ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

75 thoughts on “Wordless Wednesday #2: Aura Blog Cik?

  • November 28, 2012 at 12:19 am
    Permalink

    kalau belogisam tukar nama cik boleh jadi macam yg atas ni tak?///he2

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:37 pm
      Permalink

      belogislam dh best n unik.xperlu tukar cik..hehee

      Reply
  • November 28, 2012 at 12:33 am
    Permalink

    nampaknya kena tukar jg lah ni huhuhu
    cikauc ok tak? heheheh

    Reply
  • November 28, 2012 at 1:43 am
    Permalink

    Kalau tidak masakan Cik Tom tidak berjaya dengan program affiliates serta mempunyai trafik yang tinggi.

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:35 pm
      Permalink

      alhamdulillah semua rezeki dari Allah..

      Reply
    • November 28, 2012 at 2:28 am
      Permalink

      hahahahaha…try la bro..nmpk macam ideal yang menarik..hehe

      Reply
    • November 28, 2012 at 2:10 pm
      Permalink

      Cik Kacak? Hahahahahha……a ah takot tukar kategori lain

      Reply
  • November 28, 2012 at 2:27 am
    Permalink

    haha..memang betul kata-kata eyriqazz tu berkenaan denagn gelaran cik tom ni..mesti waktu ni ciktom tgh senyum kegembiraan..hehe

    Reply
    • November 28, 2012 at 2:13 pm
      Permalink

      cik tom sure happyweeeee kembang sikit haha

      Reply
      • November 30, 2012 at 2:14 am
        Permalink

        hahaha..rasanya macam tu la kot…sape tak hepy kan..eyriqazz komen tu…ish2..

        Reply
        • December 9, 2012 at 9:13 pm
          Permalink

          xkisah eyriqazz or sape2 pun termasuk hafizul ciktom akan happy πŸ™‚

    • November 28, 2012 at 2:53 pm
      Permalink

      setuju tu…mmg kenalah sangat2…antara otaiyah (otai bagi wanita) seo yg terbaik!

      Reply
      • December 9, 2012 at 10:26 pm
        Permalink

        belum capai tahap otai seo..pening lg belajar seo..huk3

        Reply
  • November 28, 2012 at 4:03 am
    Permalink

    Tahniah! semoga blog ciktom terus sukses di masa sekarang dan akan datang… mudah-mudahan.

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:33 pm
      Permalink

      thanks donnyien..smoga blog donnyien terus sukses n mantap πŸ™‚

      Reply
  • November 28, 2012 at 4:38 am
    Permalink

    Nak bermula cik ni glamour di mana-mana, org yg tak dikenali di panggil cik jugak.

    Reply
  • November 28, 2012 at 11:57 am
    Permalink

    Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat πŸ™‚
    nice post πŸ™‚
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    Reply
  • November 28, 2012 at 12:26 pm
    Permalink

    kalau yang perempuan tu, cepat2 tukar domain pakai cik di depan haha..

    Reply
  • November 28, 2012 at 1:30 pm
    Permalink

    SEO Queen…yup setuju…:)

    Reply
  • November 28, 2012 at 1:42 pm
    Permalink

    Ramai yg puji ni….Ctom belanja akak je tau! Sebab akak nak puji puji puji puji puji juga

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:28 pm
      Permalink

      akak nanti kita janji boleh jumpa..ciktom belanja..

      Reply
  • November 28, 2012 at 2:11 pm
    Permalink

    Cik Tom memang hebatlah…

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:26 pm
      Permalink

      tq noraim sudi singgah blog akk πŸ™‚

      Reply
  • November 28, 2012 at 5:12 pm
    Permalink

    aura cik ni memang power..lepas ni mungkin akan ada lagi satu cik dan banyak encik2..hahaha

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:21 pm
      Permalink

      insyaAllah..semoga dunia blogging makin meriah..

      Reply
  • November 28, 2012 at 5:18 pm
    Permalink

    SEO queen n affiliate…memang hebat gelaran yang diberi.

    tapi untuk mencapai tahap ni memang memakan masa dan usaha keras. memang patut contohi Cik Tom nampaknya.

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:21 pm
      Permalink

      takde capai tahap ratu..baru jugak nak belajar ni..tp gelaran yg diberi ttp bg semangat utk ciktom berjaya..terima kasih sudi sokong dgn jenguk ke blog ni.

      Reply
  • November 28, 2012 at 5:36 pm
    Permalink

    Cik Gu boleh masuk senarai tak? heheheh

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:19 pm
      Permalink

      rasanya belum layak lg..tp ciktom suka utk belajar ke arah tue..insyaAllah..

      Reply
  • November 28, 2012 at 9:08 pm
    Permalink

    tu lah penangan apabila “CIK”, hehhee

    Reply
  • November 28, 2012 at 9:52 pm
    Permalink

    Kalau dah kahwin nanti kena tukar puan la pulak. Jatuh terus trafik πŸ™‚

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:17 pm
      Permalink

      haha…xtukar dah blog ni..maybe buat blog satu lagi je guna puantom.com pulak…hehhe

      Reply
  • November 28, 2012 at 11:18 pm
    Permalink

    power of ‘cik’..hehe

    Reply
  • November 29, 2012 at 12:45 am
    Permalink

    sukalah tuuu. kan? kan?

    Reply
  • November 29, 2012 at 6:57 am
    Permalink

    Nak kena pakai cik juga kot jadi cik eizil baru bertambah mantap blog… hehehe

    Reply
    • December 9, 2012 at 10:07 pm
      Permalink

      eizil dah mantap..xperlu cik2 lagi dah..hehee

      Reply
  • November 29, 2012 at 11:24 am
    Permalink

    Ini memberi saya idea untuk buat blog pakai nama cik ni heh

    Reply
  • November 30, 2012 at 6:02 pm
    Permalink

    a’ahlar kan..husna pon perasan jugakk..

    tahniah cik tom..dah berjaya sampai mcm tu..
    boleh jd peransang husna untuk teruskan berblog..=)

    Reply
    • December 9, 2012 at 8:39 pm
      Permalink

      terima kasih husna..husna pn slh seorg perangsang ciktom utk terus berblog..thanks ye sudi singgah ke sini πŸ™‚

      Reply
  • December 1, 2012 at 8:21 am
    Permalink

    nama yang senang diingat…pencarian kata kunci blog terkenal…

    Reply
  • December 2, 2012 at 3:36 am
    Permalink

    Cik Tom memang hebat dari banyak sudut. Tapi sayang Pemikir nik laki. kalau tak boleh guna blog Cik Pemikir kan? Apa pun Cik Tom adalah satu blog yg pemikir foloow sentiasa…

    Reply
    • December 9, 2012 at 8:23 pm
      Permalink

      haha…ni saje status santai dr bro eyriqazz…yg xde cik pun mantap2 cam eyriqazz..denaihati..

      Reply
  • December 2, 2012 at 11:23 pm
    Permalink

    biasanya org letak cik kat dpn ni org belum kawen. kalau dah kawen nnti kena tukar puan pulak. huhuhu

    apa2 pun, tabik spring kpd cik tom

    Reply
    • December 9, 2012 at 6:19 pm
      Permalink

      erk kalau kahwin kena tukar puan tom plk la jwbnya..heee

      Reply
  • December 8, 2012 at 10:29 pm
    Permalink

    banyaknya cik-cik disituuuu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE