Woofer Storm Di Serang Anonymous [Blog Review]

Entry sticky post 24jam..Untuk entry baru sila scroll entry di bawah..tQ~


Woofer mula berblogging pada October 2010 sehinggalah sekarang. Seorang yang rajin update entry. Bulan ni sahaja sudah ada 17 entry. Suatu yang mengagumkan sebab kebiasaan ramai yang jarang update kerana kekeringan idea.

salam perpaduan^^..saya??macam mana nak cakap eaa,susah nak perkenalkan diri ni rasanya,coz orang tak boleh nilai diri kita kalau tak bertemu dan bersemuka sendiri…so harap dengan ini, dapatlah kita mengenali diri ini dengan lebih erat..Woofer Storm~



background blog woofer



Blog woofer ni lebih kepada blog personal juga.Cik tom lihat woofer ada potensi untuk pergi jauh dalam arena blogging kerana seorang yang amat rajin update entry dan juga blogwalking sambil komen entry. Banyak idea untuk penulisan entry. Entry yang dihasilkan secara santai dan bersahaja.

Cadangan cik tom woofer kecilkan size header woofer ye sebabnya agak besar dan lambat untuk loading pada bahagian header. Cik tom pun tak tahu apa masalahnya tapi banyak kali cik tom refresh tapi header tue tetap tak keluar penuh. So sebaiknya kecilkan size header. Overall blog woofer cepat loading tapi cik tom tak dapat nak masukkan berapa size blog sebab tak leh buka website iwebtool.

Mengenai komen dari Anonymous, jadikannya satu pencetus untuk berkarya ye. Kalau dah anon menegur blog, itu bermakna sesebuah blog tue telah berjaya menarik perhatiannya. Tahniah kerana woofer telah berjaya membeli domain. Teruskan berkarya dari hati dan semoga sukses dalam arena blogging.

Jom jangan lepaskan peluang untuk tambah kenalan dengan Woofer Storm.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

25 thoughts on “Woofer Storm Di Serang Anonymous [Blog Review]

  • January 8, 2011 at 6:32 am
    Permalink

    unik nama..woofer storm tu maksud apa?

    Reply
  • January 8, 2011 at 6:44 am
    Permalink

    waaa blogger dasat gak ni..eheh..nway cik tom dok review2 camni..mmg amat mmbntu blogger baru cam saye ni..

    Reply
  • January 8, 2011 at 7:05 am
    Permalink

    salam…

    suka juga singgah kat blog beliau ni, betul ckp cik tom, header besar sangat kot..lambat nak loading..huhu

    Reply
  • January 8, 2011 at 7:23 am
    Permalink

    jap nak cuba terjah…hee

    Reply
  • January 8, 2011 at 7:36 am
    Permalink

    w0o..direview la blog huhu..nk gi terjah la uhuhu

    Reply
  • January 8, 2011 at 8:39 am
    Permalink

    nak terjah dia jap..thnk Cik Tom

    Reply
  • January 8, 2011 at 8:57 am
    Permalink

    hai selamat berkenalan 🙂
    nak pi terjah lah 🙂

    Reply
  • January 8, 2011 at 9:40 am
    Permalink

    Sape la gaknye anon tu yer..
    Baling batu sembunyi tangan..
    Taip komen sembunyi identiti..
    Mcm MUNGUKS jek..hahah

    Reply
  • January 8, 2011 at 10:11 am
    Permalink

    tang blog berat nk loading tu akak setuju sgt…

    nak2 time line kita semput..hadoi
    nati seme jadi hang..aduss..

    tapi xle nk ckp la sb masing2 punya style kan..

    Reply
  • January 8, 2011 at 10:15 am
    Permalink

    kakchik mmang dh lama follow dia cik tom. dia best. dia pun selalu dtg dn komen kat blog kakchik.

    Reply
  • January 8, 2011 at 10:30 am
    Permalink

    reviewla blog ana sekali..hihi

    Reply
  • January 8, 2011 at 10:36 am
    Permalink

    haha~kenal sangat ngan dia ni cik tom …blog dia mmg best la d baca :]

    Reply
  • January 8, 2011 at 10:48 am
    Permalink

    aah..iqbal dulu pun header besar cik tom..then terus buang..sampai skang xde header..hehe.

    thanks sb bg pandangan kat blog iqbal..iqbal cuba imporve lagi untuk blog template =)

    Reply
  • January 8, 2011 at 12:08 pm
    Permalink

    waa… cik tom.. ad nk mintak cik tom review blog ad jugak boleh? huhuhu

    Reply
  • January 8, 2011 at 12:51 pm
    Permalink

    🙂 jum2 g sana

    Reply
  • January 8, 2011 at 2:04 pm
    Permalink

    Pergh~ Baru lagi dah beli domain! Shag baru terpikir je nak beli. Kiki. Belog dia mmg agak cool.

    Cik Tom. Cik Tom, dah jawab pun soalan before ni kat entri Cik Tom. Shag dah ubah suai sikit belog. Tinggal part header dgn footer.

    Hehe. Thanks, banyak bantu Shag! 😀

    Reply
  • January 8, 2011 at 3:17 pm
    Permalink

    sory lambat plak lyn blog malam ni..hehee
    malu pun ada dibuatnya,kekeee cik tom, header tu org bgi free..kalo harap sndri buat memang tak tahu la bila,tapi memang sempoi la cik tom ni…
    pepun thank ye,coz sudi review pondok buruk sy…malu ea,heheee
    slmt mlm.

    Reply
  • January 8, 2011 at 3:25 pm
    Permalink

    Nak terjah ni..lum kenal lagi..hehe

    Reply
  • January 8, 2011 at 4:10 pm
    Permalink

    Setuju.. header perlu dikecilkan.. all around.. nice blog.. hehe..

    Reply
  • January 8, 2011 at 4:25 pm
    Permalink

    sy pun takut kalau2 suatu hari nnt ada anonymous tu singgah d blog sy…
    isk3…

    Reply
  • January 11, 2011 at 3:10 am
    Permalink

    btl 2 cik tom…

    sy setuju…

    sy pon penah komen benda y sma…

    harap woofer storm leh kekal lama

    lam berblogging nih…

    ada bkat nih..ngeee

    sy ni blogger baru, tp woofer ni

    dah masukan sy lam entry dia and

    ajak follower dia y len

    ikut sy lak…

    baik kan dia…

    tma kch yea Mr Woofer Storm

    Cayaalahh…ngee

    Reply
  • January 11, 2011 at 3:40 am
    Permalink

    woofer kata kalu nk nk bljr pasal

    blog nih, cik tom ada tutorial eh.

    dia kata bez cik tom nye…

    ajar2 la sy cik tom.ngee~

    sy kan bdk baru bljr..hehe

    Reply
  • Pingback:Happy Birthday Achie Woofer Storm Crew - Ciktom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE