Untuk Semua Yang Bergelar Wanita



Hanya Utk mu seorang Wanita…

Yaa Allah, jadikan wanita yang membaca ini

menjadi wanita yg cantik, kuat, sabar. sihat,

solihah & disayangi banyak orang. Tolong &tingkatkan

kehidupannya.Begitupun jika dia melangkah, selamatkan

dia dan berikanlah dia kekuatan dalam mengharungi

kehidupan di DUNIA dan AKHIRAT’ Amin.


Tag dari kak ati sayang..Cik tom tag pada semua yang sudi amik dan share di entry masing-masing. Ni kira doa jugak tau. Lagi bagus sebarkan. huhu πŸ™‚

p/s: entry autopublish..insyaAllah see u on 2/12/2010 πŸ™‚

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

21 thoughts on “Untuk Semua Yang Bergelar Wanita

  • November 29, 2010 at 4:17 pm
    Permalink

    ni first time tgk tag mcm nih..
    amin..semoga doa2 itu menjadi kenyataan..

    iqa amik tau. πŸ˜›

    Reply
  • November 29, 2010 at 4:50 pm
    Permalink

    secantik wanita adalah wanita yang menutup auratnya πŸ™‚

    Reply
  • November 29, 2010 at 5:22 pm
    Permalink

    xseronok la cik tom xde dlm dunia blog neh..ehhehehe

    Reply
  • November 29, 2010 at 6:18 pm
    Permalink

    wahh………menarik2..

    Reply
  • November 29, 2010 at 6:22 pm
    Permalink

    opss…tak temasuk… πŸ™‚

    Reply
  • November 29, 2010 at 6:22 pm
    Permalink

    amin~~ semoga kita sentiasa di atas jln-Nya~ ^_^

    Reply
  • November 29, 2010 at 9:01 pm
    Permalink

    Betul tu,setiap perkataan dari mulut kita adalah doa,berhati-hati lah mengeluarkan perkataan.

    Reply
  • November 29, 2010 at 10:59 pm
    Permalink

    Terima kasih Tom kerana mendoakan Ellen..sempga menjadi seorang wanita yang lengkap segala galanya..hehe

    Reply
  • November 29, 2010 at 11:17 pm
    Permalink

    salam cik tom.

    bagaimana perasaan cik tom hari ini
    kak ati harap tenang dan bergembira
    menghadapi konvo esok…

    itu hari yang sgt bermakna buat
    cik tom dan rakan2..
    dah banyak hari cik tom di KL ..
    pasti gembira jln2 dan jumpa rakan2

    terima kasih siar tag kak ati tu
    ingatkan cik tom dah lupakan
    sayang cik tomato ni tau ^_^

    Reply
  • November 30, 2010 at 12:56 am
    Permalink

    Mintak izin share kat blog sy k.

    Reply
  • November 30, 2010 at 12:57 am
    Permalink

    Mintak izin share kat blog sy k.

    Reply
  • November 30, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    baik Cik Tom.. Gayah tunggu kepulangan mu…n nice n3~
    pesanan utk wanita2~ yeah!!!

    Reply
  • November 30, 2010 at 3:33 am
    Permalink

    Tanhiah tometo…cantik award tuuu..

    Reply
  • November 30, 2010 at 3:36 am
    Permalink

    wah! bagusnya entry ni cik tom hehe
    insyllh fatin ambik klu nak wat entry baru k πŸ˜€
    thnks cik tom sbb doakan utk kami yang beglar wanita hehe πŸ˜€

    Reply
  • November 30, 2010 at 4:11 am
    Permalink

    amin~~~ hehe…

    Reply
  • November 30, 2010 at 4:12 am
    Permalink

    wahhh bergitu mendalam.. tengs for sharing cik tommm begitu berhargaaa

    Reply
  • November 30, 2010 at 5:54 am
    Permalink

    wah…bgusnya share….kite amik ye cik tom…muahs

    Reply
  • November 30, 2010 at 9:38 am
    Permalink

    wah. wah. saya wanita! hehe. miss u darl~

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE