Top 10 Commentator Julai 2012 Blog Cik Tom

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan rahmatNYA blog ini dimurahkan rezeki pada bulan Ramadhan ini dengan trafik dan income blog. Kini sudah masuk 2 bulan cik tom guna plugin top commentator di blog cik tom. Senarai top 10 commentator Julai 2012 blog cik tom ialah;

TOP COMMENTATORS

Untuk bulan julai ini cik tom nak bagi RM10 cash/ topup bagi top 3 pengomen iaitu chii, hafizul dan suri. Korang boleh pilih samaada nak cash- bank in ke akaun cimb/ maybank ataupun topup. Hubungi cik tom di ruang contact ye. Terima kasih pada semua yang sudi singgah dan komen di blog cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

28 thoughts on “Top 10 Commentator Julai 2012 Blog Cik Tom

    • August 7, 2012 at 9:18 am
      Permalink

      alhamdulillh rzki kami d sni,terima kash cik tom moga murh rzkimu sllu

      Reply
  • August 6, 2012 at 7:22 pm
    Permalink

    wahh..besnye..thniah kpd top 3..

    Reply
  • August 6, 2012 at 9:05 pm
    Permalink

    dpt lagi tmpt ke5..dsyt la diorg ni..haha

    Reply
  • August 6, 2012 at 10:40 pm
    Permalink

    Tanniah kepada top komentator. Dapat juga saya mencelah senarai komen di blog ini. 🙂

    Reply
    • August 7, 2012 at 9:18 am
      Permalink

      mencelah sesekli blh ya

      Reply
    • August 10, 2012 at 2:27 pm
      Permalink

      Ambe jugak sempat menyelit walaupun paling akhir..hehe
      Terima kasih cik tom utk linknye =)

      Reply
  • August 6, 2012 at 10:50 pm
    Permalink

    Tahniah untuk pengomen tegar..

    Reply
  • August 6, 2012 at 10:51 pm
    Permalink

    Wah, ada habuan lg tu..haha..

    Reply
    • August 7, 2012 at 9:26 am
      Permalink

      tuan rumah mmg murah rezi as jgn tak tahu hee..

      Reply
  • August 6, 2012 at 11:47 pm
    Permalink

    Tahniah kepada top 3 pengomen 😀 hee

    Reply
  • August 7, 2012 at 4:52 am
    Permalink

    CikTom… (Sambil angkat tangan).. top four lar huhu…
    Takpe2… ape2 pun tahniah kepada komenter tegar.. memang sukar di kejar sebab memang banyak betul depa cakap heee… uols dengan tuan blog memang the best..

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:18 am
    Permalink

    Tahniah kepada pemenang

    Reply
  • August 7, 2012 at 9:19 am
    Permalink

    semanagt jeguk kwn2 tu best geee

    Reply
  • August 7, 2012 at 10:17 am
    Permalink

    alaaa.. x dapat masuk carta..ingatkan dh byk komen, rupenya org lain byk lagi.hehe..

    Reply
  • August 8, 2012 at 12:14 am
    Permalink

    hoho..rajin benar diorang ni komen hari-hari..

    Reply
  • August 8, 2012 at 8:30 am
    Permalink

    Terima kasih cik tom…satu pergi, dua berganti..hahaha…tq so much..huhu

    Reply
  • August 9, 2012 at 6:59 am
    Permalink

    blog sy xde?
    rasa dah banya bagi komen,, ceehhh…hehe

    Reply
  • September 3, 2012 at 8:05 am
    Permalink

    nampak gaya mahu singgah lama di sini,
    Banyak tip-tip menarik boleh dikongsi,
    Segala maklumat anda boleh cari,
    Cuma kenalah selalu jejaki.

    Reply
  • September 3, 2012 at 8:19 am
    Permalink

    Nak jugalah jadi top komentor,
    Dapat topup pun dah boleh tersangkut,
    Bolehlah jalan-jalan singgah sebentor,
    Mana tahu bulan depan kitadapat angkut.

    Reply
  • October 8, 2012 at 6:06 pm
    Permalink

    Akak budak baru belajar..inisiatif menarik utk hargai rakan seblogging nie…. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE