Update Entry Terpantas

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera pada semua……

Rasanya ni update entry yang terpantas macam masak maggi 2 minit je. hehe.. Sorry agak busy sekarang ni dengan semalam masak kek coklat 3 biji sekaligus. Tadi pagi-petang ambil adik cik tom, yaty yang baru habis exam (penat kemas+angkut barang).

Malam ni online jap tapi tak sempat nak balas kunjugan kerana tnet slow giler! Tak dan nak tunggu 1 blog tue load terus pangkah. Satu lagi ayah dah bising sebab tengok anak dia ni tak study mana untuk mtest. hehe.. So malam ni tak online lagi hinggalah 13/11/10. (harap2 boleh buat. hehe..)

Sedikit pesanan pada kawan-kawan tercinta;

  • Doakan yang terbaik untuk cik tom ye!
  • Terima kasih pada yang singgah. Kalau singgah drop komen sini ye sebab shoutmix tue selalu terlepas pandang.
  • Terima kasih pada yang ucap tahniah pasal menang 30 header tercantik.
  • Terima kasih pada yang tag cik tom. Nati free cik tom buat ye. Sesiapa nak tag lagi tinggal url tag di komen entry ni.
  • Kepada yang tanya pasal tutorial blog dengan cik tom sebelum ni di shoutmix sorry tak sempat follow up juga. Tinggal balik pertanyaan korang kat sini ye. (siapa pernah tanya top pengomen? buat warna blog? letak watermark? sorry lupa la siapa yang tanya+url).
  • Kepada yang follow jadi geng tomato. Terima kasih sangat tapi serius tak sempat nak follow up lagi. Last alert yang 600 je.Sesiapa yang follow tapi cik tom tak follow lagi. Bagitahu kat sini juga. Untuk mempereratkan lagi hubungan sesama blogger ye πŸ˜‰

Ermm. tue je yang sempat cik tom fikir. hehe.. Terima kasih ye korang semua. Luv u all…. Happy blogging πŸ˜‰

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

54 thoughts on “Update Entry Terpantas

  • November 11, 2010 at 12:53 pm
    Permalink

    cik tom!! semput iqa.huhu

    gara2 bace tajun entri
    iqa jd terikut2 bila baca entri.
    dah siap baru sedar. haha ;D

    gudluck cik tom sygsss…. :))

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:02 pm
    Permalink

    semoga berjaya ye cik tom~ ^_^

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:03 pm
    Permalink

    all de best ciktom..chaiyokkk…

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:08 pm
    Permalink

    akak follow..
    follow cik tom study..
    heheh..
    akak jadi tukang bagi semangat kat tepi cik tom ye…
    ekekekke…

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:12 pm
    Permalink

    semoga Allah mempermudahkan segala urusan..dapat menjawab dengan mudah dan tenang yang pasti cemerlang…amin.

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:39 pm
    Permalink

    Tom…Good Luck…Tahniah gak kerana menang 30 header tercantik..pesan ellen jan lupa bagi kredit yer pada yang membuatnya….opss…memang layak la..gembira sebab 3 header hasil jari jemarinya menang dan paling best pemenang tu juga kan…huhu

    Reply
  • November 11, 2010 at 1:43 pm
    Permalink

    hehe good luck yer cik tom untuk mtest tu. πŸ™‚

    Reply
  • November 11, 2010 at 2:10 pm
    Permalink

    g00d luck laling πŸ™‚

    Reply
  • November 11, 2010 at 2:12 pm
    Permalink

    wahh pandai buat kek yee…

    apa2 pun gud luck ye

    Reply
  • November 11, 2010 at 3:27 pm
    Permalink

    ganbatte cik tom. sayang dia ;D

    Reply
  • November 11, 2010 at 3:28 pm
    Permalink

    Sya doakan kejayaan buat sahabat saya, cik tom ya πŸ™‚
    goodluck

    Reply
  • November 11, 2010 at 3:35 pm
    Permalink

    gud luck cik tom for ur mtest. moga dpt kputusn yg mbanggakn.

    Reply
  • November 11, 2010 at 4:03 pm
    Permalink

    Wish u all the best n gud luck for mtest yer…

    Reply
  • November 11, 2010 at 4:40 pm
    Permalink

    all the best untuk mtest..

    Reply
  • November 11, 2010 at 5:04 pm
    Permalink

    hahahahhahaha baca pon laju2 gak, ekekee

    Reply
  • November 11, 2010 at 5:18 pm
    Permalink

    heheh..takpe2..study bia bg result mtest gempak okes..

    goodluck cik tom! ^_^

    Reply
  • November 11, 2010 at 6:37 pm
    Permalink

    gud luck tihah… muahhh

    Reply
  • November 11, 2010 at 6:49 pm
    Permalink

    pantasnya kalah masak maggi ni..
    semoga cik tom happy2 selalu..:)

    Reply
  • November 11, 2010 at 7:10 pm
    Permalink

    sentiasa mendoakan yg terbaik buat anda πŸ˜€

    Reply
  • November 11, 2010 at 8:09 pm
    Permalink

    selamat berjaya dlm test tuh! πŸ™‚

    Reply
  • November 11, 2010 at 10:23 pm
    Permalink

    dni kebuzian gak minggu ni.
    sobss…
    moh kita berpesan2 pada pembaca;)

    Reply
  • November 12, 2010 at 12:25 am
    Permalink

    saya pown selalu alami masalah yang sama..asa memang xder..memang x cukup..berkejar sana berkejar sini, bila dh dok depan tenet..masalah lambat loading pulak..leceh kan…

    baru2 nak menapak ni..kalu x bw memang sunyi la belog…orang langsung xmau x datang, silap2 status geli2 pown buleh ilang

    Reply
  • November 12, 2010 at 3:29 am
    Permalink

    gud luck cik tom..fyza doakan yg bek2 utk cik tom..;)

    Reply
  • November 12, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    sekarang memang musim orang busy eh? huhu…

    Reply
  • November 12, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    nway, gudluck cik tom!
    all da best!

    Reply
  • November 12, 2010 at 4:37 am
    Permalink

    salam cik tom…

    bz cik tom skrg ni yea…dahulukan yg penting…blog ni nanti blh update n follow up…

    Reply
  • November 12, 2010 at 4:44 am
    Permalink

    amni pon tak study lagi cik tom.. hehe… all the best untuk esok tau!=)

    Reply
  • November 12, 2010 at 6:10 am
    Permalink

    study-study Cik Tom buat sehabis baik..

    Reply
  • November 12, 2010 at 6:53 am
    Permalink

    gud luck untuk Mtest

    Reply
  • November 12, 2010 at 7:00 am
    Permalink

    good luck tuk esok cik tom..
    moga2 cik tom berjaya bergelar cikgu πŸ™‚
    jd cikgu yg baik ek mcm citer Gokusen πŸ˜›
    hihihi

    Reply
  • November 12, 2010 at 7:06 am
    Permalink

    cik tom..akhirnya siap jugak komik baru..marilah baca

    Reply
  • November 12, 2010 at 7:22 am
    Permalink

    selamat berjuang dik…semoga berjaya….

    Reply
  • November 12, 2010 at 7:37 am
    Permalink

    salam.

    pandai masak kek cik tom ni..kek apa tu?
    adik ipar kak ati pun nk kena jmpt esok dr UITM, jengka

    hati tu kak ati ada tanya nak widget 10 top komen..boleh cik tom sayang ..ajarkan TQ..TQ

    Reply
  • November 12, 2010 at 9:29 am
    Permalink

    xpe cik tom.utamakan yg lbh utama πŸ™‚

    Reply
  • November 12, 2010 at 10:41 am
    Permalink

    kekeke! akan ku doakan mu.haha

    Reply
  • November 12, 2010 at 11:39 am
    Permalink

    esok ker?
    hohohoh good luck2 ;D
    fokos owh jgn hilang concentrate
    huahua

    Reply
  • November 12, 2010 at 1:04 pm
    Permalink

    gudlak dear

    semoga kita bole jd rakan sealiran
    di masa akan dtg

    jia yu πŸ˜€

    Reply
  • November 12, 2010 at 1:31 pm
    Permalink

    good luck! dan jangan stress sangat, nanti susah nak jawab exam

    Reply
  • November 12, 2010 at 4:07 pm
    Permalink

    Good luck MTEST, πŸ™‚ my sister pun ada mtest esok..hehe

    Reply
  • November 12, 2010 at 6:35 pm
    Permalink

    masa akak singgah sini akak tau cik tom tengah study..(ye ke..bukan tengah tido ke?)

    Reply
  • November 13, 2010 at 12:47 am
    Permalink

    Love you too Cik Tom πŸ™‚
    Good Luck and do the best you can..
    Cik Tom Can!

    Reply
  • November 13, 2010 at 2:13 am
    Permalink

    Dik Tom, patut la tk dtg2 jenguk akak. Ke bizian rupanya.

    Anyway dik tom, all the best ye. Usaha dn doa byk2 tau.

    Reply
  • November 13, 2010 at 5:29 am
    Permalink

    pergh..cik tom mmg bz neyh..
    hehhee..gud luck2…
    harap2 berjaya menjawap mtest tue…
    nak kongsi gembira gak nanti πŸ™‚

    latest entri:

    Lagu 90an best lagi lahh!!

    Reply
  • November 13, 2010 at 8:30 am
    Permalink

    salam…wahhh,busy nye cik tom ni..take ur tyme oke..dahulukan aper yg pntg dlu:) take care sis:D

    Reply
  • November 13, 2010 at 1:53 pm
    Permalink

    gudluck sayang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    c tom boleh!!!

    Reply
  • November 13, 2010 at 2:27 pm
    Permalink

    cian cik tom x sempat study ek???hihi
    ana pun pg tadi p test sblm masuk exm hall tiup2 gak la..hihi

    Reply
  • November 13, 2010 at 2:58 pm
    Permalink

    semoga yg terbaik.. cam ne MTEST..? ok ka?

    Reply
  • November 13, 2010 at 11:50 pm
    Permalink

    tahniah menang header tercantik …
    Pakwi menang bottom tercantik..haha

    Reply
  • November 14, 2010 at 1:52 am
    Permalink

    waa cik to pegi mtest ye?sy x dpt pegi sbb x dpt cuti..huhu

    Reply
  • November 14, 2010 at 6:41 am
    Permalink

    cik tom, kemana engkau nak membawa diri? uhuk uhuk uhuk

    Reply
  • November 14, 2010 at 6:51 am
    Permalink

    maseh cik tom sbb ziarah yana.. so, yana ziarah cik tom balik. yana pon busy dgn final exam.

    so, why not i'm said good luck for u? okeh!! see u later cik tom πŸ™‚

    Reply
  • November 14, 2010 at 12:38 pm
    Permalink

    hi cik tom..cmana xm? blh buat? Sori bnyk yf Fa tertinggal la.. busy sgt..:) neway harap yg terbaik buat cik tom..:)

    Reply
  • November 14, 2010 at 1:56 pm
    Permalink

    gudluck cik tom!study2!study lagi penting dari men blog!kikiki..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE