The Best Entry With Sinar Raudah

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…



Kali ni cik tom nak join giveaway ” The Best Entry With Sinar Raudah ” yang dianjurkan oleh amy. Dah lama amy ajak cik tom join. Sorry baru berkesempatan untuk join. Cik tom cuba follow up semua syarat amy tue. Kalau ada mana syarat tak cukup bagitahu ye.

Dalam banyak entry, cik tom nak pilih entry “Tuhan Berikanlah Aku Cinta“. Entry ni maybe bukanlah terbaik. Tapi cik tom suka sebab semuanya lahir dari hati cik tom. Entry untuk renungan diri cik tom sendiri dan juga sebagai peringatan that i need to move on for a better life.

So, cik tom nak tag ellen, miss1904 dan miss yaty. Due date 30/11/2010. Jom ramai2 join meriahkan contest amy ni.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

9 thoughts on “The Best Entry With Sinar Raudah

  • November 24, 2010 at 6:41 pm
    Permalink

    gudluck cik Tom syg 🙂

    Reply
  • November 24, 2010 at 6:52 pm
    Permalink

    wah sis///masih giat menjoin ga..:)
    gud luck k..heee

    Reply
  • November 24, 2010 at 11:04 pm
    Permalink

    Wah…Tom tag ellen ya..TQ…Sinar Raudah pun memang dah ajak lama dah..nanti Ellen try yer..hehe

    Reply
  • November 25, 2010 at 2:54 am
    Permalink

    salam cik tom..

    thanks ye coz sudi join GA sinar raudah , amy dah copy header thanks ye , Goog Luck

    Reply
  • November 25, 2010 at 3:00 am
    Permalink

    gud luck cik tom ;D

    Reply
  • November 25, 2010 at 3:27 am
    Permalink

    good luck again…

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:12 am
    Permalink

    Goodluck cik tom!

    Reply
  • November 25, 2010 at 5:28 am
    Permalink

    kalau ada masa. hehe.. tengs cik tom

    &&

    Reply
  • November 26, 2010 at 10:39 am
    Permalink

    gud luck cik tom! nampak cam menarik je nih

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE