yeah!!cik tom bakal dapat anak twins…

eh..eh.. bila masa pulak cik tom kahwin?? erk..ehehe silap anak buah..mengada betul! correction ye… my sis in law da pregnant almost 2 months… yeay!!doktor bgtau kemungkinan besar twin..before this, first sis in law yang dapat twins boys…now my second sis in law pulak…huhu…wah pasni makin bertambah meriah lagi la famili cik tom.. kat sini cik tom attach gambar2 anak sedara cik tom…for now ada 4 orang…all boys..yang paling nakal sekali twins tu la..

ni pic diorang tengah minum susu…abang long da besar so tak leh minum susu botol..kena jaga adik2 je ye…comelkan??hihi 🙂


ni la abg long “asyraf”…umur 6 tahun…kitaorang panggil abang long ni “hero air mata” sebab manja sangat..selalu menangis kena buli dengan adik kembar especially mohd azim…


haa ni la twins~arsyad dan azim…diorang ni kembar tak seiras…lain2 plasenta…abang arsyad sejak dari dalam perut ummi dia lagi makan banyak dari adik..tue pasal adik azim kecik je..kecik2 tapi nakal tau..hehe…

yang ni pulak hafiz..umur 3 tahun..ni anak buah abang cik tom yang no 2…paling suke bersilat…kecik2 da pandai silat tau..hehe..hafiz tak leh nakal2 tau pasni nak dapat adik baru…da nak jadi abang long ek…


wah2 time nak amik gambar je semua berebut nak posing gitu…ni la hasilnye peace yang tak berape nak menjadi..hehe..


p/s: harap2 kali ni twin girl pulak sebab dah ade twin boy yang nakal2 tue..huhu..

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

10 thoughts on “yeah!!cik tom bakal dapat anak twins…

  • August 5, 2010 at 10:15 am
    Permalink

    kalau tunggu rezeki cik tom lambat lagi la nampaknye…hik3 ;p

    Reply
  • August 5, 2010 at 3:14 pm
    Permalink

    bestnye lau dpt twin..
    dulu, mase kecik2 selalu angan2kan ade twin.
    pahtu dpt adik bongsu, muke sebijik! ramai kte kami twins!! hahaha~

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:19 pm
    Permalink

    tukang cerita: best tu memang best..tapi dari experience susah jugak nak jaga tau esp. time 2-2 nangis..nati tgu u la dpt anak twins..hehe..

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:20 pm
    Permalink

    mst seksanak jaga ni kan..tahniah kat kakak cik tom ek..bestnya dpt twin..ada rahsia x?family cik tom pon ada kembar gak ek?

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:22 pm
    Permalink

    Hariz: awk twins ker or anak awk twins??hehe…diorang memang nakal…huhu..

    Reply
  • August 5, 2010 at 5:27 pm
    Permalink

    PUPUT: seksa nak jaga time kecik..da besar ok..rahsia??hehe..xpasti la..tapi memang dua2 belah famili ayah dan emak cik tom ade history kembar..

    Reply
  • August 7, 2010 at 11:21 am
    Permalink

    hmmm… bestnya…. tp, mesti mencabar nk jaga 🙂

    Reply
  • August 7, 2010 at 1:28 pm
    Permalink

    mulut: memang best n mencabar..lebih2 lagi kalu time 2-2 meragam sekaligus..pening mn nak amik dulu..hehe..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE