Wow Murahnya Huggies Drypant (Pack of 3) hanya RM79.90!

Assalamualaikum dan salam sayang… Mesti ada dikalangan rakan yang perasan sejak dua menjak ini selalu je cik tom kongsikan artikel mengenai barangan baby semua kan? Alhamdulillah dimurahkan rezeki cik tom sekarang tengah pregnant untuk anak sulung cik tom. Doakan segalanya dipermudahkan bila tiba masanya ye. amin…

Back balik pada point asal cik tom nak cerita. Bila dah pregnant atau ada anak ni kan mesti dah satu kemestian nak cari persiapan atau barangan baby yang terbaik untuk anak kita. Kalau dah pregnant lagi la malas nak berjalan sana sini nak shopping atau survey harga mana lagi yang best??

Cara MUDAH cik tom lagi prefer untuk shopping barangan baby secara online.

Antara salah satu online shopping yang cik tom suka ialah di website Lazada Malaysia. Kat lazada ni selalu buat promosi harga barangan baby KAW2 punye. Beli kat luar memang tak dapat price macam ni tau. Tak percaya?? Sila survey and compare harga ye. 🙂

Big Baby Fair
Big Baby Fair

Diskaun Hebat sehingga 80%

Terbaru cik tom dapat email notification akan berlangsung Lazada’s Big Baby Fair dari 26 Julai sehingga 30 Julai 2017 dengan diskaun yang awesome sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi.

Antara jenama terkemuka yang korang semua boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.

Wow tu semua memang antara brand yang dipercayai dengan kualiti tiptop untuk barangan baby.

Huggies Drypant (Pack of 3) hanya RM79.90!

Promosi Huggies Diaper di lazada malaysia

Untuk promosi Lazada Big Baby Fair, harga Huggies dry pants Pack of 3 hanya RM79.90! (harga ini akan available semasa promosi sepanjang 26-30 Julai 2017)

Cik tom dan famili cik tom memang lebih prefer diapers brand Huggies semenjak dari dulu lagi. Kerana ianya selesa untuk baby, material yang berkualiti untuk kuasa serapan yang tinggi bagi memastikan punggung baby selesa dan tidak melecet.

2 Promosi Hebat Set Super Jumbo Pack Dry Pants dari Huggies ialah;

1.Huggies Dry Pants M60+6 x 3 Super Jumbo pack

Boleh order kat>>http://www.lazada.com.my/huggies-dry-pants-m606-x-3-super-jumbo-pack-16553685.html

2. Huggies Ultra Pants Boy XL38 x 3 Super Jumbo pack

Boleh order di >>http://www.lazada.com.my/huggies-ultra-pants-boy-xl38-x-3-super-jumbo-pack-8706930.html

Untuk lihat pelbagai saiz dan jenis diapers/pants brand Huggies, korang boleh lihat dengan klik di link berikut>>http://www.lazada.com.my/huggies-official-store/

Kelebihan Diaper Huggies

Macam cik tom bagitau Huggies ni memang banyak kelebihannya antaranya material yang lembut dan boleh diregangkan bagi keselesaan untuk pinggang baby. Kuasa penyerapan mengelakkan kebocoran pada diapers dan memberi keselesaan tidur kepada bayi sepanjang malam. Produk Huggies telah diuji keberkesaannya secara klinikal. Sistem pengudaraan pada diapers bagi mengelakkan kulit bayi melecet.

Penggunan “Blue Quick Dry Layer” untuk memastikan cecair diserap dengan cepat bagi memastikan kulit bayi sentiasa kering. “Double Leak Barriers” untuk mengelakkan kebocoran diapers pada celah peha bayi.

kelebihan diaper narnia

Cara Pemakaian Huggies Dry Pants

Untuk pemakaian, cik tom lagi prefer dry pants berbanding dengan diapers. Dry pants ni korang boleh pakai macam pakai seluar je.

Cara untuk Tahu Saiz Yang Sesuai Untuk Baby

Bagi yang confuse saiz mana yang sesuai untuk baby kan? Boleh refer chart saiz dibawah berdasarkan berat bayi dan juga samaada korang nak beli diapers atau pants punya ye. Jangan tersilap saiz. Besar takpe lagi. Kalau kecil rugi tu. hihi..

Penghantaran PERCUMA

Lagi SUPER DUPER BEST!! Korang bukan sahaja akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi  juga boleh dapat penghantaran PERCUMA apabila membeli produk terpilih!!

penghantaran percuma lazada

Apa-apa yang percuma ni of course la rakyat Malaysia suka termasuklan cik tom. hehe 😉

Peluang Menangi Hadiah Hebat

Korang semua juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia terutamanya di LINE Lazada Malaysia. So, jangan lepaskan peluang. Mana tahu ada rezeki boleh menang hadiah yang lumayan.

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Jom layari Lazada Big Baby Fair” sekarang.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

16 thoughts on “Wow Murahnya Huggies Drypant (Pack of 3) hanya RM79.90!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE