Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Update terkini website says dah bertukar kepada interface yang terbaru pada minggu lepas. Semua rombakan design website says dan menghasilkan page dashboard yang lebih menarik dan kemas. Kini says telah menukar term dari “Recommendations” kepada “Special“. Manakala perkataan “Generate my Unique URL” pula telah ditukar kepada “Broadcast“.

Pada yang tertanya2 apa itu says, Says ialah sebuah syarikat pengiklanan yang menawarkan sistem mempromosikan link @ URL yang diberikan oleh says samaada di facebook, twitter, email, google plus mahupun blog. Bayaran yang diberikan adalah mengikut “Special” yang ditawarkan contohnya antara RM0.20 dan RM0.40 perklik dan setiap “Special” mempunyai limit antara RM5, RM10, RM15, RM80 dan sebagainya.

Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

website says new interface
website says new interface

Yang terbaru says menawarkan BONUS RM5 kepada setiap pendaftaran baru. Wah best tue dah la PERCUMA daftar, pastu dapat pulak RM5 terus masuk dalam earning says. Ishh masa cik tom register bulan 5 hari tue takde pulak dapat offer macam ni. Kena usaha kuat broadcast unique URL untuk dapatkan first earning RM5. Memang untunglah korang. So pada sesiapa yang belum join, jangan lepaskan peluang untuk register >>SAYS<<

Sign up Says dapat permulaan RM5 (daftar percuma)
Sign up Says dapat permulaan RM5 (daftar percuma)

Haa tengok gambar bawah tue, so lepas ini kalau nak tengok apa2 yang terbaru untuk dishare di facebook, twitter, email, blog hanya klik pada menu “Special“.

1. Pergi ke menu “SPECIAL” yang berada di bahagian paling atas website.

2. Kemudian klik pada mana2 gambar dalam pages Special. Contoh gambar di bawah, klik pada “Samsung Galaxy SIII & Galaxy Note dengan harga promo Merdeka!“. bawah untuk broadcast “Special”.

4. Kemudian, klik button “BROADCAST“.

5. Nanti akan keluar popout “Broadcast this special“. (1) Korang boleh customize message yang ingin keluar bila share di wall facebook. (2) Korang hanya perlu klik pada mana2 icon twitter, share facebook, g+ atau in share.

Manakala, kalau ingin share di blog just copy unique URL yang disediakan. Satu lagi tambahan, URL yang disediakan juga sudah dipendekkan dan lebih mudah untuk dicopy.

Wajah baru says lagi mudah untuk digunakan bagi yang kurang pandai nak share link manual di facebook. Sekarang korang hanya perlu klik icon tersedia dan terus di share di facebook, twitter, g+ dan in share. Lebih cepat dan mudahkan?

Recommendation tukar kepada special
Recommendation tukar kepada special

Yang ini pula interface dashboard yang baru nampak lebih kemas, tersusun dan menarik dengan menggunakan skrin kecil notebook cik tom.

Dashboard Says
Dashboard Says

Secara keseluruhan, penambahbaikan yang dilakukan oleh pihak SAYs memang bagus. Tahniah! Bukan saje2 puji tapi ini kenyataan ye sebab before this banyak dapat feedback dari refferal susah nak share URL tue kat facebook. Semoga penambahbaikan ini akan menguntungkan lagi kita semua dalam menjana side income dari says. amin.. Tips untuk perolehi income says akan cik tom share pada artikel akan datang.

Artikel lain-lain yang berkaitan dengan says;

1. Cara Nak Cash Out Duit Says mudah jer
2. Cara Dapat Duit Promosi Iklan SAYS secara percuma
3. Cara Dapat Duit Mudah Tanpa Modal
4. Buat Duit dengan Says
5. Tips Buat Duit Dengan Blog

Berminat nak tengok dulu interface baru says before join? Boleh klik >>SAYS<<

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

64 thoughts on “Website Says New Interface (Says Berwajah Serba Baru)

    • September 20, 2012 at 4:35 pm
      Permalink

      bila ler kita dapat kumpul banyak tu ekkk…?

      Reply
      • September 22, 2012 at 1:47 pm
        Permalink

        itu satu cabaran…tra la cabar diri sendiri..agak2 boleh ke smpai thp tue??
        ~klu sy memang xdpt la.hehe

        Reply
        • September 28, 2012 at 10:32 pm
          Permalink

          masa ni ok sebab kalau satu rakan kita daftar, kita pun dapat rm5…kena usaha lebih la ni…hehe…

  • September 12, 2012 at 7:25 pm
    Permalink

    tapi tu la kan cik tom social good takde hehehehe

    Reply
  • September 12, 2012 at 8:16 pm
    Permalink

    saya dah dapat! saya dah dapat! 🙂

    Reply
    • September 14, 2012 at 11:10 pm
      Permalink

      saya tak dapat. need ur help 🙁

      Reply
        • September 15, 2012 at 12:25 pm
          Permalink

          Cik tom, klu kita just copy URL then srh org clik ble jg ke?

    • September 20, 2012 at 4:35 pm
      Permalink

      dapat apa tu ek? dapat kumpul lebih banyak dari cik tom ker?

      Reply
  • September 12, 2012 at 9:02 pm
    Permalink

    Assalammualaikum wbt.

    Ahaks, baru ajer masuk Cik Tom. Kalau tak boleh masuk bawah cik Tom. Ngehee.

    Banyak tuu duit Cik Tom. Hebat, boleh keluar ebook cara jana pendapatan satu hari nanti? Ngehee. 😀

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:03 pm
    Permalink

    blom pergi tgk lagi page baru says
    lagi pun lama x lawat.. hehhe

    Reply
    • September 20, 2012 at 4:38 pm
      Permalink

      jangan lepas peluang sebab kalau daftar sekarang dapat rm5…

      Reply
  • September 12, 2012 at 10:11 pm
    Permalink

    weh nampak menarik nih…nanti saya cuba..

    Reply
  • September 12, 2012 at 10:46 pm
    Permalink

    wah, boleh belanja la pas ni 🙂

    Reply
  • September 13, 2012 at 5:34 am
    Permalink

    Ahah… satu lagi perkongsian istimewa tambah rezeki di Says. Thks Ciktom….

    Reply
  • September 13, 2012 at 9:34 am
    Permalink

    sejak dia tukar baru ini, saya dah makin malas nak main SAYS.. mgkn lps ni rajin balik kot.

    Reply
  • September 13, 2012 at 11:55 am
    Permalink

    Cantiknya blog dan berinformasi…sudi jenguklah ke blog saya yang tidak seberapa tu…(^_^)

    Reply
  • September 13, 2012 at 12:26 pm
    Permalink

    says dh mkin maju.. tetiba rasa kekok skit nama2 recommendation, generate url link dh ditukar jd special n broadcast

    Reply
  • September 13, 2012 at 2:52 pm
    Permalink

    emm tu la..ingtkan dah salah masuk url..rupanya says buat pembahruan..memang cantik..hehe

    Reply
  • September 14, 2012 at 2:04 am
    Permalink

    saya pun dah buat… ajak member masuk ….

    sape nak duit…jom terjah..

    Reply
  • September 14, 2012 at 9:35 am
    Permalink

    Says pun dah buat penambahbaikan dengan mengshortcode url untuk share…

    Reply
  • September 14, 2012 at 9:53 am
    Permalink

    harap earning pun cantek kan ciktom hehe~

    Reply
  • September 14, 2012 at 9:53 am
    Permalink

    lepas ni mesti ramai yang nak join, jom terjah ramai2

    Reply
  • September 14, 2012 at 10:44 pm
    Permalink

    tlong terangkan lebih details??klu nak share melalui FB mcmana??perlukan pertolongan korang semua, saya xdpt g. 🙁

    Reply
    • September 15, 2012 at 1:38 am
      Permalink

      utk share di facebook, cik tom dah explain dari step 1- 5…baca, fahamkan dan follow satu per satu cara utk share di fb yg cik tom bgth tue ye..

      Reply
      • September 15, 2012 at 12:51 pm
        Permalink

        Cik tom, kwn saya dah tlong clik, tpi xdpt pun..1 klik je pun, tpi still xdpt..why arr??Sory cik tom, bnyk tnya ckit.

        Reply
        • September 16, 2012 at 10:35 pm
          Permalink

          bukan klik terus dapat masuk terus..dalam sejam dua juga diorang akan update klik tue masuk dalam website…

  • September 14, 2012 at 10:57 pm
    Permalink

    cik tom, tlong la sya ya.sehari suntuk buat benda ni, tiada hasil la..terangkan sedetails yg ble ya..pleasee!!

    Reply
    • September 15, 2012 at 1:44 am
      Permalink

      dear, kalau ada sesiapa yg klik “special” yang awak share di facebook barulah income akan masuk rm0.20 per klik… tapi bukan semua org blh klik2 byk kali iklan tue tau sbb pihak SAYS akan tapis hanya certain unique IP adress je yang akan dikira byrn…maksud mudah; org yang sama tak boleh klik iklan tue byk kali dlm waktu yg sama+owner pun xboleh klik iklan sendiri…

      utk detail lg rujuk 5 lain-lain artikel yang dah cik tom bgth di akhir artikel ni..baca n fahamkan…mmg setakat 1 hari je awak xkan pandai+income byk terus…kn rajin explore..gdluck!

      Reply
      • September 15, 2012 at 12:09 pm
        Permalink

        ok, terima kasih ye cik tom 🙂

        Reply
  • September 15, 2012 at 9:38 am
    Permalink

    wah..lebih semangat nak guna..hehe

    Reply
  • September 15, 2012 at 10:00 am
    Permalink

    dah dua hari xdpt bukak says…dh ketagih nie.huhu=)

    Reply
    • September 30, 2012 at 9:35 pm
      Permalink

      betul tu…kadang2 kalau line tak brapa ok, memang susah mau buka says.com….

      Reply
      • September 30, 2012 at 10:34 pm
        Permalink

        @nana…madkie guna broadband…duk tepi smpdn..line ssh nk dpt nie.. =)

        Reply
        • October 1, 2012 at 9:42 pm
          Permalink

          saya pun guna bband juga. says.com memang kadan kala susah nak buka…

        • October 1, 2012 at 9:52 pm
          Permalink

          wktu kemuncak kot..tu lmbt leh bka=)

  • September 15, 2012 at 10:18 am
    Permalink

    Sgt berinfomasi,tapi ada readers juga yang tak paham hehehe..

    Reply
  • September 15, 2012 at 12:09 pm
    Permalink

    Lebih menarik..

    Reply
  • September 15, 2012 at 4:44 pm
    Permalink

    Terkadang diorang tak bayar yang refer daftar tu

    Reply
    • September 16, 2012 at 10:34 pm
      Permalink

      ye ke?setakat ni cik tom dibayar..syarat untuk bayar referral ialah referal mesti daftar pastu dptkan sekurang2nya 3 uv barulah akan dikira successful refferal..kalau sekadar daftar je tapi tak promosi xdikira as refferal..

      Reply
  • September 16, 2012 at 4:16 pm
    Permalink

    kalau semua dah complete mcamana?

    Reply
    • September 16, 2012 at 10:32 pm
      Permalink

      kalau dah complete means dah habis untuk promosi iklan tue so boleh stop..kalau awak promosi pun xde dpt byrn per klik..

      Reply
  • September 18, 2012 at 6:56 pm
    Permalink

    Wah CikTom.. memang boleh jadi spokesperson lar untuk Says. Harap dapat membantu mereka2 g memerlukan bantuan.. heeee

    Reply
    • September 19, 2012 at 9:56 pm
      Permalink

      haa la..mmg berbakat..hehe

      Reply
  • September 20, 2012 at 4:39 pm
    Permalink

    saya baru jer kumpul dalam rm14 lebih jer…lama lagi nak tunggu ni…

    Reply
      • September 30, 2012 at 9:36 pm
        Permalink

        baru skarang jer ok ckit sebab kalau kwn daftar kita pun dapat rm5…

        Reply
        • September 30, 2012 at 10:37 pm
          Permalink

          a.ah bodek2 la kawan2 tue.huhu =)

  • September 22, 2012 at 2:23 pm
    Permalink

    Wah kayo lah ciktom

    Reply
  • September 29, 2012 at 10:12 pm
    Permalink

    saya ni bru je masuk says.tgh merangkak2..nk tanyer cik tom sikit, bleh?CP tue ape?brape point untuk dapat RM?

    Reply
    • October 1, 2012 at 8:10 pm
      Permalink

      boleh je yunk..CP=contribution point…cik tom xberapa pasti psl CP ni tapi setakat ini CP ciktom xde pulak berubah kepada RM..bayaran per klik tue hanya pada yg klik iklan “Special”…

      Reply
  • October 2, 2012 at 8:10 pm
    Permalink

    Wah,says dah berubah dah. Lama tak buka, sekarang ni cari income guna churp2 ja.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE