Post navigation

Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

Posted on by

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Update terkini website says dah bertukar kepada interface yang terbaru pada minggu lepas. Semua rombakan design website says dan menghasilkan page dashboard yang lebih menarik dan kemas. Kini says telah menukar term dari “Recommendations” kepada “Special“. Manakala perkataan “Generate my Unique URL” pula telah ditukar kepada “Broadcast“.

Pada yang tertanya2 apa itu says, Says ialah sebuah syarikat pengiklanan yang menawarkan sistem mempromosikan link @ URL yang diberikan oleh says samaada di facebook, twitter, email, google plus mahupun blog. Bayaran yang diberikan adalah mengikut “Special” yang ditawarkan contohnya antara RM0.20 dan RM0.40 perklik dan setiap “Special” mempunyai limit antara RM5, RM10, RM15, RM80 dan sebagainya.

Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

website says new interface

website says new interface

Yang terbaru says menawarkan BONUS RM5 kepada setiap pendaftaran baru. Wah best tue dah la PERCUMA daftar, pastu dapat pulak RM5 terus masuk dalam earning says. Ishh masa cik tom register bulan 5 hari tue takde pulak dapat offer macam ni. Kena usaha kuat broadcast unique URL untuk dapatkan first earning RM5. Memang untunglah korang. So pada sesiapa yang belum join, jangan lepaskan peluang untuk register >>SAYS<<

Sign up Says dapat permulaan RM5 (daftar percuma)

Sign up Says dapat permulaan RM5 (daftar percuma)

Haa tengok gambar bawah tue, so lepas ini kalau nak tengok apa2 yang terbaru untuk dishare di facebook, twitter, email, blog hanya klik pada menu “Special“.

1. Pergi ke menu “SPECIAL” yang berada di bahagian paling atas website.

2. Kemudian klik pada mana2 gambar dalam pages Special. Contoh gambar di bawah, klik pada “Samsung Galaxy SIII & Galaxy Note dengan harga promo Merdeka!“. bawah untuk broadcast “Special”.

4. Kemudian, klik button “BROADCAST“.

5. Nanti akan keluar popout “Broadcast this special“. (1) Korang boleh customize message yang ingin keluar bila share di wall facebook. (2) Korang hanya perlu klik pada mana2 icon twitter, share facebook, g+ atau in share.

Manakala, kalau ingin share di blog just copy unique URL yang disediakan. Satu lagi tambahan, URL yang disediakan juga sudah dipendekkan dan lebih mudah untuk dicopy.

Wajah baru says lagi mudah untuk digunakan bagi yang kurang pandai nak share link manual di facebook. Sekarang korang hanya perlu klik icon tersedia dan terus di share di facebook, twitter, g+ dan in share. Lebih cepat dan mudahkan?

Recommendation tukar kepada special

Recommendation tukar kepada special

Yang ini pula interface dashboard yang baru nampak lebih kemas, tersusun dan menarik dengan menggunakan skrin kecil notebook cik tom.

Dashboard Says

Dashboard Says

Secara keseluruhan, penambahbaikan yang dilakukan oleh pihak SAYs memang bagus. Tahniah! Bukan saje2 puji tapi ini kenyataan ye sebab before this banyak dapat feedback dari refferal susah nak share URL tue kat facebook. Semoga penambahbaikan ini akan menguntungkan lagi kita semua dalam menjana side income dari says. amin.. Tips untuk perolehi income says akan cik tom share pada artikel akan datang.

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan says;

1. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
2. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Buat Duit dengan Says
5. Tips Buat Duit Dengan Blog

Berminat nak tengok dulu interface baru says before join? Boleh klik >>SAYS<<

********************************************************
klik sini

64 thoughts on “Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

  1. tlong terangkan lebih details??klu nak share melalui FB mcmana??perlukan pertolongan korang semua, saya xdpt g. :(

  2. cik tom, tlong la sya ya.sehari suntuk buat benda ni, tiada hasil la..terangkan sedetails yg ble ya..pleasee!!

    • dear, kalau ada sesiapa yg klik “special” yang awak share di facebook barulah income akan masuk rm0.20 per klik… tapi bukan semua org blh klik2 byk kali iklan tue tau sbb pihak SAYS akan tapis hanya certain unique IP adress je yang akan dikira byrn…maksud mudah; org yang sama tak boleh klik iklan tue byk kali dlm waktu yg sama+owner pun xboleh klik iklan sendiri…

      utk detail lg rujuk 5 lain-lain artikel yang dah cik tom bgth di akhir artikel ni..baca n fahamkan…mmg setakat 1 hari je awak xkan pandai+income byk terus…kn rajin explore..gdluck!

    • ye ke?setakat ni cik tom dibayar..syarat untuk bayar referral ialah referal mesti daftar pastu dptkan sekurang2nya 3 uv barulah akan dikira successful refferal..kalau sekadar daftar je tapi tak promosi xdikira as refferal..

  3. saya ni bru je masuk says.tgh merangkak2..nk tanyer cik tom sikit, bleh?CP tue ape?brape point untuk dapat RM?

    • boleh je yunk..CP=contribution point…cik tom xberapa pasti psl CP ni tapi setakat ini CP ciktom xde pulak berubah kepada RM..bayaran per klik tue hanya pada yg klik iklan “Special”…