Gathering Blogger di Terengganu | Apa Pendapat Korang??

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia……

gambar penyu hitam putih logo terengganu

Iqbal dah buat entry pasal gathering blogger di Terengganu dan siap bagi link url blog cik tom. Adeh pening pulak ramai yang bertanya bila dan di mana. Sebenarnya cik tom sesaje main2 cakap dengan tok esah. Jom jumpa lepas dia habis exam. Tup2 tok esah dengan serius nak buat gathering blogger2 kat terengganu ni.

Tok esah cakap nak pakat dengan iqbal. Tup2 iqbal memang pantas giler update terus entry pasal blogger gathering tue kat SINI. Tok esah punye blog klik kat SINI. Tarikh dan tempat yang dicadangkan ialah;

Tarikh: 25/12/2010
Tempat: area kuala terengganu

Tue semua belum decide lagi. Sekadar perancangan awal untuk melihat bagaimana respon korang?? Korang ada cadangan tak mana tempat best nak gathering nanti kat area kuala terengganu? Ok tak tarikh ni?? Cik tom kena attend majlis kahwin kawan 25/12 tue. So maybe datang lambat or tengok la cam mana nati ye.

p/s: untuk kali ni cik tom buat comment tak moderate untuk entry hari ni supaya senang nak discus. so sePublish Postgala komen tiada tapisan tapi jangan ambil kesempatan pulak ye anon.

Sharing is caring

ciktom

Cik tom seorang part time blogger yang sangat sukakan dunia blogging dan buah tomato. Mula menulis blog 15 Julai 2010. Menaip segala ilham dari akal fikiran dan hati ke dunia alam cyber. Sebarang persoalan atau pengiklanan/advertorial/review sila hubungi ciktom; tomatogurl86[at]gmail.com...gantikan [at] dengan @

49 thoughts on “Gathering Blogger di Terengganu | Apa Pendapat Korang??

  • December 19, 2010 at 9:02 pm
    Permalink

    cik tom x tdo ea..??
    πŸ˜€
    miyo xley join la… :/

    Reply
  • December 19, 2010 at 9:16 pm
    Permalink

    org Ganu jumpe, bestnyer!

    Reply
  • December 19, 2010 at 9:20 pm
    Permalink

    hohoho.. hebat.. semoga berjaya segala perancangan.. πŸ˜‰

    Reply
  • December 19, 2010 at 9:36 pm
    Permalink

    jauhnye cik tom~
    putrajaya-tengganu
    ade la 5 6 jam tuh
    takper
    wish you all the best!
    smoge2 jadi
    insyaAllah

    Reply
  • December 19, 2010 at 9:51 pm
    Permalink

    salam..

    hohoho..
    belum bersedia :D..

    Reply
  • December 19, 2010 at 10:20 pm
    Permalink

    wow..
    jauh nyer..
    anyway have fun~~

    lalala~~~

    Reply
  • December 19, 2010 at 10:44 pm
    Permalink

    gua pon taleh join.
    tapi kalo buat kat pantai batu burok pon best jugak.
    buat event sikit. cool..

    Reply
  • December 19, 2010 at 10:49 pm
    Permalink

    Gud luck Cik Tom n geng..blogger perak bila lagi ni??

    Reply
  • December 19, 2010 at 11:24 pm
    Permalink

    Jauhnya.. Mengambil masa 3 hari untuk smpai dengan berenang Laut China Selatan.. ahakz..itu kalau sampai.. kalau xsamapi.. 3 hari untuk timbul dari laut.. haha..

    Reply
  • December 19, 2010 at 11:31 pm
    Permalink

    cik tom…
    bakal orang tagnu leh g tak πŸ˜€
    hehe… dni bakal jadi orang k. berang ni πŸ™‚

    Reply
  • December 19, 2010 at 11:57 pm
    Permalink

    bestlah uolls blogger tganu..hehe..
    berjumpa @ gathering ni mmg best sb boleh jumpa realiti..salu dok berkomen secra maya ajo…

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:13 am
    Permalink

    25 ni dla blk kg cik tom..so, mmg xley gi laa..segan pom ade gak ni..hee~~maybe next time ye laling..huhu

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:14 am
    Permalink

    beh nye buleh juppe..No ni duk jaoh dang memang dopleh g..semoge berjaye la deh..

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:25 am
    Permalink

    alaa cik tom, 25 sy tak balek lagi ganu.. πŸ™

    26 baru balek ganu.. πŸ™

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:30 am
    Permalink

    bestnya,,wish u all..good luck and have fun!

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:44 am
    Permalink

    ok cik tom dah buat mesti ramai respon nanti..cuma kalau dah jumpa nanti apa mau buat?..xde pengalaman nie..harap cik tom leh la tnya2 siapa yg berpengalaman..hehe

    Reply
  • December 20, 2010 at 12:52 am
    Permalink

    best juga buat gathering ni
    boleh mengeratkan lagi hubungan
    yang selama ini dlm maya sajakan

    jangan lupa snap gambar2 ye

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:04 am
    Permalink

    wuh…best gak tuh….sementara masih ada di kg halaman nie….blehla beramah mesra…..

    =)

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:13 am
    Permalink

    bestnye ade gathering blogger.. saye org perak, tp nak blik ke dungun 31/12.. xdpt ler nk join.. ;(

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:42 am
    Permalink

    As'salam..

    Bestnya jeles i tau.. anyway all the best n have fun ok..

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:51 am
    Permalink

    jauh sgt.. baru nk join..huhu

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:57 am
    Permalink

    bestnya cik tom. hehe. siap ada gathering lagi. eh, hari ni baru miza tau cik tom org terengganu. buleh blaja slank ganu dengan cik tom. heheh

    Reply
  • December 20, 2010 at 1:59 am
    Permalink

    ala..gather2 kat ghanu?jauhnye..uhuu…nnt upload pixcha eh =_-

    Reply
  • December 20, 2010 at 2:13 am
    Permalink

    dalia duk teganu kat..tapi mesti ayah xbagi pergi jauh2 … sbb duk kat jerteh…setakat jerteh je ayah bg huwaaaaaaaaaaaaaaaa nak ikut jugakkkkkkkkkk!!!!!!!!!!nak jumpe cik tom n sume2 org teranung hehe

    Reply
  • December 20, 2010 at 2:42 am
    Permalink

    waaaa~ xdpt gi.. ada reunion smaaf.. huk3~ T__T

    Reply
  • December 20, 2010 at 2:45 am
    Permalink

    25hb??alaa nak join jugak..tapi maybe takleh kot..huhu πŸ™

    Reply
  • December 20, 2010 at 2:52 am
    Permalink

    jauhnya kt terengganu tu… huhu

    Reply
  • December 20, 2010 at 3:03 am
    Permalink

    xtau dapat gi ker x…

    lagipun i pemalu..hukhukhuk…

    Reply
  • December 20, 2010 at 3:22 am
    Permalink

    ish.iqa tgk komen sume tak dpt g.huhu..

    takpe cik tom, kte buat skit2 dulu je yg nk join..

    permulaan org kate πŸ˜›

    kat blog iqbal pun ade gak yang nak g.. πŸ˜›

    Reply
  • December 20, 2010 at 3:25 am
    Permalink

    mish balik kolej awal taun. so, mana-mana tarikh before tu insyaAllah ley join.

    πŸ™‚

    Reply
  • December 20, 2010 at 3:54 am
    Permalink

    cik tom!!

    mahu!!

    elok la tu, da lama sgt tgu gathering kat are kT ni..

    tp i org dungun, dlm sejam jgk la nk smpai kT tu, transport pn xde..

    kalo nk buat kat dungun pon okey jgk kot πŸ™‚

    papehal pon makesure update taw!

    i pon nk joinnn!!!

    hidup blogger! πŸ™‚

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:30 am
    Permalink

    nice idea cik tom..
    bleh kumpul blogger belah pantai timur πŸ™‚

    Reply
  • December 20, 2010 at 4:45 am
    Permalink

    ala, knp jauh sgt…
    melaka-terengganu..
    xnk wat kt area2 KL ker?
    huhhhuhu πŸ™‚

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:01 am
    Permalink

    salam cik tom.. tok pun dah buat pasal ni!!! hurm, kalau tak leh ramai, buat skit2.. hehehe

    tp letih skit lah tok, pagi tu baru sampai ganu!! huhu

    tarikh boleh pinda balik kan..

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:03 am
    Permalink

    ehem..kena tengok kalendar dulu lar…nk pergi..tp cam segan jer..=.="

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:10 am
    Permalink

    heheh . suke2 sangt entry nie. hehe . mcm nk joinn tapi jauhhh . jhuhuhjiji =(

    Reply
  • December 20, 2010 at 5:57 am
    Permalink

    waaa,besh kot cik tom tp cm xleyh join ade kat KL tyme 2 huhu ;(

    Reply
  • December 20, 2010 at 6:13 am
    Permalink

    nak join….but plz..ubah tarikh,.b ile wni msuk kampus t lah…sbb lau duk uma…xbole kua…wni duk besut..tunggu wni lik kampus at dungun,,,wni kompem pegi..

    link wani

    http://purplegurls.blogspot.com

    Reply
  • December 20, 2010 at 6:28 am
    Permalink

    update yer…..IX pun nak join gak ni wat kali pertama….

    Reply
  • December 20, 2010 at 7:42 am
    Permalink

    nk join jugak ~
    tp tu pun klau tk jadi g klantan ari tu n parents bg permission.. *mklum la,farah ni budak bawah umur xD

    Reply
  • December 20, 2010 at 8:28 am
    Permalink

    tudiaaa.. geng pantai timur pon nk wat gathering gak.. cayalah.. hehe…

    Reply
  • December 20, 2010 at 8:31 am
    Permalink

    Bestnya ada gathering…. Kalau buat kat JB , sure Kak Nur datang..

    Reply
  • December 20, 2010 at 9:02 am
    Permalink

    bestnyer..kalu line clear bleh gak gi..

    Reply
  • December 20, 2010 at 9:38 am
    Permalink

    blogger ganu je ye??
    best la..
    dapat jumpa ramai2..

    Reply
  • December 20, 2010 at 3:45 pm
    Permalink

    cik tomato,beshnye gathering..tringin nk join tp segan lak sebab ni la 1st time dtg umh cik tom ni.boleh ke?hahaha

    Reply
  • December 21, 2010 at 12:29 am
    Permalink

    kalo tak de pape halangan mmg nak join..

    Reply
  • December 22, 2010 at 1:21 am
    Permalink

    Nak join jugak kalau takde aral melintang patah. Hidup blogger ganu kiter!

    Reply
  • December 22, 2010 at 4:40 pm
    Permalink

    salam semua, huh, ada orang bace ke tak lagi tak tahu lah..

    kpd sesiapa yang nak join tu, sila pastikan senarai nama anda ada kat entri ni…

    Senarai blogger join gathering

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE