Top 10 Commentator June 2012

Salam… Bulan June telah berlalu pergi kini menyusul pula bulan Julai. Tak sangka begitu cepat masa berlalu tanpa kita sedari. Alhamdulillah makin banyak perkembangan terbaru menarik di dunia blog.

Manakala di blog cik tom bermula awal bulan jun yang lepas cik tom telah install plugin untuk top commentators sebagai satu langkah penghargaan untuk menghargai jasa baik kawan bloggers yang sudi komen di blog ciktom.com.

Senarai top 10 commentator june 2012 ialah akubiomed, titan, chii, jebeng otai, azman, suri, din, auc dot com, hafizul dan juan seperti snapshot gambar dibawah;

Top Commentar June 2012
Top Commentar June 2012

Sebagai penghargaan untuk bulan june ini cik tom nak bagi hadiah RM10 cash/ topup bagi top 3 pengomen iaitu akubiomed, titan dan juga chii. Korang boleh pilih samaada nak cash- bank in ke akaun cimb/ maybank ataupun topup. Hubungi cik tom di ruang contact ye. Terima kasih pada semua yang sudi singgah dan komen walaupun korang tidak tersenarai dalam top 10 bulan june lepas.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

67 thoughts on “Top 10 Commentator June 2012

  • July 4, 2012 at 12:42 am
    Permalink

    Alhamdulillah ada jugak terselit kat sini
    terima kasih πŸ™‚

    Reply
  • July 4, 2012 at 12:47 am
    Permalink

    eh saya pon tersenarai, ni yg best nih

    Reply
  • July 4, 2012 at 2:31 am
    Permalink

    alahai..rugi tak komen banyak2…
    sikit lagi nak dpat tmpat ke-3

    Reply
      • July 7, 2012 at 5:16 am
        Permalink

        insyaAllah..chii cepat tuntut hadiah rm10..takut lamabt2 nanti ciktom lupa.

        Reply
        • July 7, 2012 at 12:27 pm
          Permalink

          alalal..sorry2.. chii tuntut skrg juga

  • July 4, 2012 at 2:52 am
    Permalink

    tahniah kepada top 10..
    nak jadi top 10 bulan julai lah πŸ™‚

    Reply
  • July 4, 2012 at 3:02 am
    Permalink

    Tahniah buat semua.. Saudara Azrin memang rajin memberi komen.. πŸ™‚

    Reply
    • July 7, 2012 at 12:16 pm
      Permalink

      thanks kak nur..yup bro azrin mmg rajin =)

      Reply
    • July 7, 2012 at 12:18 pm
      Permalink

      ciktom bagi saguhati sebab alhamdulillah ada rezeki lebih.

      Reply
  • July 4, 2012 at 8:01 am
    Permalink

    Wahh menariknya..dapat top up free tu..hehe..aku pun tersenarai jugak ke??haha..senarai top komen jer..bukan senarai dapat hadiah..haha

    Reply
    • July 7, 2012 at 12:19 pm
      Permalink

      insyaAllah untuk bulan julai pun ada…
      ps: ciktom xdpt komen la entry hafizul..

      Reply
  • July 4, 2012 at 8:52 am
    Permalink

    rajin nya mereka menulis.. πŸ™‚

    Reply
    • July 7, 2012 at 11:31 am
      Permalink

      memang mereka kalangan yang rajin mengomen termasuk oh budu..thanks πŸ™‚

      Reply
    • July 7, 2012 at 11:24 am
      Permalink

      thanks myra…pasni turn myra plk masuk carta..

      Reply
    • July 7, 2012 at 9:30 am
      Permalink

      thanks ye sentiasa sudi singgah n komen blog ciktom =)

      Reply
  • July 4, 2012 at 1:37 pm
    Permalink

    tahniah pada semua…

    nak kena datang lebih kerap kat sini…rugi tak bace entri2 yg best =)

    Reply
    • July 7, 2012 at 9:26 am
      Permalink

      jemput dtg setiap hari ke blog ciktom..heee

      Reply
  • July 4, 2012 at 4:53 pm
    Permalink

    ko tau kan no pon aku? haa..topuplah. celcom. hoho..

    Reply
    • July 7, 2012 at 8:22 am
      Permalink

      ngigau ke ko ni?? mana ada no hp ko… bg no hp kat ruang contact tue ye…xpun email je..nanti bg topup..

      Reply
  • July 4, 2012 at 9:26 pm
    Permalink

    x sangka lak byk komen kat sini..hehe

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:53 am
      Permalink

      dalam tak sedar dah banyak tinggal jejak disini..hehe..thanks jo..

      Reply
    • July 7, 2012 at 7:41 am
      Permalink

      sama2..ada rezeki lebih so bagi saguhati pada 3 top komentar..

      Reply
  • July 5, 2012 at 1:43 am
    Permalink

    tahniah kepada semua
    juga kepada ciktom

    moga2 sentiasa murah rezeki

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:37 am
      Permalink

      terima kasih tehr..smoga tehr juga sentiasa dimurahkan rezeki.

      Reply
  • July 5, 2012 at 1:50 am
    Permalink

    top commented diberikan saguhati…tahniah. Bro biomed tu rajin bagi komen..terbaik.

    Reply
    • July 6, 2012 at 11:54 pm
      Permalink

      betul..hehe..patutu diberi ganjaran kan.. πŸ™‚

      Reply
      • July 7, 2012 at 2:38 am
        Permalink

        blogger yang rajin ptt diberikan ganjaran jika ada rezeki lebih di blog…

        Reply
    • July 7, 2012 at 7:35 am
      Permalink

      sekali sekala kongsi rezeki dari blogging pada yang rajin singgah komen di blog

      Reply
      • July 7, 2012 at 1:09 pm
        Permalink

        itu lah yang menarik tu cik tom..haha

        Reply
  • July 5, 2012 at 9:23 am
    Permalink

    tahniah kepada pemenang.. dah jimat utk hantar 66 sms

    Reply
    • July 6, 2012 at 11:54 pm
      Permalink

      wah..haha…boleh lagi kira tu ya.. πŸ™‚

      Reply
      • July 7, 2012 at 2:37 am
        Permalink

        nazri tlg kira sms save berapa..mmg sesuai jadi agen insurans..hehe..

        Reply
    • July 7, 2012 at 7:11 am
      Permalink

      jimat 66 sms tue utk pengguna celcom ke maxis?hehe..

      Reply
  • July 5, 2012 at 9:53 am
    Permalink

    Sekalong tanhiah kepada pemenang dan Ciktom yang pemurah

    Reply
  • July 5, 2012 at 12:05 pm
    Permalink

    Wahh. Tahniah. Lepas nih tajuk baru : Hasil Usha Blog CikTom pulak. Dimurahkan rezeki untuk semua.

    Reply
    • July 6, 2012 at 11:55 pm
      Permalink

      tunggu cik tom buat kontest lak..haha

      Reply
      • July 7, 2012 at 2:29 am
        Permalink

        insyaAllah memang dah dalam perancangan contest di blog cik tom untuk bulan ni..tungguuuu~

        Reply
        • July 7, 2012 at 1:06 pm
          Permalink

          wah…best-best…tak sabar nak join..hahaha…bagitau cikgu dulu ya..

        • July 10, 2012 at 11:01 pm
          Permalink

          orite nanti ciktom bgth =)

    • July 7, 2012 at 7:06 am
      Permalink

      hehe…kalau irsah nak buat utk next month boleh je..

      Reply
  • July 5, 2012 at 12:37 pm
    Permalink

    cik tom thnks ats tepekan 10 terbaik ..cik tom bila buat toturik pasal ruang contact tu?

    Reply
    • July 7, 2012 at 7:04 am
      Permalink

      sama2…nak tutorial buat ruang contact..ok nanti ciktom buat ye..

      Reply
  • July 6, 2012 at 12:52 am
    Permalink

    alhamdulillah..x sangka leh tersenarai kat sini plak..da la last week hampir seminggu chii mendiamkn diri.apa pun..tahniah gak buat yg lain

    Reply
    • July 7, 2012 at 5:17 am
      Permalink

      masa chii komen tue dah marathon mantap2..hehe..tahniah dan thanks ye chii..jgn lupa contact ciktom..

      Reply
  • July 6, 2012 at 11:52 pm
    Permalink

    wah..best..cikgu pun nak masuk gak lak untuk bulan julai ni..hahaha..

    Reply
    • July 7, 2012 at 2:39 am
      Permalink

      jom2 rajinkan diri masuk top commenatator blog ciktom..insyaAllah rezeki lebih akan bg hadiah…hehe

      Reply
      • July 7, 2012 at 1:05 pm
        Permalink

        hehe..mesti…ciktom kena bagi hadiah…hihihi

        Reply
  • July 8, 2012 at 10:36 pm
    Permalink

    alahai…jauh lagi nak tersenarai dalam top comentator. Jarang-jarang saya masuk ke sini. Takpe, cuba pulak bulan julai ni

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE