Post navigation

Tomato Gurl’s Life on Facebook

Posted on by
Alhamdulillah blog Tomato Gurl’s Life ni cuba memajukan diri setapak lagi dengan buat fan page dalam facebook. Kepada kawan-kawan yang suka singgah sini silalah like ye and promote blog cik tom ni walaupun tak seberapa. Still trying my best to renovate it and create a good entry ;)


p/s: Kepada yang ajak cik tom bertwitter tu sori ye. Cik tom takde akaun twitter dan rasanya takkan buat akaun twitter.

********************************************************
klik sini


38 thoughts on “Tomato Gurl’s Life on Facebook

  1. @diana: akak klik fan page ciktom..nati bk fb..akak tgk bawah page belah kiri ada "create page"…akak klik je n isi form cam biasa kl nak buat fan page..

  2. dah ade fan dah cik tom skang. i segan lah ni. hahaha

    jgn lupa yaty ye kalau sudah beribu fans nnt :D

  3. tahniah cik tom.. anna teringin gak nak wat fb utk blog tp nnti2 lah. twitter lak kena ada hp canggih dulu baru nak wat. tweet spanjang masa. muahaha :p

  4. sori ciktom macy mmg xjoin mana2 fan pages, xnk ada kck sana, kck sini. huhu

    twiter, ade, xgne pon. haha

  5. terima kasih pada semua yang tinggal komen kat sini..tak larat nak reply satu-satu..tapi komen anda semua amat la dihargai :)