Tutorial Animated/ Flash Header [LINK]

Ramai yang bertanya dan request tutorial animated atau flash header seperti yang terdapat di blog cik tom. Sorry ye korang sebab header cik tom ni anish la yang buat. Cik tom tak reti nak buat dan takde masa lagi nak belajar buat. Tapi kalau korang interested maybe boleh request tutorial header dengan anish dengan klik SINI.

Atau korang boleh belajar tutorial untuk buat flash/animated header di blog sifu flash, ayeem ayam dengan klik SINI ( ke blog ayeem) atau SINI (terus ke label tutorial).

p/s: sorry ye athirah. jenguk la blog anish dan ayeem ye 🙂
p/s: kalau ada sesiapa lagi yang buat tutorial flash atau tahu blog lain ade buat sila share link kat sini ye. Nati cik tom update link tutorial.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

13 thoughts on “Tutorial Animated/ Flash Header [LINK]

  • December 17, 2010 at 12:35 am
    Permalink

    dni pun teringin nak ada flash2 tu 😀

    Reply
  • December 17, 2010 at 12:53 am
    Permalink

    actually suka tgk bdk kecik ngan tomato tuh cute sgt!!!

    Reply
  • December 17, 2010 at 5:49 am
    Permalink

    wah…ifa pun nak tanya gak kat ciktom..tapi xtanye2 nie..tq ciktom..=)

    Reply
  • December 17, 2010 at 7:59 am
    Permalink

    ramai yang nak buat header flash.. best ek?? nnti nak try le

    Reply
  • December 17, 2010 at 1:50 pm
    Permalink

    Comel macam header ciktom yer?hehehe..Oh ye,hari tu cik tom terbace tak komen ML utk tutorial cam mane cik tom buat scroll box utk "koleksi bebelan cik tom"?

    Reply
  • December 17, 2010 at 2:40 pm
    Permalink

    sop ingat nak jual header flash.. agak2 laku tak? 🙂

    Reply
  • December 18, 2010 at 7:21 am
    Permalink

    cik tom… mcm mn nak wat sticky post?

    Reply
  • December 23, 2010 at 11:59 am
    Permalink

    thanks cik tom for the backlink 🙂

    Reply
    • April 22, 2011 at 7:28 pm
      Permalink

      tenkiu…hee…blog awak pun comel…esp header 🙂

      Reply
    • November 12, 2011 at 11:11 am
      Permalink

      ye ke link yang diberi langsung tidak membantu??dah tengok dan baca betul2 ke??

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE