengok semua yang join hebat dan kacak. Agak yang comel ni boleh menang tak pengalaman kena denda di sekolah?? huhu…

penanda buku khairulfahmi, kalendar red warrior dan broochCik tom dapat hadiah penanda buku Khairul Fahmi, kalendar 2012 Red Warriors serta 3 brooch handmade yang comel. Tahniah kepada Fakhruddin kerana sudah bertukar kepada domain yang lebih ringkas dan mudah diingati; Dari FakhruddinAziz.com ke Udinz.com. Jom kenal2 dengan blogger Udinz. Pada yang berminat nak beli brooch handmade yang menarik dan cantik boleh add friend Rosetta Collection di facebook. Nak buat bisnes jual brooch pun boleh kerana dijual dengan harga borong yang berbaloi.

Coming soon dalam pemerhatian cik tom tengah cari idea nak join PANGGILAN UNTUK KONTEST PERTAMA BLOG WWW.AZMANISMA.COM dan juga Giveaway Budak Nakal “Info Terlaris Masakini!” Pada yang berminat jom join contest dan giveaway menarik ini sebelum 1 Februari 2012 dan 13 Februari 2012.

********************************************************
klik sini

28 thoughts on “Thanks Rosetta Collection dan Udinz[dot]Com

  1. akak pun dah dapat kalender dari udin tu..
    kalender maisara sebut palender..dulu blender..heheheh

    • hehe..comel je maisara ni ye akak..suka baca entry akak sal gelagat maisara..kalendar ni cik tom letak atas meja..senang nak tengok..heee

  2. Tahniah sayam. Moga cepat lah idea nak join kontes tu sampai awal. Shag tak join kot. Malas lah pikir idea :P

  3. Wow!!! Tahniah…mesti best dapat hadiah camtu…lepas ni stay tune kat Cyza Sector…lepas ni nak kasih hadiah cow-cow juga…

  4. Hi Kak … Benjy dah vote kak di Blogger & Sosial Media Awards 2012 .. mohon support juga benjy di category ‘worst blogger’ … itulah kategory yang layak untuk Benjy …isk..isk..isk… :(