Top 10 Commentators Ogos 2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…. Nampaknya top 3 pengomen bulan lepas di blog cik tom bertukar kesemuanya. Apa pun terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog cik tom samaada blogger mahupun non-blogger. Antara Top 10 Commentators Ogos 2012 ialah;

TOP COMMENTATORS

Seperti biasa alhamdulillah cik tom nak berkongsi rezeki blog ciktom untuk top 3 komen iaitu djchef, oh budu dan blogasyraf; setiap seorang tunai RM10. Korang boleh pilih samaada nak cash- bank in ke akaun cimb/ maybank ataupun topup. Hubungi cik tom di ruang contact ye. Sekali lagi terima kasih pada semua yang sudi singgah dan komen di blog cik tom.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Top 10 Commentators Ogos 2012

  • September 9, 2012 at 7:20 pm
    Permalink

    tahniah pada pengomen otai tu 🙂

    Reply
    • September 10, 2012 at 12:36 pm
      Permalink

      tahniah pada semua. Rezeki utk mereka yg berusaha =)

      terbaiklah cik tom!

      Reply
  • September 9, 2012 at 7:29 pm
    Permalink

    Tahniah semua….yang belum dapat jangan serik mencuba lagi.

    Reply
  • September 9, 2012 at 9:17 pm
    Permalink

    tahniah kpd mereka yg rajin komen di sini. lps ni rasa nak rajin terjah sini plak, bersedia la.. hihi

    Reply
    • September 9, 2012 at 10:00 pm
      Permalink

      uih..bersedia cik tom..hehe

      Reply
  • September 10, 2012 at 1:12 am
    Permalink

    Tahniah kepada top komentator. Apasal nama saya tak de.hehe

    Reply
    • September 10, 2012 at 12:44 pm
      Permalink

      hehe…name ambepun takde…maknya tak cukup power lagi…hahaha

      Reply
  • September 10, 2012 at 2:42 pm
    Permalink

    tahniah!! nak macam dorang jugak boleh tak cik tom??? huhuhu

    Reply
  • September 11, 2012 at 5:56 am
    Permalink

    nampaknya tak tersenarai lar kita bulan nih huhu… sibuk siskit la CikTom… anyway tahniah kepada pemenang.. memag tegar belaka..

    Reply
  • September 11, 2012 at 12:58 pm
    Permalink

    tq cik tom. ciktom terbaik!

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:47 pm
    Permalink

    Emm tak best arr tengok hafizul sikit je rkomen..haha..nak kena up bulan ni nih..hehe

    Reply
    • September 14, 2012 at 12:19 pm
      Permalink

      Rajin-rajin blogwalking..

      Reply
  • September 14, 2012 at 12:19 pm
    Permalink

    Kena rajin singgah kalau nk duit 😛

    Reply
  • September 14, 2012 at 12:20 pm
    Permalink

    Terima kasih jugak atas pemberian wang tunai tu..

    Reply
  • September 14, 2012 at 8:06 pm
    Permalink

    wahh…kena rajin2 komen la..xleh bc sja.huhu.=)

    Reply
  • September 16, 2012 at 3:56 pm
    Permalink

    Tanniah kepada semua Top Komentator. Tak sangka tersenarai juga di blog ini. 🙂

    Reply
  • September 21, 2012 at 3:40 pm
    Permalink

    waa…bestnyer. boleh ler saya join lepas ni…

    Reply
  • September 27, 2012 at 8:45 am
    Permalink

    Selamat buat semua pemenang
    Dan salam kenal pada admin Ciktom.com…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE