Wide Shawl Plain Cantik dan Murah @girlsloveshop_

Assalamualaikum dan Salam Sayang… Sebelum ni cik tom dah pernah share insta shop yang jual wide shawl bercorak kan? Kalau korang masih ingat atau tergoogle>>Wide Shawl Bercorak Cantik dan Murah @aieynna. Ok untuk kali ni cik tom nak share pulak plain wide shawl yang cantik warnanya dan harga pun murah tau.

Hasil tangkapan plain wide shawl baru-baru ni
Hasil tangkapan plain wide shawl baru-baru ni

Yang paling cik tom suka material shawl jenis chiffon yang tidak jarang. Warna shawl yang lembut dan cerah pun kurang jarang.So korang tak perlu nak pakai innerneck. Sebab cik tom memang malas nak pakai banyak lapis dalam shawl rasa serabut. Jadi better pakai shawl yang kainnya tak jarang kan??

Antara koleksi warna wide shawl kosong @girlsloveshop_
Antara koleksi warna wide shawl kosong @girlsloveshop_

Actually cik tom kenal Bella owner instagram @girlsloveshop_ waktu kitorang join satu event blogger tahun lepas. Orangnya memang cantik dan manis. Cik tom suka shawl Bella ni bukan sebab kenal owner tau. Cik tom terjatuh hati kat shawl ni tanpa tahu sebenarnya cik tom kenal ownernya. Hehe..

Cik tom dan Ja dua2 pakai shawlgirlsloveshop.
Cik tom dan Ja dua2 pakai shawlgirlsloveshop. Yellow Buff and Pink Melon

Cik tom suka koleksi warna yang pelbagai ada di @girlsloveshop_. Korang cakap je nak warna apa. Biru, hijau, merah, pink, purple? Warna yang lembut, pastel, terang? Semua ada. Ada lebih dari 40 jenis warna shawl yang terjual kat sini tau.

Warna yang paling cik tom suka ialah cotton candy, dusty violet, almond milo, medium red violet, dusty pink, olive oil dan banyak lagi. Sekali korang masuk memang akan rambang mata nak pilih shawl kolor pe.hehe..

Kalau ikut hati nak beli smua kolor yang ada..hahaha
Kalau ikut hati nak beli smua kolor yang ada..hahaha

Selain tu, shawl sis Bella ni terdapat 3 jenis saiz yang korang boleh pilih iaitu wide shawl saiz normal 2mx0.55m, saiz panjang 2mx0.75m atau butterfly. Pada yang first time nak belajar pakai shawl tak perlu risau sebab sis Bella ada juga sediakan tutorial shawl bergambar dengan pelbagai gaya.

Cik tom pakai wide shawl color
Cik tom pakai wide shawl color “Almond Milo”

Cik tom adik-beradik memang sukakan plain wide shawl dari @girlsloveshop_

My sis pakai shawl color electric blue
My sis pakai shawl color “Electric blue”

Korang kena rajin follow dan update instagram sis Bella ni tau sebab selalu je ada promosi shawl kaw-kaw. Kalau ada promosi memang the best price korang akan dapat. Pernah sekali tu promosi raya 6 helai plain wide shawl just RM100. Murah kan?

Wide Shawl Plain Cantik dan Murah @girlsloveshop_

Instagram @girlsloveshop_
Instagram @girlsloveshop_

Nak tengok pelbagai lagi warna shawl yang ada di instagram sis Bella ni sila layari Instagram @girlsloveshop_

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

2 thoughts on “Wide Shawl Plain Cantik dan Murah @girlsloveshop_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE