Tomato Gurl’s Life on Facebook

Alhamdulillah blog Tomato Gurl’s Life ni cuba memajukan diri setapak lagi dengan buat fan page dalam facebook. Kepada kawan-kawan yang suka singgah sini silalah like ye and promote blog cik tom ni walaupun tak seberapa. Still trying my best to renovate it and create a good entry 😉


p/s: Kepada yang ajak cik tom bertwitter tu sori ye. Cik tom takde akaun twitter dan rasanya takkan buat akaun twitter.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

38 thoughts on “Tomato Gurl’s Life on Facebook

  • October 20, 2010 at 5:36 am
    Permalink

    wah tahniah…dah makin maju cik tom ye…syabas betey!

    Reply
  • October 20, 2010 at 5:42 am
    Permalink

    hohoho.. cik tom smakin maju..
    hip2 hooreyyy 😉

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:00 am
    Permalink

    wah! tahniah cik tom semakin maju ke depan..

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:12 am
    Permalink

    wahhhh cik tom..
    dah maju setapak.. tahniah2..

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:19 am
    Permalink

    wah..dah macam artis ni..hehehe…ellen nak jadi fan juga la..hehe

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    wah… bagus2.. nak like ko kat fan pages 🙂

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:32 am
    Permalink

    Tahniah..
    Blog dhatie ble lg?
    Haha..
    Give me 5 cik Tom, xkn buat tweeter..
    Ape brg tu pun aku agk kuang arif..

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:35 am
    Permalink

    woah.. dh ada fan page.. bagos2.. moga smakin bersemangat utk berblogging.. 😀

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:55 am
    Permalink

    tahniah cik tom..maju selangkah ke hadapan…

    Reply
  • October 20, 2010 at 6:56 am
    Permalink

    nak buat jugak..
    macam mana ye??

    Reply
  • October 20, 2010 at 7:09 am
    Permalink

    @diana: akak klik fan page ciktom..nati bk fb..akak tgk bawah page belah kiri ada "create page"…akak klik je n isi form cam biasa kl nak buat fan page..

    Reply
  • October 20, 2010 at 7:18 am
    Permalink

    tahniah!
    yatie suda like2. hehe

    Reply
  • October 20, 2010 at 8:06 am
    Permalink

    wah dah ada fanpage lg..bgus2..;)

    Reply
  • October 20, 2010 at 8:42 am
    Permalink

    Memang sesuai ada fan page.. follower cik tom pon ramai tu.. hehe

    Reply
  • October 20, 2010 at 9:01 am
    Permalink

    baguih2..teruskan usaha ada cik tom.. hehe

    Reply
  • October 20, 2010 at 9:12 am
    Permalink

    Tahniah dah ada fanpage sendiri..:)

    Reply
  • October 20, 2010 at 9:24 am
    Permalink

    fanpage tu apa cik tom…akak tak faham ni..hehe

    Reply
  • October 20, 2010 at 9:43 am
    Permalink

    Piwit.. ahakz.. artis wuu.. nak sign.. leh? hehe..

    Reply
  • October 20, 2010 at 11:21 am
    Permalink

    dah ade fan dah cik tom skang. i segan lah ni. hahaha

    jgn lupa yaty ye kalau sudah beribu fans nnt 😀

    Reply
  • October 20, 2010 at 12:01 pm
    Permalink

    ada fanpage..maju la ciktom.. huhu

    Reply
  • October 20, 2010 at 12:10 pm
    Permalink

    hek hek hek, like!!!

    Reply
  • October 20, 2010 at 12:41 pm
    Permalink

    thanks pada semua yang bagi support dan like 🙂

    Reply
  • October 20, 2010 at 1:12 pm
    Permalink

    begitu anggun kelihatannya! hehehe…

    Reply
  • October 20, 2010 at 1:17 pm
    Permalink

    bagus lah cik tom dah maju…adah gak xmaju2..hihi

    Reply
  • October 20, 2010 at 2:41 pm
    Permalink

    tahniah cik tom.. anna teringin gak nak wat fb utk blog tp nnti2 lah. twitter lak kena ada hp canggih dulu baru nak wat. tweet spanjang masa. muahaha :p

    Reply
  • October 20, 2010 at 3:23 pm
    Permalink

    tahniah cik tom

    teruskan berblog.

    we sapot u.

    😀

    Reply
  • October 20, 2010 at 4:01 pm
    Permalink

    wah3…
    bangga dpt teman blogger mcm ciktom…

    Reply
  • October 21, 2010 at 4:07 am
    Permalink

    gempak r cik tom,siap ade fan page lagi..lehla ajar afiq buat fan page tu 😀

    Blog Afiq Bukhari

    Reply
  • October 20, 2010 at 11:56 pm
    Permalink

    sori ciktom macy mmg xjoin mana2 fan pages, xnk ada kck sana, kck sini. huhu

    twiter, ade, xgne pon. haha

    Reply
  • October 21, 2010 at 1:36 am
    Permalink

    laa..naper tak buat akaun twitter. bleh membantu dalam menarik trafik ke blog tu.

    Reply
  • October 21, 2010 at 3:02 am
    Permalink

    wuahhh le ajaq krole ker camne nak bat g2…:)

    Reply
  • October 21, 2010 at 3:16 am
    Permalink

    cayalah cik tom.. maju kedepan! tp kalu ada akaun twitter pon lagi baik! trafik trafik 'bukan polis trafik'

    jom ber'Tweet' bersama humanity life

    Reply
  • October 21, 2010 at 3:56 am
    Permalink

    waa Tahniah Cik Tom dah makin maju!! teruskan okeh!

    *same la kot takkan twitt gak.

    Reply
  • October 21, 2010 at 5:31 am
    Permalink

    wah, bagusnye cik tom..
    :).. :).. :)..
    nanti ajar lady ek..

    Reply
  • October 21, 2010 at 4:01 pm
    Permalink

    terima kasih pada semua yang tinggal komen kat sini..tak larat nak reply satu-satu..tapi komen anda semua amat la dihargai 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE