Top 10 Commentators May and June 2013

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Selepas menutup hadiah saguhati top commentators dari Februari sehingga April 2013, seperti yang dijanjikan blog cik tom kembali memberi penghargaan dan saguhati kepada 1st top komentar walaupun tuan blog nya masih tegar dengan syndrome penyakit M semenjak awal tahun 2013. huhu….

Top 10 Commentators May and June 2013

TOP COMMENTATORS for may 2013

  1. suri
  2. Hafizul
  3. hafizmd
  4. onlajer
  5. titan
  6. akubiomed
  7. Cik Lisa
  8. FaizAlias
  9. Hairul Hissam
  10. Ladfe Amir

Top pengomen bagi bulan Mei 2013 ialah saudari Suri. Memang kalau pergi ceruk mana pun boleh dikatakan Suri akan mengungguli carta top komentar di blog lain. Tahniah diucapkan dan saguhati RM30 akan diberikan kepada Suri.

TOP COMMENTATORS for june 2013

  1. suri
  2. Datin Tyka
  3. Rina
  4. hafizmd
  5. titan
  6. afif
  7. Hafizul
  8. Nakusan Bali
  9. eiela
  10. Hairul Hissam

Nampaknya bulan Jun 2013 pun masih dimenangi oleh Suri. Tahniah sekali lagi buat Suri. Yang lain nak tengok je ke?? hehe….

Kepada saudari, Suri (RM60) sila hubungi cik tom di ruang contact untuk no akaun bank bagi transaksi wang saguhati sebagai top komentar di blog ciktom.com.

Terima kasih kepada semua top 10 pengomen, rakan-rakan yang sudi singgah, tinggalkan komen mahupun silent readers blog ciktom.com. Dengan kehadiran korang semualah yang menyerikan blog ini untuk semakin malas jarang rajin update blog. hee…(^^,)

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

32 thoughts on “Top 10 Commentators May and June 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE