Wide Shawl Cantik dan Murah @aieynna

Hi dear!! Cik tom nak share dengan korang satu insta shop yang jual wide shawl cantik-cantik design pastu murah harganya. Nak tahu kat mana?? Jom meh pi cuci mata tengok wide shawl lawa-lawa kat instagram @aieynna

Wide Shawl yang Aieynna jual harga RM12 sehelai exclude postage. Postage RM6 (SM) and RM9 (SS) and free postage if beli shawl 5 and above.

Antara koleksi wide shawl
Antara koleksi wide shawl

Cik tom suka sebab banyak kaler2 striking.. hehe… Tapi dont worry warna pastel and lembut pun banyak. Kira banyak pilihan la. Design pun comel je. Nak design bunga? abstrak? ballon? animal pattern? senang cerita semua ada la. hehe..

Hasil tangkapan wide shawl kat insta @aieynna
Hasil tangkapan wide shawl kat insta @aieynna 😉 … Dari kiri cassia yellow, buncho pink yellow, lupa nama ;p, cube red, cube yellow and sakura black.

Bawah ni pic cik tom dan kawan-kawan pakai wide shawl dari aieynna. Yang pic tengah 3 orang sekali tu semua pakai shawl from aieynna.

Cik tom suka wide shawl jenis camni sebab boleh lilit macam2 style and yang penting saiz besar so boleh labuhkan. 1 lagi suka sangat tak yah gosok senang nak bawak travel pi mana2. haha…

Pengguna setia shawl aieynna..
Pengguna setia shawl aieynna..

Cara nak order first korang pilih jenis shawl dan warna based on caption pada gambar dalam IG. Then, whatsap Aieynna and tunggu respon ye.

Sent aieynna sms/ whatsapp DESIGN NAME, COLOUR, QUANTITY ke 0135339935.

Jangan pulak korang whatsapp banyak kali if Aieynna lambat reply sikit biasalah ramai customer so kena ikut turn. Sabar ye deknon. huhu..

Nak tengok lagi banyak design shawl yang cantik dan murah?? Jom serbu IG @aieynna atau http://instagram.com/aieynna.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

19 thoughts on “Wide Shawl Cantik dan Murah @aieynna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE