Top 10 Pengomen Disember 2012 dan Januari 2013

Salam Sayang… Ini kali kedua cik tom terlupa untuk umumkan top 10 blog pilihan Disember 2012 dan juga bagi Januari 2013. Walaupun sudah lambat tapi selagi ingat kena tepati janji untuk bagi sedikit intensif buat rakan-rakan blogger yang rajin bertandang ke blog serta meninggalkan komen.

Terdapat perubahan bermula Januari 2013 untuk 1st top komen sahaja yang akan dapat saguhati RM30 berbanding sebelum ini (Jun-Disember 2012) RM10 untuk 3 top komen setiap bulan.

Top 10 Commentator Januari 2013
Top 10 Commentator Januari 2013

Kepada saudari, SuriΒ (RM30)sila hubungi cik tom di ruang contact untuk no akaun bank bagi transaksi wang saguhati sebagai top komentar di blog ciktom.com.

Top 10 Commentator Disember 2012
Top 10 Commentator Disember 2012

Bagi Disember 2012, top 3 komentar ialah saudara ladfe amir (dah tuntut), ohcikgu (RM10) dan Panas Giler (RM10) sila maklumkan no akaun bank. Cik tom prefer maybank/ cimb. Selain 2 jenis bank tu, bagi masa seminggu untuk urusan deposit manual.

Terima kasih kepada semua top 10 pengomen, rakan-rakan yang sudi singgah, tinggalkan komen mahupun silent readers blog ciktom.com. Dengan kehadiran korang semualah yang menyerikan blog ini yang jarang update. hee…

Cik tom tengah berkira-kira nak buat contest/giveaways baru. Hadiahnya keychain Terengganu, fridge magnet Terengganu, brooch handmade, wang tunai yang memang dah sedia ada. Idea contest/giveaways je belum ada lagi. InsyaAllah kalau takde halangan idea akan diumumkan tak lama lagi.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

122 thoughts on “Top 10 Pengomen Disember 2012 dan Januari 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE