Yana Samsudin vs. Ben Ashaari

Wow macam mantap je bunyi tajuk entry kali ni. Adakah mereka berdua tengah bergaduh atau hangat bercinta?? Opss… Jangan buat kontroversi ye. Sebenarnya sejak cik tom buat entry pasal Yana Samsudin a.k.a Siti Kelembai singgah blog cik tom. Wah makin banyak keyword yang melekat kat blog penangan Yana Samsudin a.k.a Siti Kelembai. So, cik tom bersemangat lagi nak buat entry pasal Yana Samsudin ni. Latest episod semalam cik tom tengok Ratna dah tahu emak sebenar dia masih hidup dan sekarang diorang giat nak cari ubat penawar emak Siti Kelembai ni. Sedikit ulasan ye. Nak tahu lebih lanjut jangan lupa menonton drama Siti Kelembai di TV3 & TV9.

Baru-baru ni yana samsudin datang lagi singgah blog cik tom dan sapa cik tom kat shoutmix. Nak tahu apa dia?? Tengok bawah ye kawan-kawan;

Nampak tak yana pun minum jus tomato. Jom la korang cuba minum jus tomato. Korang makan/minum jus tomato mesti kena ingat cik tom tau. Mengada-ngada.

**********************************

Ok.. Sekarang buka cerita pasal Ben Ashaari. Siapa tue Ben Ashaari? Nak tahu korang pi terjah blog Ben Ashaari. Sekarang giat buat contest teka siapa punya header? Header tue hanya terdapat dalam senarai bloglist Ben Ashaari. Dah tue apa kena mengena dengan cik tom pulak?

Kalau sesiapa ingat sebelum ni cik tom pernah join contest nak masuk senarai Bloglist Ben Ashaari ni. Alhamdulillah berjaya termasuk dalam bloglist Ben. Penangan contest milik siapakah header dalam bloglist Ben Ashaari turut bagi tempias kat cik tom. Sehinggakan traffic sources dari blog Ben Ashaari menang tempat pertama semalam. Tenkiu ye incik Ben.

I lebiu la cik yana samsudin dan incik ben ashaari. ;D

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

44 thoughts on “Yana Samsudin vs. Ben Ashaari

  • October 13, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    hehe mantappp! pandai main SEO la ni πŸ˜€

    Reply
  • October 13, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    huhu besnya cik tom..yana singgah blog siap tegur sapa lg..untung2..;)

    Reply
  • October 13, 2010 at 2:57 am
    Permalink

    canggih dia..ada celbriti dtg kat blog cik tom..femes emes gtu..

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:11 am
    Permalink

    ololo..terus love yu g2..hikhikhik..
    nak terai la just Tomato…camne la rasanya ek…

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:11 am
    Permalink

    ololo..terus love yu g2..hikhikhik..
    nak terai la just Tomato…camne la rasanya ek…

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:19 am
    Permalink

    huwaa..bestnye cik tom..cik yana teringat kt cik tom bila minum jus tomato…hehe..bertuahnya..

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:23 am
    Permalink

    @afiq: baru je belajar main SEO..banyak lagi menda baru nak cuba πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:24 am
    Permalink

    @fyza: yana ni peramah jugak tau…fyza jenguk la blog yana dan tegur dia..insyaAllah dia akan singgah balik..

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:25 am
    Permalink

    @sarah: ala biasa je akak..akak cuba la beramah jugak dengan yana..lepas ni dia jenguk blog akak pulak..

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:26 am
    Permalink

    @eda: cuba la..masam manis camtu rasa jus tomato ni..selamat mencuba πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:27 am
    Permalink

    @sweetsal: sebab trademark tomato kot..huhu..akak trademark jepun..konpem ingat akak punye πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 4:02 am
    Permalink

    wah2 sis..kelassss gitu..heee

    Reply
  • October 13, 2010 at 4:22 am
    Permalink

    emmm… cik tom tahu tak cocktail tomato jus namanya 'bloody mary'…hehe…(masa baru abih spm dulu penah jadi bar tender kat hotel)

    Reply
  • October 13, 2010 at 4:58 am
    Permalink

    @echah: pe yang kelas??jangan lupa pi masuk kelas tau..jangan ponteng pulak..ekekee ;p

    Reply
  • October 13, 2010 at 4:59 am
    Permalink

    @ain: bloody mary??bukan tue nama yang tak elok ker??hehe..

    Reply
  • October 13, 2010 at 5:02 am
    Permalink

    Hai cik tom. . .menang tmpt pertama ape? Tk pahaaam. .

    Reply
  • October 13, 2010 at 5:20 am
    Permalink

    @bee: haha..tue cik tom gurau je la..url blog ben ashaari tue paling tinggi referral blog cik tom semalam..kira ben menang tmpt pertama la..hehe…

    Reply
  • October 13, 2010 at 6:22 am
    Permalink

    SEO cik tom dah mantpa dah sekarang.
    artis pom masuk.
    hehehehe

    congrats πŸ™‚

    Reply
  • October 13, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    Terbaik lah Cik Tom kita nie πŸ™‚
    Teruskan berusaha, kami juga akan bersemangat seperti Cik Tom ^ ^

    Reply
  • October 13, 2010 at 7:06 am
    Permalink

    best plak tgk hit mek naik bile yana add mek jadi kawan.. aibaks belum dpt lagi kehadiran yana tuh.. hehe

    Reply
  • October 13, 2010 at 7:16 am
    Permalink

    wahh, artis pun dtg blog. hebatlah cik tom. ape rasie nieee. teheee

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:02 am
    Permalink

    wwaaaaa…Tomato dah femesss….

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:07 am
    Permalink

    @robot sakti: hehe..baru lagi belajar pasal seo ni..dan masih banyak lagi belum tahu..harap robot sakti sudi ajarkan..

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:09 am
    Permalink

    @sumandak: jom kita sama-sama berusaha untuk yang terbaik ya πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:10 am
    Permalink

    @aibaks: jenguk yana la kalau nak yana jenguk aibaks..huhu

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:13 am
    Permalink

    @assila: takde rahsia..rahsianye cik tom pernah pergi blog dia..hehe

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:14 am
    Permalink

    @cikgu nurin: yup tomato mmg dah lama femes sebab sedap di makan dengan roti john πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:36 am
    Permalink

    Oh.. Bila saya singgah kat sini.. teringat cite tomatoman.. hehe..
    xlama lg.. meletupla blog ni.. siap.. perang dengan tomato.. haha..

    Reply
  • October 13, 2010 at 8:38 am
    Permalink

    wah, bestnye cik tom.. teringin gak nak masuk contest tu.. tp syrt2nye kene update blog sokmo.. πŸ™ mane sempat ngn keje lagi.. sob3x.. tengok je la dr jauh.. huhuhuhu

    Reply
  • October 13, 2010 at 10:38 am
    Permalink

    @aretikz: cite tomatoman best!dulu masa kecik suka tengok..

    Reply
  • October 13, 2010 at 10:39 am
    Permalink

    @ladybird: cuba la join contest tue..aritu masa bw tengok dia buka lagi bloglist..tengok rajin je update πŸ˜‰

    Reply
  • October 13, 2010 at 11:09 am
    Permalink

    Singgah, baca dan bangga dgn kwn2…
    Bravo Cik Tom…pakwi sanggup kalah utk Cik Tom…siyes….hehe

    Reply
  • October 13, 2010 at 11:50 am
    Permalink

    hallamak, nnt da jd blog selebriti jgn lupa kwn2 ye cik tom. ehehehe

    Reply
  • October 13, 2010 at 1:43 pm
    Permalink

    Kemain lg Cik Tom ek..
    Haha..
    Ala2 artis dh kan..

    Reply
  • October 13, 2010 at 2:51 pm
    Permalink

    ciktom famous,,,hehe πŸ˜‰ bestnya artis sapa cik tom..
    congrats dear

    Reply
  • October 13, 2010 at 2:51 pm
    Permalink

    ciktom famous,,,hehe πŸ˜‰ bestnya artis sapa cik tom..
    congrats dear

    Reply
  • October 13, 2010 at 3:11 pm
    Permalink

    tahniah..
    semoga masyuk selalu traffik cik tom..
    boleh beli tomato byk2 yer πŸ™‚

    Reply
  • October 14, 2010 at 4:39 am
    Permalink

    waa…bes nye cik tom..haiyakk..jeles ni..

    Reply
  • October 14, 2010 at 6:14 am
    Permalink

    @pakwi: pakwi lagi hebat bab puisi..cik tom sanggup kalah demi pakwi..wink2~

    Reply
  • October 14, 2010 at 6:14 am
    Permalink

    @poyaty: ni bukan blog selebriti tapi blog luahan peribadi..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 6:26 am
    Permalink

    @tieah: biase je la..ko abang sendiri artis..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 6:29 am
    Permalink

    @rapunzel: takde la femes pun..biasa je..rapunzel lagi femes dr cik tom..

    Reply
  • October 14, 2010 at 6:30 am
    Permalink

    @sop: yup..harap2 camtu la..selalu masyuk trafik boleh beli tomato banyak2 lepas ni..hihi

    Reply
  • October 14, 2010 at 7:39 am
    Permalink

    @mish: jangan jeles..blog mish lagi best..ciktom suka kawan ngan mish..mesra dan peramah πŸ˜‰

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE