Today is my birthday

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia…..

Hari ini (22/11/2010) ialah hari ulang tahun kelahiran cik tom yang ke __?? Yang ke berapa ek? Rasanya cik tom dah pernah bagi hint di entry sebelum2 ni. So tak perlu la mention kat sini ye.

Dengan meningkatnya usia cik tom. Makin cik tom rasai banyaknya perkara yang masih cik tom belum berjaya untuk capai. Dan paling nyata perangai pun belum matang sesuai dengan usia cik tom. Semalam gaduh lagi dengan adik. Kalau baca jangan marah ye sis. Maaf ye. Semua yang sis cakap tue memang betul. Cakap selalu tak fikir. Sakitkan hati orang lain. Ego diri tinggi. Tak tahu la boleh ubah ke tak perangai ni. hurmm..

Yang paling tension, kerja pun tak dapat2 lagi. Dah dengar cakap2 dari orang lain pasal tak dapat kerja lagi. Sedih tak usah cakap la tapi saja je buat tak tahu. Paling geram bila ada yang cakap tak dapat kerja kerana mak ayah rajin join politik. Boleh tak jangan babit nama mak ayah. Geram sangat! Tue sebabnya cik tom tak suka politik. Biar la parti mana-mana pun. Kononnya kalau tak join politik ni or takde kabel jangan haraplah nak dapat kerja.

Konvo cik tom 1/12/2010. Tapi serius takde mood langsung untuk konvo. Takde prepare apa-apa pun untuk konvo kali ni. Erm..pasal jodoh pun satu hal. Bila dah banyak kad undangan majlis kahwin dan tunang kawan-kawan. Tapi malas nak ulas isu sensitif ni. Maaf entry yang sepatutnya happy dan jadi hari yang gembira maybe bukan gembira buat cik tom. Hidup ini tak seindah seperti cerita dongeng.


p/s: mungkin patut cari alternatif buat bisnes sendiri.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

107 thoughts on “Today is my birthday

  • November 21, 2010 at 5:03 pm
    Permalink

    happy birthday…:)

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:04 pm
    Permalink

    Happy birthday dear!!
    =)
    smoge murah rezeki, dipanjangkan umur.
    nanti dapatlah kerja kan =) its okay!
    n congratz convo too =)

    cheer up! happy always!

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:06 pm
    Permalink

    Ape tade mood nak konvo ni cik tom..
    konvo bukan selalu…pun nak raikan ciktom dah berjaya tamat study..
    u should be hepi love!!

    nway

    Hepi besday my dearly tomato-gurl!!!

    maintain kiut n hepi selalu ye=)

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:10 pm
    Permalink

    HAPPY BIRTHDAY CIK TOM!!
    chill la! xmo sedey2. πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:11 pm
    Permalink

    Cik Tom!!
    nak jadi yg first..nk jadi first!
    ehehe..Selamat Ulangtahun..xkisahla yg ke bape.
    Semoga panjang umo, sentiasa berjaya di dunia & jgk akhirat!

    p/s : patut la mata xmau tido lg..nice to know u, w'pun cket..;D

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:11 pm
    Permalink

    happy birthday cik tom sayang~
    semoga murah rezeki, panjang umur dan dipermudahkan urusan k…

    jangan sedih-sedih cik tom..kalau cik tom rasa sedih..down..cik fikirlah kat luar sana lagi ramai kot yang lagi teruk..k..

    be happy lalink!
    sayang cik tom…

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:13 pm
    Permalink

    hepi besday ciktom!moga dirahmati allah selalu…=)

    psst..sama ngn asy ek..die pun ad awat n3 nie..hihi

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:15 pm
    Permalink

    Happy bithday to you cik tom! InsyaAllah, all the best things will come your way ok!

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:20 pm
    Permalink

    salam

    sedey yea:(

    mai nak hepikan..

    Hepi besday to you
    hepi besday to you
    hepi besday to you cik tom
    hepi besday to you..

    Allah selamatkan kamu
    Allah selamatkan kamu
    Allah selamatkan cik Tom
    Allah selamatkan cik TOm..

    "percayalah bahawa duka dan lara itu pembuka jalan kepada kebahagiaan yang tiada penghujungnya. semoga tabah dalam menempuhi fasa kehidupan seterusnya"

    selagi ada kehidupan, selagi itulah ada kebahagiaan πŸ™‚

    senyum tau πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:21 pm
    Permalink

    hepi besday cik tom…

    moga ceria2 selalu…xmo sedey2 k…ni kan besday gurl…kena la selalu hepi…

    cik tom nak wat bisnes apa? nak join boley?? hehe

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:21 pm
    Permalink

    Cik Tom punye hari jadi ke hari ni.. Selamat hari jadi cik tom..Sama hari jadi Cik TOm dengan hari jadi Sultan Johor.. So sok sume orang johor cuti untuk meraikan hari jadi cik tom..hehe..Semoga panjang umur cik tom

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:25 pm
    Permalink

    happy birthday cik tom.. happt birthday to you..

    ada lilin tak nak tiup? yg ke berapa ni? huhu

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:25 pm
    Permalink

    Hai Tom…heppi birthday sayang…..ala..jangan la sedih sedih…semua tu hanya sementara saja..langit tak selalu mendung,hari tak sentiasa hujankan? yang penting berdoa banyak banyak pada Allah…rindu lama tak jumpa Tom…

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:28 pm
    Permalink

    selamat hari lahir ciktom.. πŸ™‚ ape nih sedih2? takmo la gitu. mungkin hari ni Tuhan belum bagi rezeki lagi kat ciktom.. bersabar dan jangan berhenti berdoa k? =)

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:30 pm
    Permalink

    slmt hari jadi ciktom!
    dah besar pun.dah boleh kawen…
    so leh la singgah ke blog ilham nurry utk tempah ape2 yg patut…

    hee

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:31 pm
    Permalink

    happy besday cik tom!

    moga panjang umo. murah rezeki. dilimpahkan rahmat & cepat dapat jodoh! amin…

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:42 pm
    Permalink

    cik tom!!..jom celebrate besday sama2..hehe..besday kite pun 22 nov gak… =D

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:42 pm
    Permalink

    cik tom!! happy birthday πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:45 pm
    Permalink

    wahhhh…hepi besdayyyyy yg ke tetttt cik tom:D
    may Allah bless u always:)

    Reply
  • November 21, 2010 at 5:51 pm
    Permalink

    hmm..hidup ni bukan kisah dongeng..betul tu..apapun cik tom, bertabah! moga Allah permudahkan segalanya..=)

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:03 pm
    Permalink

    c tom hepy besdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. ok
    penatnya, 10 jam dlm bas.jammed
    .. dtg s,alam

    Reply
  • November 21, 2010 at 7:13 pm
    Permalink

    happy tuo yang ke-…. (isi tempat kosong)hehe
    insyaAllah da rezeki n jodoh..gua doakan..amin~

    Reply
  • November 21, 2010 at 8:40 pm
    Permalink

    Salam cik tom
    Mula2 sekali nak ucapkan selamat hari lahir, semoga ALLAH terus melimpahkan rahmat dan menambahkan lagi keberkatan kepada setiap rezekimu….

    Yang kedua, nak ucapkan selamat bertambahnya umur dan berkurangnya masa untuk ke 'sana'… Kita semuanya sama saja, semuanya melalui konsep yang sama. Oleh itu, marilah kita hargai setiap detik masa yang kita ada di sini. Semoga cik tom terus berbahagia bersama-sama keluarga dan kehidupan cik tom….
    πŸ˜‰

    Reply
  • November 21, 2010 at 8:44 pm
    Permalink

    HAPPY BESDAY CIK TOM!!!

    Moga mulai detik ini, segala impian dan harapan Cik Tom menjadi kenyataan. Semoga hanya yang indah2 milik Cik Tom dan semoga juga segala urusan Cik Tom berjalan dengan lancar.. Dah! Tak mo sedey2.. Senyum sket.. Haa kan lawa macam tu.. πŸ™‚
    p/s: actually banyak lg nak wish tp bagi can org lain lak..

    Reply
  • November 21, 2010 at 10:38 pm
    Permalink

    ye ker?? Hepy besday cik tom..moga panjang umur,murah rezeki & dapat jodoh cepat2..ngeeee πŸ™‚

    Reply
  • November 21, 2010 at 11:52 pm
    Permalink

    cik tom…
    Selamat Hari Lahir..
    Moga rezeki kamu murah selalu..
    Moga dipelihara kesihatan oleh-Nya..
    Moga sentiasa mendapat keredhaan-Nya…AMIN..
    Rezeki, jodoh sume tu Allah yg tentukan..insyaAllah akan ada bahagiannya utk diri cik tom…

    Reply
  • November 22, 2010 at 8:13 am
    Permalink

    happy birthday cik tom.. moga panjang umur, murah rezeki dan senyum selalu. =) jangan difikirkan sangat cakap-cakap orang biar lalu telinga kanan keluar telinga kiri je. Konvo tuh dah sehari or hari konvo baru syok.

    Latest Entri :
    Punca Kanser Payudara Lelaki dan Perempuan

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:16 am
    Permalink

    Happy birthday cik tom. moga di panjangkan usia + dimurahkan rezeki. Jangan mengeluh dengan apa yg telah ditentukan. redha dan syukur dengan apa yg telah dimillik. Mungkin itu yang terbaik buat cik tom sekarang yang diberikan oleh Nya.

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:26 am
    Permalink

    happy besday 2 u
    happy besday 2 u
    happy besday 2 cik tom cun!!
    happy besday 2 u

    hehe, smg panjang umur, murah rezeki, cun2 slalu.

    nokia t-1N tu dgn rasminye den hadiahkan kat cik tom!:P

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:32 am
    Permalink

    Cik Tom.. Heppy Besday to U,2x
    Heppy besssday to cik tom…..
    Hepy besday to youuuuuu..

    Moga pjg umur murah rezeki ye, dah jgn sedey2 ari besday, psl jodoh ke ke keje ke insyaAllah nnti sampai ler rezeki utk cik tom, yg penting truskan blogging πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:47 am
    Permalink

    Selamat hari raya, eh..selamat hari jadi cik tomato…semoga panjang umur

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:48 am
    Permalink

    Happy birthday! Moga segala impian cik tom akan tercapai πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:58 am
    Permalink

    Happy Birthday cik tom πŸ™‚
    semoga panjang umur dan murah rezeki πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:09 am
    Permalink

    happy birthday cik tom.
    have a blast bufday.

    selamat konvo jugak πŸ˜€

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:35 am
    Permalink

    salam adekkk manis,

    selamat hari lahir ye.

    mmg kite akan stress. Ai juga pernah melaluinya. 2tahun kerja tak tetap. tapi tetap ade income sbb Ai buat tuisyen. Ai minat mengajar.

    lps tu asik dpt kad jemputan kwen plus soalan2 maut drpd sedara -mara. mmg lagi stress.

    semua itu, biarkan tapi kite mesti ade semangat utk lawan semula ckp2 org tu. sbb itu Ai bli cik peugeot. itu lambang usaha keras Ai (^_^)

    takpe cik tom, Ai tahu cik tom boleh serius dlm blogging ni. potensi bsr. Ai lihat, cik tom pandai buat tutorial itu ini. Ai tak reti sume tu dan mmg tak pandai.

    dan Ai rasa cik tom boleh jadi glamer mcm en BA tu. maybe cik tom boleh jadi mcm BA tapi versi perempuan?

    *hugs*

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:49 am
    Permalink

    Happy Birthday Cik Tom sayang!
    Semoga Cik Tom dikurniakan kesihatan yg baik, murah rezeki dan..ehem2

    Jangan tension2 ye dik…insyaAllah ada rahmat menanti di sebalik semua kejadian.

    Get ready for yr Convo dear..Bersemangat dan bergembira ok..enjoy!!

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:50 am
    Permalink

    salam.

    ciktom syg, siti ada buat entry khas untuk ciktom tau. nanti datang tengok kat blog siti k?

    harap ciktom suka. πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:58 am
    Permalink

    Selamat hari lahir ya CikTom.. Moga cepatΒ² dapat koje & sentiasa dalam lindungan ilahi.. InsyaAllah ^_^

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:58 am
    Permalink

    happy birtday cik tom syg….ngeeeee hope sentiasa hepy2 je dimane pun berade ….happy blogging…semoga pnjang umuru murah rezeki n sentiasa dibawah payung2 rahmatnye ~

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:02 am
    Permalink

    cik tom sayang,

    happy befdayyyy, semoga panjang umo n murah rezeki.

    hal rezeki dan jodoh dah ditetapkan oleh Allah. kita tggu saja sambil usaha

    jgn bersedih di hari lahir πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:05 am
    Permalink

    wah cik tom da beso..huhuhu..
    de hadiah tgguu….

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:14 am
    Permalink

    happy birthday cik tom… semoga panjang umur dan murah rezeki ok..:)

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:32 am
    Permalink

    selamat ulang tahun kelahiran..cik tom
    kerja? baru jer graduate.. Sop dulu 4 tahun kerja sana sini, dari opisboy, pelayan hotel, jurujual, store keeper, dll.. baru dapat kerja..

    ada kawan kerja sementara sampai 8 tahun.. πŸ™‚
    yg penting usaha dan tawakal..
    rezeki, jodoh, maut semua di tangan Tuhan

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:33 am
    Permalink

    cik tom dak uitm ke? kos pe? nape xde mood ni..share2 la πŸ˜‰

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:43 am
    Permalink

    sabo byk2 ye cik Tom…
    apa2 pun…akak ucapkan selamat menyambut hari ulang tahun yg ke….akak doakan semoga di panjangkan umur n di murahkan rezeki hendaknya….Amin….

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:49 am
    Permalink

    selamat hari lahir cik tom!
    smoga pnjg umo murah rezeki..
    moga cepat dpt kerja, cepat kawen n cepat timang cucu.. hehe..
    happy slalu! jgn moody2!
    kalo moody, mknlah tomato byk2.. πŸ˜€

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:56 am
    Permalink

    happy bfday πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:59 am
    Permalink

    epi besday cik tom…

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    ~~s.e.l.a.m.a.t~h.a.r.i~l.a.h.i.r~~
    semoga dirahmati, diberkati dan akan tercapai semua impian..

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:21 am
    Permalink

    hepi besday cik tom..moge pe yg dilakukn diberkati oleh Nya..

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:28 am
    Permalink

    happy birthday cik tom!

    semoga panjang umur dan di murahkan rezeki!

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:33 am
    Permalink

    Happy bufday cik tom..
    Moga pnjg unur,murah rezeki n bahagia selalu..
    May ALLAH bless you..:)

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:41 am
    Permalink

    happy birthday to Cik TOm!!!

    moga hepi3x…!
    Moga cerah masa depan!
    moga dipanjangkn umur..!
    moga dicepatkan jodoh….

    p/s: IX masa MtEST dlu kat hall-1…..yg sebelah kanan mula2 masuk tu….meja 170..hehhe

    p/s: goodluck gak utk MTEST KPLI nanti yer….

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:52 am
    Permalink

    cik tom syg! hepy besday..may Allah bless u dear..fyza doakan cik tom pnjng umo dan dmurahkan rezki..aminn

    Reply
  • November 22, 2010 at 4:03 am
    Permalink

    Selamat Hari Lahir Cik Tom πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    selamat menyambut ulang tahun kelahiran yang ke__ cik tom! πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:07 am
    Permalink

    jodoh pertemuan hanya Allah yg tahu…

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:18 am
    Permalink

    selamat har lahir cik tom πŸ™‚ semoga dimurahkan rezeki and di oermudah segala urusan. btw gud luck juga untuk convo. have the most blessing birthday!

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:21 am
    Permalink

    Happy Birthday Cik Tom…May God Bless U Always…

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:25 am
    Permalink

    cik tommmmmmm happy birthday… terlambat ke?? belum lagi kan???
    semoga panjang umo & murah rezekiiii heheheee

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:41 am
    Permalink

    HAPPY BIRTHDAY CIK TOM!!!!..
    janganlah sedih2 hari yg berbahagia nih…..
    kita pun sama still tanam anggur, asyik2 org yg panggil tu customer service,ikutkan hati nak je,tp tempat jauh keje mula awal pukul 7,xada transport sendiri,so how.. keje yg betul2 punya,xada org nak call, sedih xyah cakap lah..kt tengok resume sendiri pun rasa macam ada ke org nak amek kerja nih..sedih pun sedih tunggu je lah

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:46 am
    Permalink

    epy bday to u sis..
    urm..hidup mmg bkn mcm cite fairytale tu kan..apepon..epy alwayss taww πŸ˜€

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:48 am
    Permalink

    happy birthday cik tom!! dan selamat berkonvo! πŸ˜€

    Reply
  • November 22, 2010 at 5:52 am
    Permalink

    selamat hari lahir ciktom..

    Reply
  • November 22, 2010 at 6:10 am
    Permalink

    happy birthday cik tom!! jgn susah ati, yg penting kena usaha lagi & jgn cepat give up! pasal jodoh, tu kan di tangan Tuhan..apapun, semoga cik tom dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan olehNya..amin

    Reply
  • November 22, 2010 at 6:38 am
    Permalink

    happy birthday cik tom!!bday kita sama rupanya..haha

    Reply
  • November 22, 2010 at 6:53 am
    Permalink

    Biar betul….dah tambah setahun UMUR cik TOM…dah boleh kawen ni!apa-apa pun SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN ke ..,boleh kongsi kek tak?

    Reply
  • November 22, 2010 at 7:10 am
    Permalink

    Cik Tom!! Happy Birthday πŸ˜‰ May Allah blessed u always, dear πŸ˜€

    Reply
  • November 22, 2010 at 7:25 am
    Permalink

    happy birthday cik tom! semuge dipanjangkan umor dan dimurahkan rejeki..

    Reply
  • November 22, 2010 at 7:58 am
    Permalink

    Hepi besday 2 u……
    Kbykn org sensitif betul ngan umo diorang ek.. Tp xpe, berapapun usia cik tom, yg penting, moga allah berkati hidup cik tom..amin..

    Reply
  • November 22, 2010 at 9:08 am
    Permalink

    besday cik tom harini ek??
    hepy besday cik tom!!
    semoga pnjg umur+murah rezeki+cepat dpt jodoh+cepat jadi jutawan ^^

    jgn lupe ana ye nti bile tibe saat itu ^^

    Reply
  • November 22, 2010 at 9:22 am
    Permalink

    happy birthday yang ke XX cik tom..he he

    moga dimurahkan rezeki..ditemukan jodoh yang baik ya..

    jangan mudah mengalah..makin meningkat usia makin banyak cabaran yang perlu ditempuh..chaiyok2 cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 9:35 am
    Permalink

    cik tom πŸ™‚
    happy besday
    kena happy la..
    hari lahir cik tom ni πŸ˜€
    pasal jdh apa 2 ketentuankan πŸ˜€
    insyallah πŸ˜€

    selamat berkonvo πŸ™‚

    Reply
  • November 22, 2010 at 9:52 am
    Permalink

    Happy Bday cik Tom !! πŸ˜€

    And selamat berkonvo yekkkk πŸ˜€

    Namaulah sedeh2 kayh… Tak bagus utk kesihatan….(serius tau)..

    Rindu nk tgk entry baru…:D

    Reply
  • November 22, 2010 at 10:20 am
    Permalink

    happy b'dy to u dear,
    hope u happy always..
    n3 u selalu ada power…
    punya mesej tersirat..

    Reply
  • November 22, 2010 at 10:31 am
    Permalink

    β™ͺHappy Birthday To Youβ™ͺβ™«β€’*Β¨*β€’.ΒΈΒΈβ™₯ ΒΈΒΈ.β€’*Β¨*β€’β™«β™ͺ Happy Birthday ToYouβ™ͺβ™«β€’*Β¨*β€’.ΒΈΒΈβ™₯ ΒΈΒΈ.β€’*Β¨*β€’β™«β™ͺHappy Birthday To You β™ͺβ™«β€’*Β¨*β€’.ΒΈΒΈβ™₯ΒΈΒΈ.β€’*Β¨*β€’β™«β™ͺHappy Birthday To Youβ™₯ β™₯ β™₯ Happy Birthday To You….wish all happiness & great in urlife…:D β™ͺβ™«β€’*Β¨*β€’.ΒΈΒΈβ™₯ ΒΈΒΈ.β€’*Β¨*β€’β™«β™ͺ

    Reply
  • November 22, 2010 at 10:52 am
    Permalink

    Selamat hari lahir lai.. dah2.. jangan sedih2.. semua itu ujian dariNya.. cool and stedy ya? ^_^

    Reply
  • November 22, 2010 at 10:56 am
    Permalink

    mulut manusia ni
    bukan mulut tempayan cik tom..
    kalau mulut tempayan kita boleh la tutup..
    sabar je la..
    buat tak tau sudah..

    selamat ulang tahun kelahiran untuk cik tom..
    semoga dimurahkan rezeki..
    di panjang kan umur dan sentiasa sejahtera..

    Reply
  • November 22, 2010 at 11:32 am
    Permalink

    nasib baik sempat jejak lagi disini…masih blum terlewat nak wish hepi bestday untuk sis ku yang kecik molek neh!
    tak pe cik tom..akan dapatla keje tu .
    pasal kawin pulak jodoh tukan rahsia DIA..tengok2 esok lusa ade yang meminang..sape nak jawap..hahaha..

    k la..mis u luv u..jgn dgr ckp2 org..
    baik atau buruk kita buat..akan ade kate2 negatif yang org cakap.:)

    Reply
  • November 22, 2010 at 12:07 pm
    Permalink

    Didoakan selamat dunia akhirat,
    dirahmati Allah spanjang hayat.

    Reply
  • November 22, 2010 at 1:19 pm
    Permalink

    birthday cik tom ke arini ??

    HAPPY SUPER MANI __TH BIRTHDAY CIK TOM!
    heheeh
    tak tahu la yang ke bapa.
    semoga ceria selalu panjang umur murah rezeki

    hidup ni memang tak seindah cerita dongeng
    today was no so fairy tale isint ??
    tapi tak salah kalau kita cuba nk hidup mcm cinderella kan ??
    ngee
    Live life as happy as we can
    smile smile :)!

    Reply
  • November 22, 2010 at 2:44 pm
    Permalink

    jom berbisnes~

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:00 pm
    Permalink

    happy birthday cik tom..sabar yer…rezeki tu ader..cuma masa menetukan lambat atau cepat apa yang penting berusaha dan tunaikan apa yang di idam idam kan satu persatu…rilex dan senyum selaluuuuu

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:17 pm
    Permalink

    Hari ni birthday erk?? Alahai patutnya akak pagi2 dtg wish, kan. Sori Cik Tom, pagi td bz.

    Hepi brthday eh Cik Tom. May all yr wish come true. May u be bless by Allah S.W.T.

    Reply
  • November 22, 2010 at 3:26 pm
    Permalink

    hepi bezday..
    may Allah blessed u.. ^_^

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:16 am
    Permalink

    selamat hari lahir cik tom.
    lambat pulak saya wish.

    πŸ™‚

    Reply
  • November 23, 2010 at 3:35 am
    Permalink

    happy birthday cik tom! nice blog.ira folow =))

    Reply
  • November 23, 2010 at 6:33 am
    Permalink

    Hi Tomato! Semalam yea birthday u?
    Happy Belated Birthday =)
    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, InsyaAllah…

    Reply
  • November 23, 2010 at 6:48 am
    Permalink

    cik tom…
    happy burfdayy…
    semoga pjg umur & murah rezeki πŸ™‚

    Reply
  • November 23, 2010 at 7:42 am
    Permalink

    Sori laling, terlepas ur bday..hepi belated bday dear..semoga segala hajat tercapai n hepi2 slalu yer..Amin..

    Reply
  • November 23, 2010 at 8:01 am
    Permalink

    Happy Bday Cik Tom…
    Sorry lambat wish…
    Apapun, all the best yaa…
    Tak payah pikir sangat kerja tu, ada rezeki ada lah tu nanti. Yang penting kuatkan semangat dan terus mencuba…
    Biarkan kata orang, bukan dapat apa-apa. Memang sakit hati tapi bukan mudah nak tutup mulut orang kan. Takpe, one day they will answer dengan yang SATU…

    Jangan sedih-sedih tau….SMILE girl! Its your Birthday πŸ™‚

    Reply
  • November 23, 2010 at 9:27 am
    Permalink

    happy birthday cik tom!!!~

    Reply
  • November 23, 2010 at 10:05 am
    Permalink

    ciktom sayunkkkkk! hepi belated besday! adoiii.. kita baru posting lerw hari besday ciktom! waahhh.. hari bermakna juga buat kita tauuu!!! ciktom sayunk, semoga kamu panjang umo dan d murahkan rezeki selalu!! muahhh!

    Reply
  • November 23, 2010 at 11:08 am
    Permalink

    epi besday cik tom

    Reply
  • November 23, 2010 at 11:11 am
    Permalink

    cik tom!! epy belated besday.. may Allah bless u.. ^_^

    Reply
  • November 23, 2010 at 11:35 am
    Permalink

    happy belated birthday cik tom.. hee..

    semoga dimurahkan rezeki dan diberkati.. sekaligus cepat dapat berlaki.. (^^,)

    Reply
  • November 23, 2010 at 12:04 pm
    Permalink

    Happy bday ciktom n selamat berkonvo.buat persediaan alah kadar pon ckup la cik tom =)

    Reply
  • November 23, 2010 at 1:15 pm
    Permalink

    happy belated birthday cik tom. moga cepat2 dpt keje..=)

    eh, nk jadi partner bisnes yt pom boleh.. hihi

    Reply
  • November 23, 2010 at 1:22 pm
    Permalink

    Dengan ini akak isytiharkan akak MOHON IZIN ambil BANNER ciK ToM….hahahhaaa

    Reply
  • November 23, 2010 at 2:21 pm
    Permalink

    hepi belated bday cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 24, 2010 at 1:50 am
    Permalink

    happy belated birthday!

    Reply
  • April 2, 2011 at 6:16 am
    Permalink

    happy brtdhay walaupun dah lambat..heeee

    *yang keberapa ea??ermmm

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE