Top 10 Commentators September and Oktober 2012

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera… Kali ini cik tom nak lump sum top 10 commentators untuk 2 bulan yang lepas sekaligus. Masa nak buat nak buat top komentar bulan oktober baru perasaan cik tom tak buat pun penghargaan untuk bulan September. hee….

Top 10 Commentators September 2012

Ini pula Top 10 bulan Oktober yang lepas..

Top 10 Commentators Oktober 2012

Alhamdulillah atas limpah kurniaNYA, blog cik tom dimurahkan rezeki dan cik tom nak berkongsi saguhati RM10 kepada Top 3 sebagai tanda penghargaan sudi singgah dan drop komen di blog cik tom. Kepada madkie (RM10), Djchef (RM10), Nana (RM20), Naziman (RM10) dan Hatiputera (RM10) boleh hubungi cik tom diruang contact untuk bagi no akaun maybank/CIMB atau no hp kalau nak tukar kepada topup.

Terima kasih kepada semua yang sudi singgah, tinggalkan komen mahupun silent readers blog ciktom.com. Dengan kehadiran korang semualah yang menyerikan  keceriaan blog ini. Terima kasih sekali lagi. 🙂

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

45 thoughts on “Top 10 Commentators September and Oktober 2012

  • November 3, 2012 at 1:36 pm
    Permalink

    masih xtersenarai rupanya….

    Reply
    • November 4, 2012 at 11:19 pm
      Permalink

      kena rajin komen insyaAllah tersenarai..hehe

      Reply
  • November 3, 2012 at 3:06 pm
    Permalink

    tahniah kepada yg tersenarai…teringin nak tersenarai…hahaha erti kata lain jeles! huhuhhu…nanti nak byk komen lah..

    Reply
    • November 3, 2012 at 4:05 pm
      Permalink

      alahai mummy ..chaiyok3 ..haha ..kita ussaha sama2

      Reply
      • November 22, 2012 at 1:10 am
        Permalink

        persaingan sudah bermula nampaknya

        Reply
    • November 4, 2012 at 11:12 pm
      Permalink

      meh dtg komen blog ciktom mummy..em tp ciktom xblh pergi blog mummy kuar notification ni;

      Oops! Google Chrome could not find blog.qashmere.net
      Suggestions:
      Access a cached copy of blog.­qashmere.­net
      Search on Google:

      tp bila klik last entry hari raya aidiladha..nak komen xdpt..

      Reply
    • November 3, 2012 at 4:04 pm
      Permalink

      takpe bro ..bulan ni apa kata kit cuba lagi ..heehee

      Reply
  • November 3, 2012 at 4:03 pm
    Permalink

    alahai ..miss lagi ..hurmm.. ni nak nanges ni ..haha

    Reply
    • November 4, 2012 at 11:02 pm
      Permalink

      jgn nangis2 ye..bulan ni blh cuba..hee

      Reply
  • November 3, 2012 at 7:19 pm
    Permalink

    pehh..rajin betul mereka datang komen ye..

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:53 pm
      Permalink

      boleh la..tp kat blog ko lg ramai dtg komen bc ain maisarah..heee

      Reply
  • November 3, 2012 at 7:58 pm
    Permalink

    Wah! ada hadiah lagi tu. Harap2 lepas ni saya pulak masuk top 10 dan seterusnya menjuarainya.

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:44 pm
      Permalink

      bukan hadiah tapi saguhati sbb alhamdulillah ada rezeki lebih bulan lepas..jomlah singgah lg blog ciktom 🙂

      Reply
  • November 3, 2012 at 8:23 pm
    Permalink

    tentu byk rezeki cik tom dapat bulan nie…. bulan depan tentu bertambah lagi.. kena jadi top 10 utk bulan depan nie. .hee

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:29 pm
      Permalink

      alhamdulillah adalah juga..thanks bro hairul..amin…smoga bln depan lg meriah rezekinya 🙂

      Reply
    • November 4, 2012 at 10:21 pm
      Permalink

      maybe dis month turn dikbi plk msk top 10..hihi

      Reply
  • November 3, 2012 at 11:16 pm
    Permalink

    tahniah kepada pengome top sep dan oct.. kena rajin ke sini la nampaknya lepas ni

    Reply
    • November 4, 2012 at 10:22 am
      Permalink

      berusaha bro, pasti buahkan hasil :]

      Reply
      • November 4, 2012 at 9:57 pm
        Permalink

        ya bro, kena rajin la ke sini lepas ni..

        Reply
        • November 4, 2012 at 10:01 pm
          Permalink

          sudi2kanlah ke blog cik tom..hehe 🙂

  • November 5, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    wahh nmpknya merosot sikit komitmen sy di halaman blog cik tom..insyaAllah diperbaiki di bulan november ni..hehe

    Reply
    • November 5, 2012 at 12:36 am
      Permalink

      ciktom pun xbyk update entry bulan lepas..hee

      Reply
      • November 22, 2012 at 1:11 am
        Permalink

        saya punya entri bukan sahaja bulan lepas dan bulan 9, bulan 8 pun tak update blog. sekarang ni baru nak merajinkan diri update entri blog

        Reply
        • November 25, 2012 at 1:29 pm
          Permalink

          ciktom wlpn busy update 1 entry sebulan..hehe

  • November 22, 2012 at 1:13 am
    Permalink

    mari kita sama bersaing secara sihat menjelajah blog rakan2 serta meninggalkan komen yang bernas.

    Reply
  • Pingback:Senarai 10 Blog Pilihan Bulan November

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE