Zati Blogger Geng Blog Pink Comel [Blog Review]

Jom teruskan blog review kali ini dengan seorang blogger yang comel dan sangat sukakan pink. Wah memag girl ni sukakan pink kan?? Termasuklah cik tom sendiri sebabnya ia nampak sweet bangat. So siapakah owner blog “Zati dan Lappy”?? Of coz la cik zati yang comel ๐Ÿ™‚

โ€gambar zati comel

Penulisan & gambar zati di dalam blog tidak menggambarkan karakter zati yang sebenar in a real life, btw have fun in my blog =)

gambar blog yang comel dan pink

Secara keseluruhan pada blog zati cik tom lihat ;

*zati telah mempraktiskan setting SEO pada blog. Rasanya zati ni lagi arif dari cik tom.

*Menggunakan readmore untuk menjimatkan ruang blog+mempercepatkan masa loading blog.

*Header blog yang cantik dan menarik. Header memainkan peranan penting untuk first impression apabila buka blog.

*Warna latar blog pink lembut dengan kombinasi putih pada entry amatlah bagus.

*Tapi agak pelik bila cik tom lihat setiap entry zati tiada tarikh dan masa publish. Adakah memang sengaja disable atau ada problem ye?


Jom ramai2 terjah zati dan lappy kesayangan zati dengan klik pada ZATI.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

34 thoughts on “Zati Blogger Geng Blog Pink Comel [Blog Review]

  • January 5, 2011 at 6:21 am
    Permalink

    hai. selamat berkenalan ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 5, 2011 at 7:06 am
    Permalink

    hai zaty, ehehe..

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:01 am
    Permalink

    wahh nak mai umah dia pulak hehehee

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:15 am
    Permalink

    thanx cik tom review blog zati, cik tom lebih arif dari zati bab2 SEO tu =)

    btw tentang tarikh & masa publish tu memang zati sengaja hide heeee

    thanx again cik tom, thanx muchie2 XD

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:19 am
    Permalink

    haah la cik tom..

    sy pny blog pon xda tarikh lps tuka template lama dlu.

    masa jek ada.

    tp xreti nk buat mcm mana ๐Ÿ™

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:37 am
    Permalink

    salam

    wah cik zati and lappy ni dah mahir pasal seo yea …

    wah cik tom..syira tunggu entry cik tom pasal seo ni, dh cari dalam tenet tapi tak jumpa yang betul2 faham la..huhu…

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:54 am
    Permalink

    ehemm…macam lawa je blog die…ehee…

    Reply
  • January 5, 2011 at 10:03 am
    Permalink

    Zati ni peramah jugak! Kiki. Shag setat kenal Zati sejak dia tempah header tu dari Aiz ๐Ÿ˜‰

    Reply
  • January 5, 2011 at 10:18 am
    Permalink

    cakkk.. jom ke rumah zaty ๐Ÿ˜‰

    wahh cik tom dah disable right click. dni belum ๐Ÿ˜€

    Reply
  • January 5, 2011 at 10:44 am
    Permalink

    setting SEO?? cmna tu ea??

    Reply
  • January 5, 2011 at 10:48 am
    Permalink

    ha'ah tom..orang nak tau jugak setting seo tu macam mana..buat la tutorial..plishhhh

    Reply
  • January 5, 2011 at 11:00 am
    Permalink

    si pinky2.. hehe ๐Ÿ˜›

    Reply
  • January 5, 2011 at 12:31 pm
    Permalink

    x silap belalang zati nih follower belalang yang ke-100 satu masa dulu…

    hahaha…still igt woo…

    Reply
  • January 5, 2011 at 2:00 pm
    Permalink

    bagus jgk cik tom buat review blog cmnie eh…lagi mudah nk blogwalking blog baru…ley knl2..hehe

    Reply
  • January 5, 2011 at 2:04 pm
    Permalink

    cik tom sayang ๐Ÿ™‚

    nmpaknye mlm nih ialah hari kegelapan shoutbox sedunia…sbb BW kt sume blogs tapi shoutbox tak load,,..ataupun internet dila yg problems xtaulah kan…

    disebabkan xleh menyibuk, merapu tinggal tapak kaki kat shoutbox..dila tggl kt cni aje..

    masuk belog nk tgk tutorial..heeeee

    ps : cik tom syg..dilla nk tuka header..nnti tgk eh..heee ๐Ÿ™‚

    Reply
  • January 5, 2011 at 2:18 pm
    Permalink

    pinky minky, simple-pimple.. orang itali cakap pollice in su~ hehe..

    Reply
  • January 5, 2011 at 2:31 pm
    Permalink

    jum terjah dia.. ramah mesra…hihi

    Reply
  • January 5, 2011 at 2:40 pm
    Permalink

    nak terjah blog zati…hehe

    Reply
  • January 5, 2011 at 3:05 pm
    Permalink

    wah!! ada review blog.. best2.. rina da folo cik tom

    Reply
  • January 5, 2011 at 3:46 pm
    Permalink

    okey ! terjah blog diaaaa !larik !

    Reply
  • January 5, 2011 at 3:52 pm
    Permalink

    yeah!
    geng blogger pink!
    hye, nama I Nurul Izzati!

    Reply
  • January 5, 2011 at 4:31 pm
    Permalink

    cun la ppuan guna pink,hehee
    mat mlm sis^^

    Reply
  • January 5, 2011 at 9:57 pm
    Permalink

    dua2 blog nie cantik dan kemas..
    load pun laju je..
    baru la best…

    Reply
  • January 5, 2011 at 10:33 pm
    Permalink

    A'aa laa baru perasan pasal date n tarikh pada blog zaty tuu…kih3

    Reply
  • January 6, 2011 at 12:33 am
    Permalink

    Nak g kenal ngan Zaty lah plak…
    Tom..ellen pun tak der publish date ni…ntah mana probs nya..hehe

    Reply
  • January 6, 2011 at 12:35 am
    Permalink

    budak zati ni memang cute..dah pernah jengah diaa..

    Reply
  • September 30, 2011 at 2:26 am
    Permalink

    geng blog pink ! heehe ๐Ÿ™‚

    Reply
    • October 2, 2011 at 6:26 pm
      Permalink

      wah kenal ek..banyak geng blog pink tg comel2 ๐Ÿ˜‰

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE