Warna Warni Tomato 2012

Salam… Alhamdulillah kemenangan blog di penghujung bulan November 2012. Syukur ke hadrat Ilahi atas rezeki yang diberikan pada blog ni. Alhamdulillah masih ada rezeki dari blog untuk memenangi tempat pertama Giveaways Hatiputera.com. Ini kali pertama cik tom join giveaways yang syarat kemenangan berdasarkan top refferal. Saje cuba-cuba nasib sebab sebelum ini biasanya memang kalau tengok contest atau giveaways syarat top refferal ni cik tom elakkan diri. Rasa susah nak menang. Tapi dah join kenalah usaha promosi nak menang kan. hee..

Warna Warni Tomato 2012
Warna Warni Tomato 2012

Antara pemenang giveaway hatiputera.com;

  • Ciktom – Pemenang Tempat Pertama(RM100)
  • Sop – Pemenang Tempat Kedua(RM50)
  • Hafizul – Pemenang Tempat Ketiga(RM30)
  • Puteri Kasih – Pemenang Tempat Keempat(RM20)
  • Titan – Pemenang Tempat Kelima(RM10)

Tahniah kepada semua pemenang yang lain. Terima kasih dan tahniah pada pihak penganjur hatiputera yang berjaya menganjurkan giveaways kali ini dengan suksesnya. Semoga dimurahkan lagi rezeki. amin…

Hasil hadiah ini cik tom plan separuhnya untuk disumbangkan ke pihak yang lebih memerlukan kerana rezeki elok dikongsi bersama. Marilah kita sama-sama hulurkan bantuan mengikut kemampuan. Kalau tak mampu dari segi kewangan, titipkanlah doa buat mereka di sana.

Separuh lagi cik tom bercadang nak buat mini giveaways atau contest. Ideanya belum ada lagi. Nanti dah jumpa idea akan diumumkan dalam entry giveaways/ contest akan datang. InsyaAllah.

ps: kalau sudi boleh support artikel ciktom dengan klik icon G+ di akhir entry>>  3 blog pilihan terbaik. thanks in advance.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

49 thoughts on “Warna Warni Tomato 2012

  • November 27, 2012 at 12:21 am
    Permalink

    tahniah sebab menang lagi! 😀

    Reply
  • November 27, 2012 at 12:53 am
    Permalink

    tahniah dan steady la Cik Tom…. 🙂

    Reply
  • November 27, 2012 at 1:17 am
    Permalink

    hehe..cik tom memang baik hati..semoga cik tom dimurahkan rezeki selalu..emm pandai cik tom ekk buat prommosi…hehe..tahniah cik tom atas kemenangan tu…

    Reply
  • November 27, 2012 at 1:46 am
    Permalink

    rezeki cik tom dalam dunia blog ini.. ^_^.. semoga dipermurahkan lagi rezeki cik tom selepas ini.

    Reply
    • November 30, 2012 at 2:15 am
      Permalink

      Aminnn..semoga cik tom tempa nama yang tersohor dalam arena blogging..hehe

      Reply
      • December 9, 2012 at 9:13 pm
        Permalink

        terima kasih hafizul..semoga hafizul pn sm..blog terus mantap dan sukses

        Reply
  • November 27, 2012 at 5:17 am
    Permalink

    Hai ciktom,

    Tahniah!.. tumpang gembira dengan kejayaan awak.. memang tidak di nafikan kehebatan ciktom dalam contest berbentuk seo ni..

    Reply
    • November 27, 2012 at 10:46 am
      Permalink

      Ya betul tu..sy sokong dengan kata-kata bro ini..haha….semoga cik tom suksess selalu…

      Reply
    • November 28, 2012 at 2:29 am
      Permalink

      emm sejak akhir2 ni cik tom nmpk garang kan..haha..hebat2..semoga cik tom terus garang dan hebat yer di arena blogging..huhu

      Reply
  • November 27, 2012 at 8:40 am
    Permalink

    Tahniah Cik Tom~

    Cik Tom memang hebat dan baik hati. Layak lah menang tu. Ewah..komen(puji) lelebih plak sini.. Hahaha

    Reply
  • November 27, 2012 at 11:54 am
    Permalink

    Pertamanya tahniah atas kemenangan. Keduanya tahniah kerana punyai hati murni dan simpati pada mereka yang memerlukan.

    Reply
  • November 27, 2012 at 12:10 pm
    Permalink

    Salam.. Tahniah Cik Tom.. Memang Cik Tom selayaknya dapat..

    TQ atas kiriman tudung tu.. Tak sangka ada lagi hadiah dari Cik Tom.. 🙂

    Reply
  • November 27, 2012 at 1:12 pm
    Permalink

    congrats menang kontest tu 🙂

    Reply
  • Pingback:Resepi Ayam Madu Masak Ros SG | fiezaradzi dot com

  • November 27, 2012 at 2:13 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..semoga terus berjaya dalam dunia blog

    p/s tak sangka puteri turut tersenarai juga..hehe

    Reply
  • November 27, 2012 at 3:34 pm
    Permalink

    tahniah kepada ciktom ..hehe..semoga terus sukses yaa

    Reply
  • November 27, 2012 at 5:13 pm
    Permalink

    tahniah cik tom…mulia sungguh hasrat cik tom untuk menderma tuh…:)

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:46 pm
      Permalink

      bantu selagi mampu..maybe esok lusa mana tau giliran kita plk yg terkena..

      Reply
    • December 9, 2012 at 10:41 pm
      Permalink

      dlm planning..tp skang busy..kena hold dulu plannya..

      Reply
  • November 27, 2012 at 7:46 pm
    Permalink

    Hebat la cik tom. Memang pakar contest ni. Kena menuntut ni.

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:41 pm
      Permalink

      boleh try tgk tips menang contest ciktom..hehe

      Reply
    • December 9, 2012 at 10:38 pm
      Permalink

      lg mantap blog samdaddycool…byk blog2 best n mantap 🙂

      Reply
  • November 27, 2012 at 10:24 pm
    Permalink

    Tahniah cik tom and cute nya tomato tu..real ke cik tom

    Reply
  • November 28, 2012 at 5:24 pm
    Permalink

    tahniah! berkat usaha dan berani mencuba.

    Reply
  • November 28, 2012 at 11:19 pm
    Permalink

    tahniah cik tom..ade ke tomato kaler tu..huhu

    Reply
  • November 29, 2012 at 6:52 am
    Permalink

    Tahniah sahabat dan sebagian rejeki yang disumbangkan Insya Allah akan dibalas dengan berlipat

    Reply
  • November 29, 2012 at 10:27 pm
    Permalink

    Memang bagus kalau sebahagiannya diserah kepada yang lebih memerlukan. Terima kasih kerana menjayakan contest HP.

    Reply
    • December 9, 2012 at 9:16 pm
      Permalink

      sama2 hP..dah selamat bg sumbangan..yg tggl giveaways je belum terlaksana..

      Reply
  • December 1, 2012 at 11:08 am
    Permalink

    bestnya cik tom dpt menang contest. portion utk sohoque x der ker. hehehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 8:24 pm
      Permalink

      ada je kalau menang giveaways yg bakal ciktom buat..hee

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE